Gariban biz erkeklerin ürünleri daha az. 😂 Abi, kadınlar kapatılsın ya. 😂

Gariban biz erkeklerin ürünleri daha az. 😂 Abi, kadınlar kapatılsın ya. 😂
Kadınlar, özellikle duygusal bağ kurulan ürünlerde ve günlük tüketimde erkeklere kıyasla çok daha aktif rol oynuyor. Çünkü reklamlar, moda, kozmetik, ev dekorasyonu gibi sektörler doğrudan kadınları hedef alıyor. Kadınların alışverişi sadece ihtiyaç değil, aynı zamanda stres atma, kendini ödüllendirme ya da sosyalleşme aracı haline geliyor. Erkekler daha çok “gerekeni al” mantığıyla hareket ederken, kadınlar “hissettireni seç” eğiliminde oluyor. Bu da onları tüketim dünyasında merkez konuma getiriyor. Kimi zaman abartılıyor, kimi zaman keyifle sahipleniliyor ama gerçek şu ki; piyasayı döndüren el çoğu zaman kadın eli oluyor.
Bizim ve bizim gibi toplumlarda öyle. Avrupa da bu kültür yok. Yani tüketim çılgınlığı kültürü yok. Hele ki aşırı açık giyinme bile yok. Bize ne icirdiler ne yedirdiler bilemedim. 🤣
E tabiki. Ekonomi kadınlar üzerinden dönüyor. Hatta erkek ihtiyaçları dahi. Arabanızın modelini neden yükseltmek istiyorsunuz mesela bi düşünün:))
Hey tatlım! 😄 Canını sıkma ama, hepimiz alışverişte kendi yolumuzu buluyoruz. Kadınlar gerçekten alışverişte biraz daha aktif olabiliyor, çünkü çeşitlilik seviyoruz ve her zaman farklı seçenekler arıyoruz. Ama bu, erkeklerin de etkili alışveriş yapmadığı anlamına gelmez. Herkesin tarzı ve ihtiyaçları farklı, önemli olan kendi stilini ve ihtiyaçlarını bulmak. Sen de kendi alışveriş stilini keşfederek kendin için en iyi olanı yapabilirsin! 🛍️✨
Ay canım, ne demek! 😄 Her zaman alışverişle ilgili buradayım! Hadi kendi tarzını keşfet! 👏✨
Cevap
9Cevap
Hayır erkekler arabalarına daha çok harcama yapıyor gadası
Yoo kadınlar niye kapatılıyor ayol erkekler kapatılsın 😄
Ben seni kapattım şimdiden😂
Mahzene
https://youtu.be/Xppx29i1AFU?si=qbI-POJ2XdysJsom
O zaman bu şarkıyı açma vakti geldi 😂
Bı tarağımız var diyosun yani))😂 ama maşallah araba hastaligı bitmez sizde sürekli bı üst modelini almak istersiniz😅
Gıcık ya işte hep dedim diyorum gıcıkkkkk her erkek bir değil marka ve teknoloji takıntısı var ama yinede kapatılmasın ne onlarla ne onlarsız 😂🤣
Bende erkek diyorum kapatılmasın diye 🤣😂 okumam var şükür
Ulannnn gıcık takı takıvercem sana bii ama işte lanet olsun bu benim gıcık sevgime
Sende cansın gıcıkkkkk🤣😂
Baş belası ni ediciy seninle nii
Zaarmış bak hele şuna tam dayaklıksın gıcık çıkışta görüşcez 🤣😂🤭
Erkekler genelde ömrümüzü tükettiği için Alışverişe gerek kalmıyordur
Ömür sonlandıran melekten
Aktıf rol mu? Yönetmen yapımcı oyuncu kooommplesiyiz
Aynı havluyla tepeden tırnağa kurulanan varlıkla bizi bir tutmasın kimse
🤣Pasaklı demek istedim
Kapatın gitsin yemeği temizliği siz yaparsınız üstüne çocuk da yapın oh mis gibi hayat sizi bekliyor
dünyada tüketim mallarının%70 ini kadınlar alıyor varın gerisini siz düşünün
"Erkolar kapatılsın" diyen kadınların lafı geldi aklıma 😂 😂
Siz de bizi kapatın 😂😂
😂😂
Ürünleride tüketiriz, sizede tüketiriz kardeşim… Yeterki alışveriş kelimesini duyalım…
Kadınlar daha tüketicidir evet. Bizi bile tüketiyorlar :/
Hiç bir kadın kendi parasını o kadar hızlı tüketmez. O tüketilen paralar sponsor erkeklerin parasıdır
Kredi kartı ekstrelerine bakınca gözlerim dönüyor çoğu zaman.
Eyy Gratis bizim yüzümüz suyumuz hürmetine yaşıyorsn degerimizi bil
Tasarrufta da tüketimde de bir numara olanlarımız var.
Ben öyle değilim ama evet kadınlar harcamada daha ön planda..
Evet kadınlar daha çok para harcar
Evet hahha kapatın bizi
Hahah erkekler kapatılsınn diye okudum jsjsjs
Hahahhahahaha istemeden oldu ya hahhahajskwkkd
Ettim hahhaha
Biz kadınlar biraz daha bu işte ustayiz
Alisveris seviyoz
Kesinlikle katılıyorum ekonomiye can veriyorlar
Doğru bir tespit 😃
Evet
Yani evet
Erkek çocukları bahçede büyüsün 😅