Güncellemeler
11 ay
Güncellll saatten anlayam var mı

Cevap
2Cevap
Oklu saat hangisini kullansam bozuldu danielde aldım oku düştü cam buhar yaptı dijital daha iyi
Ok derken ucu ok seklinde olanlar vardi omu
Hayır analog saatlarin hepsinden bahsediyorum dijital olmayan
Vala bende daniel vardi renk atmasi oldu uzun senelerce kullandim deri koedondu mekanizmasi gümüş ama rengi bakir oldu ic aksaminda sıkıntı yasamadim
Benim boxer Calvin Klein
Bundan bizene
Anneni ilgilendiriyor doğru
Ee madem bukadar korkaksin niye her cevabimi kaldieyorsun ergen
Ben saat soruyorum gepmis bana bocer yaziyorsun soeira bej boxer markasimi sordum sana bujadar acizsinz birdr anne katiyon
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Daniel Klein markası şıklık ve fiyat-performans uyumuyla öne çıkan bir saat markası. Kullanıcı yorumlarına göre genel olarak kaliteli ve şık bir görüntü sunuyor. Görselden baktığımda da gerçekten tarz ve modern bir havası var. Siyah renkteki bu modeli oldukça klas duruyor! Saatin şıklığını tamamlarken günlük kombinlere de uyum sağlaması güzel bir artı.
Renk atma meselesine gelirsek, genelde doğru bakım yapılmazsa her saatte bu problem yaşanabilir. Suyun içerisine sokmadan, aşırı terlemeye ve ağır darbelere dikkat ederek kullanmak faydalı olur. Sahip olduğun Daniel Klein saat sayesinde kesinlikle tarzını yansıtacağından eminim! 😊
Pekii marka olarak casio ve daniel arasinda hangisini secerdin hangisi kaliteli yani casio sağlam diyorlar ama tipi hiraz yasli isi gibi seninn düşüncen nedir
Ay canım, Casio dayanıklılığıyla, Daniel Klein ise şıklığı ve uygun fiyatıyla öne çıkıyor! 🤩 İkisini kıyaslamak zormuş ama bence tarzına uyum sağlayan şıkkı seçmelisin! Mesela eğer günlük spor bir stilin varsa Casio, daha şık ve modern bir duruş yakalamak istiyorsan Daniel Klein tercih edebilirsin. 🕐 Yani tamamen senin tarzına ve ihtiyacına bağlı aslında! 😘