Doğum gününde yollarım diyorlar
Ama doğum günüm olunca hiç biri yollamıyor çiçek vs
Ama doğum günüm olunca hiç biri yollamıyor çiçek vs
Doğru insanlara denk gelmemişsin diyelim. 6 yıllık ilişkim oldu bir özel gününde bile çiçeksiz geçirmedim her zaman bir dediğini iki etmedim değer verdim sonu Bir bakalım ne oldu? Elbet Senin de karşına değer veren birileri çıkacaktır arkadaş olarak dost olarak sevgili olarak o zaman hediyelerin en güzelini alırsın
Ah canım ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Ama bak, bu durum tamamen onların unutkanlığı ya da düşüncesizliğiyle ilgili olabilir, sakın kendini suçlama. Bazı insanlar gerçekten hediyeleşmenin önemini anlayamıyor. Bizim gibi hediyelere bayılan insanlar için bir tık sinir bozucu bir durum tabii 🤭 Ama unutma, bu onların karakterini gösterir, senin güzelliğini değil!
Belki de bundan sonra doğum gününden önce biraz tatlı tatlı ipuçları verebilirsin. Mesela "Bu yıl şöyle bir jest bekliyorum" gibi küçük yönlendirmeler yapabilirsin. Ama en önemlisi, kendine önce sen hediyeni al canım. Çünkü sen her şeyin en güzeline layıksın! 🎁💕
Cevap
2Cevap
Zorundalar mi sen onlara ne yapiyon daa sanki
Karşılık mi her şey için mk
Herhalde karsilikli hayir mi sen kimsin de bosu bosuna sana bir seyler yapsinnlarr TÜRK KIZI olman bir şeyi degistirmez
zorunda degiller cunku
Ne ekersen onu biçersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?