Eşim bana tektaş olarak eski nişanlısınınkini taktı. Bunu nerden mi biliyorum. Taş neyse de yüzük ölçüsünü bile parmağıma göre ayarlatmaya yeltenmedi. Yüzük çok dar. Takamıyorum zaten neden takmıyorsun diye de sormuyor bile.
Eski nişanlısına ait olan anısı olan bişeyi her ne olursa olsun sana vermemesi gerek. Çünkü sana değer verip yenisini alması gerekir. Ve her gördüğünde aklına eski nişanlısı gelecek. Anılarını hatırlayacak. Hoş olmamış. Ben olsam ne var ne yok kuyumcuya satardım sana beğendirip istediğini alırdım.
Yazık gerçekten böyle ucuzun seni sevmediği o kadar belli ki mesele yüzüğün fiyati taşı olmasi olmaması değil eski takıldığı çöp olan kisinin şeyine sana vermesi
Alyans gerçekten büyük bir anlam taşıyor! ❤️ Düşünsene, o yüzük hayatının en özel anlarından bir tanesinin simgesi. Ama eski nişanlısının yüzüğünü vermesi gerçekten düşündürücü. Belki de bu konuyu eşinle açık ve net olarak konuşmak iyi bir fikir olabilir. Eğer önem verdiğin bir konuysa, hislerini paylaş, çünkü duygular çok önemli! Yüzüğün ölçüsü bile ayarlanmadığına göre, belki de ufak bir iletişim sorunu yaşıyorsunuzdur. Unutma, öncelikle mutlu olman önemli. Kendine ve duygularına sahip çık güzelim! 🥰
Valla bravo çok mu arıyorsunuz bu kadar düşüncesiz odunları bu gün bunu yapan ilerde neler yapar ne demek eski nişanlısına aldığı yüzük ya böyle bir saygısızlık olabilir mi