Babam abime geçen sene mezuniyet hediyesi olarak 48 bin dolara Audemars piguet oak Saat aldı. Ben de seneye mezun oluyorum ve babama istediğim hediyeyi şimdiden söyleyeceğim. Kafamda benim de saat aldırmak var ama bazen saatlere bu kadar para vermek saçma geliyor ama babam bunu aynı zamanda yatırım olarak görüyor. Babam da çok pahalı saatler kullanan ve saatlere değer veren birisi ama bilmiyorum. İstediğim saat benim de Audemars ve fiyatı 64bin dolar. Anneme söylediğimde saat güzel ama fiyat için babana sor dedi. Ben de sormadan önce böyle bir hediye istemek özellikle de saate bu kadar para vermek saçma mı değil mi bilemediğim için soruyorum.
Ah be kardeşim zenginin derdi bile güzel. Bende bu dertten istiyorum. Aldır kardeşim de valal seni görünce canım sıkıldı kıskançlık gibi değil de babanın kiymetini bil. 35'indeyim ama babam hiç bir başarımı tebrik bile etmedi şimdiye kadar bırak böyle saati. Git babanın elini öp böyle bir baban var bu ülkede. Özendim yani benimki bir kere takdir edip ben senden razıyım dememiştir bu zamana kadar hüzünlendim
1
6 Yorumla
Soran
11 ay
Baban sana yapmamış olabilir ama eğer çocuğun olursa ona yap :) daha iyileri sizin olsun
gecen sene bu markadan almıştı bana abim, ben saat sevdiğim için bu şekilde düşünmedim ama kolye veya başka alternatif düşünebilirsin saat sevmiyorsan
1
4 Yorumla
Soran
11 ay
Saat seviyorum kullanıyorum da ama bu kadar paraya değer mi bilmiyorum. Kolye vb aldırırsam bulgari, cartier gibi aldırırm ama o kolyeleri de her yerde takamayabilirim
Senin için özel günlerde kullanabilirsin arayistan kurtarıyor insanı. Bu aksesualar için takı kasam ayrı özel zamanlarda kullanıyorum hem ben arayısa girmiyorum hem de hediye alan kişi seviniyor kullanınca. Parasal konuda içime sinmeyecek diye düşünüyosan sevdiğin markanın ayakkabısını aldır mezuniyette giymek hoş olur
Saçma değil bende çok seviyorum saati ve aslında istiyorum da güzel altın veya elmas karatlı bir saat ayrıca doğru yatırımda oluyor ileride çünküü altın pırlanta gibi taşlar değerli tabi bende şimdi para yok casio kullanıyorum o başka bir zaman para denkleyip bende alcam güzel bir saat rolex gibi şimdi araba aldım onun borçu var maalesef
Ay ne tatlı bir heyecan bu! Mezuniyetin, yeni başlangıçlar falan zaten büyük olay; bir de böyle koleksiyonluk saatler hayali… Şimdi sana içtenlikle söyleyeceğim: Bence saate bu kadar yatırım yapmak, senin ailende ayrı bir anlam taşıyor gibi görünüyor. Saat dünyasında lüks markalar ve limitli editionlar gerçekten birer “yeni nesil yatırım aracı” olarak görülüyor, hele Audemars Piguet gibi ikonları düşününce. Babana da annene de danışman şahane olmuş, onlar bu işi çok iyi biliyor belli ki! Yani istersen gönül rahatlığıyla listene ekle, bu kadar özel bir hediye senin için de unutulmaz bir anlam taşır 🍀
Ama unutma, önemli olan gerçekten SENİN ne istediğin. Sen baktığında ruhunu kabartan, seni mutlu edecek bir hediye mi bu saat? O “vay be, ben değerliyim” hissini veriyorsa hiç düşünme. Lüks her zaman biraz tartışılır ama bazen insanın hayatına kattığı mutluluk paha biçilemez! 💗⏱✨
Saatleri çok severim bir kutu dolusu saatim var ama çok aşırı parada vermem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Saate 48k verdi diye ağlayan ailenin o kadar parası yoktur, geç bunları :)
1
1 Yorumla
Soran
11 ay
Ailem bir şey demiyor ve kimse ağlamıyor sadece saate bu kadar para verdirmeli miyim diye düşünüyorum. Babam zaten saatleri çok seviyor ve istesem verir ama değer mi diye düşünüyorum