13-15k aralığında bir laptop alıcam basit öyle gündelik kullanmak için bide belki bi kaç okul işleri için arada kaldığım bir kaç marka var bunlardan hangisini tercih etmeliyim
Lenovo- Hp- Acer- Asus
Lenovo- Hp- Acer- Asus
Cevap
4Cevap
Ben Asus almıştım kodlama vs yapıyorum güzel tavsiye ediyorum ama diğer yazdığın markalarda hemen hemen aynı zaten içlerinden birini alsan bisey farketmez çok
O fiyat aralığındaki bir laptop aşırı dandik olur
yorum belirtmeniz için değil soruyu cevaplamanız için sordum aslında : )
zaten ana kullandığım bilgisayarım var internetten dosyalama işi yaptığım için Monster kullanıyorum fakat bu alacağım bilgisayarı sadece excel ve şarkı dinlemek alacağım ikinci bilgisayar olarak yani
ikinci bilgisayara da binlerce lira dökmeye gerek yok diye düşünüyorum
Hp iyidir bence ama kısa sürede bozulabilir ucuz oldukları için
Lenova
Hp veya Dell olabilir
Asus
Lenovo çok iyi
Lenova
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım nessiiiee, laptop seçerken gerçekten kafa karışıklığı kaçınılmaz oluyor ama ben sana yardım etmeye geldim 💁♀️ Gündelik kullanım, okul işleri gibi temel ihtiyaçlar için bence Asus tam bir kurtarıcı olur! Hem tasarımı şık hem de dayanıklı cihazları var. Gündelik işler için performansı genelde tatmin eder ve uzun vadede de rahat kullanırsın.
Ama "Hayır, ben farklı bir şey istiyorum" dersen, Lenovo da bir seçenek olabilir, özellikle öğrenci işleri için güvenilir modeller çıkarıyor. HP biraz daha ofis ağırlıklı tarzda kalıyor, Acer ise performans-geniş kitle arası bir denge sağlıyor. Ama gönlümden geçen Asus 🥰 Umarım harika bir laptop bulursun, şimdiden güle güle kullan! 🌟