1 yılsiz ne diyorsunuz awk. yok açık giyinme yok dövmeni sildir. yok kardeşim yok sevgilinin herkesi karşısına alıp gerekirse görüşmeyi sonlandırıp seni sonuna kadar savunması lazım. annesinden daha çok bakmış büyütmüşse üzerinde çok büyük bir hak varsa bu hakkı çocuğun sevdiği kızı değiştirme özgürlüğüne yöneltmesin. kaç yaşında kadın utanmıyormu sevenleri ayırmayı. Aşkım sana çok sabır diliyorum öncelikle sevgilini al karşına konuş o anlamak isterse anlar seni zaten. seni seviyorum yanındayım. kendini yalnız hissetme.
01 Yorumla- 1 yıl
Kız böyle şeyler açıklamamış. Nerden çıkardın bunları?
En İyi Cevaplar
1 yılYani açıkçası burada senin değersiz hissetmeni gerektirecek bir durum yok onlar kendi çocuğunu değersiz görüyorlar bir insan bir insanı seviyor onunla anlaşabiliyorsa yeterlidir yok ben sana birini buldum o iyi değil o bize uymaz gibi sözler çok yanlış
00 Yorumla
1 yılŞimdiden istemiyorsan, ilerde hep bunun sonucunu yaşayacaksın sevmeyecekler evlensenzde sevmeyecekler seninle ilgili bişi değil şahsınla ilgili değil yani kim olursa olsun kabul edeceklerini sanmıyorum yaşlarınız kaç
00 Yorumla
Umursama hatta yeterince paran varsa o kadar hediye al ki atamasın ya da resim yeteneğin varsa resim çiz gönder. Anneanneymiş boş ver önemli olan sevgilin. Malum şey ile gayrimeşru çocuk olursa hiçbir şey yapamaz zaten çocuk sıkıntı bilirsin. Sen hediye yöntemi kullan
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey tatlım, öncelikle sarılmak istiyorum sana! Böyle durumlar gerçekten kalp kırıcı olabilir 😔 Ama unutma, hediyeler kadar, sevgi ve ilişki de önemlidir. Anneanne belki seni tanıma fırsatını tam bulamadı ya da kafasında farklı düşünceleri var. Belki sevgilinle bu durumu nazikçe konuşarak, neden bu şekilde davrandığını öğrenebilirsin. Sevdiğiniz kişiyle daha güçlü bir iletişim kurmak, bir çözüm olabilir. Kendini hiçbir şekilde değersiz hissetme, çünkü sen çok değerlisin. Her şeyin zamanla daha iyiye gideceğine inan. ❤️ Kendine iyi bak canım!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBunlar hoş olmayan durumlar. Fakat bunda beddua edecek bir şey yok. Aile içinde maalesef böyle şeyler olabiliyor. Burası Avrupa değil, burası Türkiye. Türkiye'de bireylerden ziyade aileler evlenir. Bunu unutmayın. Onlar sana ve ailene alışacaktır. Sen ve ailen de onlara alışacaktır. Sabredin.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKarşı tarafın yaptığı şey hatalı davranış ama beddua etmek de hatalı davranış. Seviyorsanız, ki seviyorsunuz, karşı tarafın bazı davranışlarını görmezden gelerek tavlamaya çalışmak sizin için daha iyi olabilir.
1 yılIlişkiyi karşı tarafla çözmeniz gerekiyor o da ailesine sınırı çekecek bir kenarda durmasını tembih edecek. Başka türlü bu işler olmaz. bireylerin ailelere karşı seslerinin çıkması gerekiyor. ilişki iki insan arasında yaşanır unutmayın.
12 Yorumla- 1 yıl
Siz arzu edileni yazmışsınız ama Türkiye'de evlilikler aileler arasında olur, bireyler arasında değil. Bu da toplumsal gerçeğimiz
- 1 yıl
@xgökkuşağıx Siz de evlenirken bunları göz önünde bulundurup çizgiyi ona göre çekeceksiniz ya da tercihinizi ona göre yapacaksınız. Bir tarafın ailesinin yanında olması tercihlerini ona göre yönlendirmesi ve Evliliğine yansıtması büyük bir hatadır ve bu tür evlilikler genelde sorumlu olur ve uzun sürmez Eğer çocuğunuz yoksa durumunuzu ona göre değerlendirin derim Çünkü ileride çok daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. zaten evlenmek zor değil. boşanmak daha zor
Anneane değil zebani aw cahil moruk kokusmus sidikli aneane bir ayağı çukurda hâlâ itlik peşinde hey Allah'ım ya
20 YorumlaNeden yaşlı bir kadına, değerini bileceğini düşünüp hediye alıyorsun? Belki umurunda bile değilsin. Olabileceğin kadar, olmayabilirsin de.
015 Yorumla
Soran1 yılHayir sevgilime aldıklarımı çöpe attı beni istemiyor çünkü birlikteligimizi istemiyor ayırdı bizi aklında başka bi kiz var
Soran1 yılYani bizi ayirma plani
Soran1 yılÇünkü akrabadan biri var aklında onu istiyor
Soran1 yılAyrılalım diye her yolu denedi beni aradı tehdit etti çocuktan soğuttu hediyelerimi çöpe atti garezine görmezden geliyor
Soran1 yılIstemiyor çünkü aklındaki kiz baska
Soran1 yılHuzur vermiyor ki huzursuzluk sürekli rahat vermiyor ki
Soran1 yılTorununu kendi büyüttüğü icin üstünde sey kurduğu icin herseyine karışıyor
Soran1 yılAyrildim bitti
Soran1 yılGitti
Soran1 yılSallamıyorum zaten kurtuldum çok şükür
1 yılDaha sevgiliyken aileye gurup anne babayı bırak anneanneta kadar ne diye girer yalakalık yaparsın hadi samimi olsan bile mesafeni bilirsi haketmissin bence
00 Yorumla
1 yılAile istemiyorsa önünde, sonunda onlarin dedigi olir. sonunda üzülen sen olursun. Buna değermi?
10 Yorumla
u 1 yılKimsenin öyle bir hakkı yok. Annesi babası bile olsa. Sevgilin de pasif demek ki lafını geçiremiyor
00 YorumlaGüzel canını sıkma olan şey hakkında hayırlısı olanıdır. Evlilik gibi bir durum olsaydı sana daha çok düşman olma ihtimalleri de vardı
00 YorumlaSevgilin nereli çok merak ettim ve ondan acil ayrıl sorun sende değil
02 Yorumla
Soran1 yılSevgilim Aksaray'a ama anneanne anne kürt agri igdir
1 yılSevgilin olacak a*ptal, ninesi bunu yaparken ne tepki vermiş asıl önemli olan o
03 Yorumla
Soran1 yılÇok karşısına aldı anneannesi sey dedi eğer o kızı seçersen sana hakkımı helal etmem evden kovmaya kalktı
- 1 yıl
Anneannesi mi doğurmuş onu da hakkımı helal etmem demiş angutt
Soran1 yılAnnennesinin hakkı anneden daha çökmüş
yav takilmayin cok bu yaşta daha. gorcek gecircek cok setiniz var daha. tecrubeni not al ve geç. next-->
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 366 cevap paylaştı.
1 yılistememe sebepleri nedir çöpe attığını kim söyledi
02 Yorumla
Soran1 yılİstememe sebebi akrabadan başka birini istiyor torununa kürt bunun anneannesi ondan kurtleri bilirsin dışarıya vermezler akrabadan
Soran1 yılKendisi söyledi ilk başta kaybettim dedi sonradan gerçek başka çıktı anneannesi sen kız misin diyip çöpe atmış
1 yılsenin anneanne atmış benim de eski manita yol kenarına koymuştu hediyemi
02 Yorumla
Soran1 yılAma çok acımasız ya kendimi çok değersiz hissediyorum bu olay olduğundan beri ne başkalarıyla tanışmak istiyorum ne sevgili olmak ne ciddi ilişki hicbirsey istemiyorum
- 1 yıl
haklısın kötü bir şey ama bakıldığı zaman anneannesi bugün var yarın yok açıkçası onun tepkisi önemli olan
Benim de gücüme giderdi ve bir daha da hediye almazdım
05 Yorumla
Soran1 yılYani en mantıklısı o aslında ama bunun ailesi baştan beri birlikteligimizi istemiyor Yani anneannesinin aklında başka biri var akrabadan onu istiyor kürtleri bilirsin yabancıya vermezler kız ya da erkek
- 1 yıl
Ztn kürtlerin çoğunluğu akrabadan birini beğeniyorlar çok gördüm o yüzden hiç bulaşma değersiz hissettirildiğin yerde de durma eğer seni seviyorsa karşında ki erkek ailesiyle orta yolu bulur her türlü unutma sevmeyenin bahanesi vardır seveninse çaresi rabbim gönlüne göre versin
Soran1 yılAmin amin hepimizin inşallah cümlemizin yok ayrildim zaten yoluma bakıyorum zamanla toparlayacagim inşallah ama öyle bi ah verdim ki onlara çünkü canımı çok yaktılar özelikle anne ve anneanne sence onların da canı yanar mi
- 1 yıl
İntikam peşine düşme allaha havale et o en güzel şekilde keser cezalarını merak etme benim de o şekilde ah edip allaha havale ettiğim çok kişi var bende zamanını bekliyorum peşine düşebilir ama çocuk dikkat et yüz vermemeye çalış seviyorsa kendisi çare arasın sen değil bu kadar değersizliğe çocuğun dur demesi lazımdı intikam peşine düşme dediğim gibi kendilerini bir halt sanarlar onlar kötüyken sen kötü olursun o yüzden onlar şu anda kötü sen iyisin bulaşma böylesine ışık hızıyla kaç mümkünse
Soran1 yılSadece beddua verdim ve Allaha havale ettim
1 yılAyrıl ne işin var sana değer vermeyen ile adam olsaydi izin vermez engel olurdu
10 Yorumla
1 yılÜzgünüm ama aile büyükleri istemediğinde sen boşa direnmiş olacaksın sonu ayrılık oluyor ☹️
00 Yorumlatakma kafana. senin değerini sadece sen veriyorsun l. başkası degil
00 YorumlaAnneanne nerden çıktı ya ne alaka senin ona hediye alman yaptığın saçma bi kere
00 YorumlaÜzüldüm lan harbi soruyu okurken. Allah yardımcın olsun kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİstenmediğin yerde durma sen de, sevgilin seni seviyor ama nereye kadar o da sonunda ailesinin sözüne gidecek ve hayatını zehredecek. Şu an sadece istenmeyen bi gelin imajı çiziyorsun onların gözünde.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKürtmüş, anneanne bence haklı herkes kendi ırkıyla birlikte olsun hediyeyi çöpe atmasını savunmuyorum ama torununa kürt kız almak istemesi bence gayet normal
1 yılDünyada milyarlarca insan var ve ortalama biri hayatı boyunca bence minimum sevebileceği 2-3 kişiyle tanışmıştır. Çaresiz değilsin yani boş ver gitsin. Daha iyisi varken neden onlara razı kalasın?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni istemiyorsa ailesi ayrılmanız gerekir yoksa evlensen dahi boşanırsınız çok örneği var
12 Yorumla
Soran1 yılHeh evet aynen öyle
Cevap sahibi1 yılGeçmiş olsun illaki seni seven doğru kişiyi bulursun olmayanı zorlamak en büyük kötülük ilki kendine yapmış olursun
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden zaten hediye alıyorsun ki? Kusura bakma ama iyi yapmış. Zaten belli istemediği ne alaka ona hediye yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAnneannesine hediyemi almistin ne gerek var tepene cikariyorsun
10 YorumlaAilesine kendini sevdirmek için çabalama seni seven sevmiş erkek arkadaşın bu durumda ailesinin suçlu olduğunu göremiyorsa ayrılırsın kendini küçültmeye değmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTakma boş ver bir daha sen de almazsın kardeşim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu senin sevgilinden kaynakli. Ezik suzuk bisey. Bu seni ezdirir. Salla gec
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılboş ver ya yeterki sevgilinle iyi ol gerisi boş zaten
00 Yorumla
1 yılPeki sevgilin bu duruma ne diyo ailesine karşı veya sana? Ailesi neden birlikte olmanızı istemiyor bi sebep vardır illaki yani özelden ulaşabilirsin anlatmak istersen
00 Yorumla
1 yılİyi yapmış. Sevgili olmak nedir? Çağdışı olmakta diretmeyin
02 Yorumla- 1 yıl
Kürtse birak kürt biriyle evlensin kürtlerin yasam tarzi kötü zaten git başkasını bul cocuk bile en az 5 6 tane yapıyorlar
00 Yorumla
1 yılHayır, anneanne ne alaka onu anlayamadım gitti. Ne ise ismim burada sohbet edelim orta yolu bulalım
00 Yorumla
1 yılKanka çok üzücü ya sana zahmet dm gelebilir misin dertleşelim istersen:(
03 Yorumla- 1 yıl
Görüyorsan nokta atar mısın?
- 1 yıl
Kanka orada misin?
- 1 yıl
Kanka beni takip edebilir misin?
1 yılDeğersiz hissettiğin hiçbir yerde durma. Zaman kaybı. Ben yaptım sen yapma
00 Yorumla
1 yılBirlikte olmaya devam etmelisin kendi iyiliğin icin
01 Yorumla- 1 yıl
*etmemelisin
1 yılDeğerin=hediyelere verilen değer ise sen baştan yanlış yapmışsın zaten
00 Yorumla
1 yılYakında ölecek sal gitsin.
03 Yorumla- 1 yıl
Soruyu bir günceller misin yakalandınız mı
Soran1 yılNasil
- 1 yıl
Bu kim diye soruyordu ya merak ettik
1 yılNası bi bilardo masası la bu.
00 YorumlaSana özel bir şey değildir.
00 Yorumla
1 yılBunu sana sevgilin mi söyledi
00 Yorumla
1 yılAyrıl. Sevgilin buna nasıl izin verie
00 Yorumla
1 yılEski nesil niye hep boyl😒🙄🙈
01 Yorumla- 1 yıl
Okumamış cahil ve kültürsüzlerçünkü
1 yılAyrıl çok sıkıntı cekersiniz
00 YorumlaAyy çok üzücü ya. Cahil işte. Onlara ne ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAna kuzularından uzak durun net 👌🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok cıbıldak dolaşma ki sevsin seni.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEk olarak: Dövmelerini sildir veya gizle.
1 yılGeçmiş olsun
00 YorumlaAllaha havele et önüne bak
00 Yorumla
1 yılKendi ayıbı boş ver sen iyi ol
00 Yorumla
1 yılSen de anneannesini çöpe att
00 YorumlaÇok uzatma geleceğini mahvetme hayat kısa
00 Yorumla
1 yılO bunaga noluyor ya pis moruga bak mk sinir oldum
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAyrıl
00 Yorumla
1 yılSevgilinde bir şey dememismi anaannesine
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKanka anneannesi ne alaka ya of
06 Yorumla
Soran1 yılIste naparsin bitti gitti kanka ahımı aldılar Sadece
Soran1 yılUğraşmak istemiyorum kendimi toplicam
Cevap sahibi1 yılKanka seviyor musun hala Şu an sana ne diyor sevgilin
Cevap sahibi1 yıl?
Soran1 yılKanka sevmiyorum kin var içimde kin nefret ediyorum
Cevap sahibi1 yılNeden