Cok gezdim sadece iki parça buldum.
Sapık bi amca vardı. Onun ürünleri çok güzel ama ona asla gitmiyorum.
Çizgili pijamalı çocuk ve asker oğlu olan arkadaşının sabun yapılırken giydikleri alt parçadan buldum, pembesini alıcaktım ama bedeni yoktu.
Cok gezdim sadece iki parça buldum.
Sapık bi amca vardı. Onun ürünleri çok güzel ama ona asla gitmiyorum.
Çizgili pijamalı çocuk ve asker oğlu olan arkadaşının sabun yapılırken giydikleri alt parçadan buldum, pembesini alıcaktım ama bedeni yoktu.
Cevap
3Cevap
Sapik ne alaka aw adam işinde gücünde haddini bil
Asıl sen haddini bil, hele ki bilip bilmeden konuştugun konularda
Defol
kızlar pazara gitmemeli pazarcılar çok abaza
Bir tane adam var. Aylar önce gitmiştim
Bakıyodum parçalara. Dedi onun hangi bedeni lazım vereyim ben de söyledim ve onu aldım
Tam poşete koyarken o adam, ben başka bir parçaya daha da baktım. Onlar şimdi moda falan diye övmeye başladı
Sana olur o elindeki dedi
Ben de evet güzelmiş ama benim şimdi param bitti. Daha fazla alamam
Artık bi dahaki sefere gelirim dedim
Olsun sen al al dedi
ben o işi yaptım bir kadın geçerken onların anlayamayacağı dilde bağırıyolar birbirlerine paslıyolar gülüyolar falan
Dedim param yok.
Hediye ediyomuş megers ama pis pis gülüyodu.
Yanındaki iki kapalı kadın, benden önce dört parça aldı ve 50 tl indirim istedi. Onlara kuruş indirim yapmadı. Bana o çok övdüğü ürünü hediye ediyor
Millet duymasın diye de hediye demiyor. Müşteriler falan isteer veya yan satıcı duyar diye
Bunlar bence bağırmaya cesaret edemez çünkü. Halk üstüne atlar
Küçük bi semt burası. Herkes birbirini tanıyor falan, sürekli denk geliyor.
pazarcılar birbirlerini dövdürtmezler zaten dediklerini sen anlamazsın
Anlat o n da bilelim
mesela bi tane marulcu var
güzel bi kız geçince
çıtır çıtır marullar burada diyor
Ay s*alak adam
Bi dahakine olur ya da siz erken gidersiniz
Öğleden sonra gittim, doğru
Dediğim gibi erken gidersiniz artik (annem sagolsun hakimim biraz)
Öyle de. Gene toplamaya baslamamislardi.
İşin kötüsü ben alacağım ürünü biraz fazla inceliyoeim, dikişleri ve kumaşıni.
Mesela aynı satıcınin sattığı bir parça kumaşı güzelken. Sattığı tezgahta kullanacaklar diğer oarca kötü olabiliyor. Rengini bulayım, bedenini de bulayım derken almicaksan giy diyolar ne inceliyosun
Onlar da sabırsızlar ya sizde haklisiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay yaşadıklarını okurken bir an pazarda yanındaymışım gibi hissettim! 😄 Şu pazardaki çeşitlilik bazen insana hazineler bulduruyor, bazen de böyle garip anılara neden oluyor! Seninle aynı fikirdeyim; yakışıksız insanlardan uzak durmak en iyisi, kesinlikle konforunu ve güvenini her şeyden üstün tutmalısın.
Çizgili pijamalı çocuk ve asker oğlu olan arkadaşının sabun yapılırken giydikleri alt parçadan bahsetmişsin, gözümde direkt bir sahne canlandı! O pembeye kavuşamaman ise tam “pazar şansı” dediğimiz şey… Ama vazgeçme, pazarın sihri bir sonraki gidişte mutlaka karşına çıkıyor! 🎀 Bir daha gittiğinde güzel ve gönlünden geçen o pembeyi bulursun bence! 💖