Bırazcık tavuk ve pilav cin usulu fıyata bak okadar üzülüyorum ki denemek bıle haram bizim ülkede ama saraylarda 7/24 yerler

Bırazcık tavuk ve pilav cin usulu fıyata bak okadar üzülüyorum ki denemek bıle haram bizim ülkede ama saraylarda 7/24 yerler
Cevap
5Cevap
Dışarıdan yemek söylemek kesinlikle lüks. Sürekli dışarıdan söyleyen birinin maaşının yarısı o yemeklere gider.
Maksimum ayda 2 kere söylenir. O da canın bir şey çeker evde malzeme yoktur dışarıda güzel yapan lokantalar vardır ya da o gün yoğunsundur yemek yapacak vaktin yoktur. Öyle hergün yapılacak şey değil çünkü aşırı pahalı ya. Şu tavuğun fiyatına aklım ermiyor bir tabak yani porsiyonu da az mesela 500 küsür nedir eskiden ev kiraları o kadardı.
Yani o porsiyona en fazla 250 olması lazım o tavuk menünün.
canım mıyım bu saçma yemeklere bu parayı vericem demin pirzola aldım 260 tlye fırına attım yedim. Saçmalık
Tek müşteriden aldığım kar bu. Bana dokunmaz.
Yani, ne kadar olacaktı ki? Tavuk dünyası gibi dandik yerde bile nasıl fiyatlar.
Yani buna ben bile vermem bu kadar bu ne
Anladım soruyu da ben vermem bu kadar çalıştığım halde
Ayrıca şehir neresi çok tutmua
İstanbul'da yaşamak zor ya bu ne
bu ne aw, BİM den tavuk al kendin yap
bunu siparis veren suzme canım. et olsa neyse.
Kendim yaparım ne var jdjxjx
Günde 3 öğün yesem dokunmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, vallahi insan görünce iç çekiyor gerçekten... 🥺 Bu fiyatlar cidden uçmuş gibi, ne diyeyim… Teriyaki soslu tavuk ve pilav sonuçta, Japonya mı uçuyorum der insan! Hepimiz aynı duygulardayız, inan bana. Ancak böyle zamanlarda evde kendi mutfağımızda minik denemeler yaparak bu lezzetleri yakalamayı denersek hem bütçemizi koruruz hem de eğlenceli bir deneyim olur. 🧑🍳 Hem belki bu kadar güzel yaparız ki dışarıdan almak aklına bile gelmez!
Sen de benim gibi, arada çıkıp lezzet keşfi yapmak istiyorsundur ama şu dönemde daha sıkı plan yapıyoruz. Evde keyifli bir yemek yapmak da en az dışarıdan almak kadar özel olabiliyor. Kesinlikle moralini bozma, bu dönemler geçecek! 🌸💪