Ayrıldıktan sonra her şeyin parasını geri isteyen erkeğin karaltersizliğiyle, vermem diyen kızın karaktersizliği aynıdır benim gözümde. O yüzsüzce istiyorsa, kızın "al lan parana mı kaldık sanki" diyebiliyor olması lazım. Kısaca lütfen ayrılmayın bize de denk gelmeyin.
02 Yorumla
Soran1 yılcok uzgunum ayrıldık simdi de sana yapısıp senin paranı falan yerim kanka dikkatli ol
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBu gerçekten can sıkıcı ve duygusal olarak zor bir durum. Eski sevgilinin böyle bir tutum sergilemesi, hem insan ilişkilerine hem de saygıya zarar verir. Alınan küçük bir hediyenin parasını bile hesaplayıp istemek, genelde sevgi ya da iyi niyetle bağdaşmaz.
Tepkin olarak öncelikle kendini korumalısın; bu tür davranışlar karşısında üzülmek ya da kendini kötü hissetmek yerine, bu durumu net ve kararlı bir şekilde karşı tarafa ifade edebilirsin. “Bu şekilde davranman benim için kabul edilemez” gibi sınır koymak önemli. Ayrıca böyle birisiyle artık iletişimde olmanın sana zarar vereceğini de düşünebilirsin.
Unutma, ilişkilerde karşılıklı saygı ve anlayış en temel şeydir. Senin sınırlarını koruman, kendine değer vermen en önemli öncelik. Nasıl hissettiğini ve ne düşündüğünü istersen birlikte daha detaylı konuşabiliriz.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
İnan bana bu çok hassas bir konu ve hislerini anlıyorum. Karşındaki insanın sevdiklerine yaptığı jestleri tek tek hesaba dökmesi, işin keyfini ve romantizmini biraz öldürebiliyor. Ama bence hiç panik yapma tatlım! Açık ve dürüstçe oturup, bu tarz şeylerin sende baskı yarattığını, romantik jestlerin faturalara dönüşmemesi gerektiğini güzel güzel anlatabilirsin. Hem kim bilir, belki o da bu konunun farkında bile değildir. Unutma, ilişki iki kişi arasında bir denge oyunu ve senin duyguların da çok değerli! 💖 Sen mutluysan zaten her şey yoluna girer. En mantıklısı duygularını sakince ve tatlı bir dille paylaşmak olur, ne dersin?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u 1 yılver parasını sussun
00 Yorumla Eğer eski sevgiline bana şunu al bunu al diye direttin ise ya da zor duruma sokarak kıyaslama yapıp onu zor şartlarda hediye almasına neden oldun ise sende paşa paşa geri iade etmesini bileceksin sonuçta yollarınız ayrılmış emekler boşa gitmiş ama zor şartlarda kazanılan kazancını sana harcadıysa sende kalamaz.. Fakat senin durumun yoksa ve sen hiçbir şekilde zorlama kıyaslama ya da gönderme yapmadan sana içinden gelerek birşeyler almışsa geri ödeme yapman gerekmez lakin elinde ona ait değerli takı hediye vs varsa onları iade etmen doğru olacaktır
01 Yorumla
Soran1 yılevet cok haklısınız zaten ben ayrılır ayrılmaz her seyi göndermistim ona birkac pahalı hediyesi vardı ama sonra daha da delirdi ve boyle sacmalamaya basladı
1 yılEngelleyip kurtulacaksin onları almasını sen istemedin eğer elinde aldığı hediyeler duruyorsa hepsini ver ama parasını vermek zorunda falan değilsin sonuçta kendisi istedi ve aldı sende zamanını iste o zaman verebilecek mi bakalım ayrılmanız senin hayrına olmuş böyle birisi ile ömür geçmezdi
50 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılBacım ben olsam kredi çeker üstünede "bu da benim sadakam olsun diyip ek parayla gönderirdim'. Yorumdakılar neyin kafasını yaşıyor ya? Kadın ve erkek eşit değil mi adı altında soru mu bu ne alaka? Evet zaten eşit ama Adam aldığı sakızın bile parasını eskiden sevdiği kadından geri istiyor eşitsizlik bunun neresinde.. sığar mı lan adamlığa gt herif. Ac k○pek. Hediye lan bu ne eşitliği.. Böylelerini nerden buluyorsunuz ya Allahım sen bizleri koru. Sanki zorla aldırmışsın gibin skmsonik haraketler akşam akşam sinirlerim attı sjwjs
10 Yorumla
1 yılVermek zorunda değilim diyeceksin. Ve vermek zorunda değilsin. Ayrılırsam isterim kafasındaki seviyesiz bir erkek.. o zaman kız ark. ina hediye mediye almayacak.. Almasaydin.. sana zorla aldırmadım. Verecek durumumun olmadığını biliyorsun diyeceksin. Senetli sepetli.. banka borcu değil. Ödeme. Böyle bir zorunluluğun yok. Almasaymis madem yarim akıllı.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNası veremiceniz bi rakam değil bu adam 50-100 milyarlıkmı hediyeler aldı ?
Hadi çiçekler neyse çiçeğin parası istenmezde
Ama sizde duran hediyelerini verin gitsin
Tm iyi bişey degil istemesi ama verebildiğiniz kadarını verin ve başınızdan savın
Bidahaki ilişkiniz dede baştan söyleyin hediye kabul etmiyorum diyin
Bakın böyle tatsız durumlar yaşanabiliyor
Bi kadın erkekten aşağı olmamalı
Buluşmaya giderken yanında yeticek kadar parası mutlaka olmalı
Ben bi bayan olsam mutlaka cuzdanumda yeterli para olmalı olmadan o buluşmaya asla gitmezdim
Şimdi millet beni gömcek
Ama ister kadın olsun ister erkek
Yaşadığımız devirde cebimizde mutlaka yetecek kadar paramız olmalı
Cok pahalı hediyeler mi aldı bu adam size valla merak ettim 🤔
27 Yorumla
Cevap sahibi1 yılParça parça vermeye çalışın
Sizi maddi olarak hiç kimsenin ezmesine müsade etmeyiniz
Soran1 yılhayır ya ben ogrenciyim o yüzden veremiyorum yoksa oyle cok pahalı bir sey de yapmadı
Cevap sahibi1 yılAilemizden isteseniz yollamas mı 🤔
Cevap sahibi1 yılAileniz
Soran1 yılya ne dicem ki aileme sevgilim falan bile soyleyemem
Cevap sahibi1 yılO zaman Kibar bi dille veremicenizi söyleyin eğer hala iletişiminiz varsa
Cevap sahibi1 yılBu size bi tecrübe oldu
Bundan sonra ki sevgilinize baştan söylersiniz hediye kabul etmiyorum diye
Zaten ben sevgili olayına karşıyım
Ne sevgilisi
Kendi yağınızla kavrulun böylesi daha güsel
1 yılİşte o yüzden kimsenin karşısında farklı durmamak için arada sırada Sizin birtakım şeyleri ödemeniz ve yapmanız gerekiyor. sonra bunları başınıza kakıyorlar işte. Araçta olarak ekstra bir şey vermek zorunda değilsiniz Belli ki bu arkadaşın Yaşı da sizin gibi genç ve böyle saçmalaması gayet normal :) aldığı hediyeler Varsa verin başka zaten yapacak bir şey yok. Buna ayrılırken çirkinleşmek derler...
22 Yorumla
Soran1 yılya ben yapıyodum bu arada cok yanlıs anlasıldı ama benim karsılayamayacagımı bildiği yerlere falan da zorla goturuyodu ve odetmiyordu da yani ne biliyim boyle yapacagını ama tesekkür ederim yorumunuz icin
- 1 yıl
Rica ederim. Ayrilip parasini ver demek büyük ayıp zaten. Takilmayin. Hediyesi varsa verin gerisini sallayın.
Hiç oralı olmayacaksın. Zorlamı al dedin. Saçmalamış. Ciddiye bile almayın. Böyle ahmak adamları anlamak mümkün değil. Aldatmadıysanız, yalan dolan işler yoksa. Sizde ona zaman verdiniz. Oda zamanın bedelini ödesin. Saçmalamış. Engelleyin geçin
40 Yorumla
1 yılÇiçek hediye degilmiymiş. Sen de ona bir hesap çıkar.
İlişkiniz kaç yıl, kaç ay, kaç hafta, kaç gün, kaç saat, kaç dakika, kaç saniye sürmüş hesapla. Sonra da paraya çevir onunla boşa geçen zamanını. 3 günde mühlet ver. Ödemezsen şikayet edicem seni de.10 Yorumla
1 yılNe kadar karaktersiz zavallı kalitesiz biri 🤮 Erkek adam böyle mi olur bu tipler nerden türedi.🤮
30 YorumlaNe kadar saçma insnalar var. Madem yapacaktı o kadar şeyi geri parasını istemek nedir mal insanlar dolu ya.
30 YorumlaSevgilim demesenmi şuna artık istiyorsa taksitle ödüyceksin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAllahtan ayrilmissin. O nasıl sevgiliymis öyle ya? Sanki "ilişkiniz" sadece ticaretten ibaretmiş gibi duruyor. Ayrıca ayrılma ihtimalini göz önünde tutmuş o hıyar. Hesap tutmuş terbiyesiz. Kendisine taksit le ödemeyi teklif et. Orta yolu bulun. Birdaha da böyle canım erkeklerle takılma lütfen.
00 YorumlaAldıklarını çöpe bas oda gtunu küle.. sonrada soğuk su içsin.. karaktersiz.. o kadar bile adam değilmiş..😅
10 YorumlaHediyenin parası istenmez adı üstünde hediye. O hediyeleri verirken ben bunları şimdi veriyorum ama ileride ayrılırsak isterim parasını dedi mi? Bu konuda seni bilgilendirseydi kabul etmezdin belki hediyeyi de
11 Yorumla
1 yılBöyle insanlarin olduğunu bilmek bile komik değil ki bir gün vakit geçirmiş olmak da ona göre içler acısı 😄😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayatından s*ktir etmek. Hediye edilen şeyin parası istenmez.
14 Yorumla
Soran1 yılya eski sevgilim zaten alıskanlıktan oyle yazdım
Cevap sahibi1 yılAtma a** ya da atacağım de kağıda paranın tutarını yaz fotoğrafını çek at, sonra attım hadi eyvallah de geç.
Soran1 yılof ne biliyim kötü hissettim ya
Bu nasıl sevgi sevgi ya?
Tepkim aynı böyledir:
20 YorumlaHemen bir resim çekiyorsun. Orta parmagın net şekilde görünsün ve at😅😅 hic umursama bile. İmzalı kağitla mı verdi onları hediye bi kere. Dava etse bile bi sey olmaz
10 YorumlaÇok itici borç vermek gibi bakmış olaya resmen:)) ben olsam fazlasıyla gonderirdim ibanina engellerdim bir de
10 YorumlaŞaka dimi :)) şaka olmalı. Böyle bir şey olmamalı.
11 Yorumla
Soran1 yılkeske saka olsa
1 yılparasini vermek zorundasin. ne kadarini verebiliyorsan ver.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılPeki sen bu şerefsiz ex sevgiliye. Bedenini hiç teslim ettin mi? Bekaretini vermek, seks yapmak gibi herhangi bişey?
Eğer yaptıysanız. Hiç bir şey karşılıksız değil deyip cenesini kapatabilirsin.
08 Yorumla
Soran1 yılsacmaladınız iyice bu nasıl igrenc bi yorum Uc kurusluk hediyeleri icin mi yasanıyor iliskiler Seks ve cinselliği o kadar tabulaştırmışsınız ki, sadece erkeklerin tatmin olduğu ve kadının her zaman fedakarlık yaptığı bir ilişki dinamiği çiziyorsunuz. Kadınların seks yaptığı anda bir şey kaybettikleri düşüncesine nasıl sahip olabiliyorsunuz bu yorum beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı.
Cevap sahibi1 yıl@IMrLonely sana fikrini soran oldu mu ki? heryere szan gibi atlıyorsun. tipik ergen işte
Cevap sahibi1 yılAy senin algına cevabı anlama şekline de. neyse
Cevap sahibi1 yıl@IMrLonely erkekler yatıp kalktıklarına bolca para harcamıyor mu ki benim söylediğimi kabullenmek istemiyorsun. Daha çocuksun hayatı nasılsa öğrenceksin. Sorun değil. 😁😅🤣🙃
Cevap sahibi1 yıl@IMrLonely hiç kusura bakma ama kafa çocuk kafası. Ben öyle mi yapıyorum dedim de sen öyle anladın. Yazıkdıklarını 20 kez tekrar oku istersen doğru anlayana kadar 🙃
Gizli Üye(30-35)1 yılAlırken güzel güzel aldın. O zaman geri öde. Yiyemeyeceğin şeyin altına yatmican. Alırken seviniyordun. Erkektir harcamalı ödemeli yapmalı demeyi biliyorsunuz. Marş marş pamuk eller cebe. Hiç ağlama sızlama kadın erkek eşit
02 Yorumla
Soran1 yılof ne alaka ya odediği sey de en fazla yemek cicek falandır Kusura bakma ya ogrenci olarak 1 yıl boyunca harcadıgımız parayı bir anda odeyemediğim icin
Cevap sahibi1 yılUslanmaz akıllanmazsın. Madem en fazla diye küçümsüyorsun o zaman küçümsediğin gibiyse ödesene
Gizli Üye(36-45)1 yılAdam sonuna kadar haklı. Senin gibilerin sonradan bir şeytan olacağını bilmemiş, verdiği sevgisine değmemişsin. Tabi ki ister. 3 kuruşluk insana 5 kuruş değer verince hemen ayrılmak istiyorsunuz sizde. Ne yapsalar size haktır
02 Yorumla
Soran1 yılmadem bu kadar akıllısınız beyefendi yedirmeyin o zaman paranızı kadınlara her seferinde bunu yapıp kandırıldıgınıza inanmamızı bekleyemezsiniz Ayrıca zaten ne yapayım ben onun parasını uc bes kurusun hesabı yapılıyor sırf su an odeyemeyeceğimi bildiği icin
Cevap sahibi1 yılBen yedirmiyorum zaten. Siz şeytan olduğunuz için nasıl adım atmam gerektiğini biliyorum. İyi şeytan olduğunuzu kabul etmeniz de iyi bir şey
Eğer ona yanlış bir şey yaptıysan, ayıbı senden kaynaklıysa yaptığı doğru. Sonu iyi bitmiş ise istemesi tuhaf.
03 Yorumla
Soran1 yıliyi bitmedi baya kötü bitti ama onun yüzünden bitti dayanamadım artık yaptıklarına
1 yılO ne ya ılık falan mi? Premsesle cikmissin resmen. O nasi erkek oyle ezzik luuzir...
10 YorumlaÇok çok ayıp ya
Vereceksin maalesef.
Taksit taksit ödeyeceğim de, başka bir şey yapamazsın.10 Yorumlaİstenir mi ya böyle vercem de verme bişi olmaz ekdkek
11 Yorumla
Soran1 yıloyle yapcam sanırım hahahah
1 yılbizde kimsenin parası kalmaz dıyıp bır cıcek hazırlat zarfataki notun ıcıne parasını koy gonder bırdaha da rahatsız etmesın.
00 Yorumla
1 yıl"Harcamaların kendi rızanlaydı ve borç değillerdi" diyebilirsin. Polise gitse totolarıyla gülerler…
03 Yorumla- 1 yıl
Şu gizli mavili geri ver diyor sen de öğrenciyim veremem diyorsun ne saçmalıyorsunuz? Borç olarak harcanmamış parayı ve ödünç olarak verilmemiş eşyayı geri istemeye hakkı olmaz kimsenin, ne yasal ne de etik olarak.
Soran1 yılya haklısınız kötü hissettiğim icin panik olmustum ama geri vermeyeceğim sanırım
- 1 yıl
Bende de öyle ucuz bir tip vardı. Zararın neresinden dönersen kardır.
Alırken geniş geniş alıyonuz zaten 🤣🤣🤣 bu işin şakasıda ayıp cidden hediyeninde geri istemesimi olurmuş aq.
00 Yorumla
1 yılVerdiklerime sayarsin de. Ayrıca bir jinekoloji vs her neyse ona görünse iyi olur bu prensesligin bir sebebi olmalı
00 Yorumla
1 yılSende harcadigin zamani verdiğin sevgiyi hesaplayıp aldığın odedigin maddi şeylerin hesaplayıp üstüne koy ve öde de
00 YorumlaSende sevginin güzelliğinin karşılığında senle gezmesinin parasını iste aptala bak alınan çiçeğinin de parasını istenir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSiz almı9ş olsanız gurula ve şevkle istersiniz o hediyeyi sanki özlük hakkınız gibi. Biz olunca hain ve yemediğimiz hakaret ymediğimiz suçlama kalmıyor
09 Yorumla
Soran1 yılcok igrenc düsünüyorsun asla aldıgım herhangi bir hediyeyi veya birisi icin harcadıgım paranın lafını bile acmam sizin etrafınızda boyle kadınlar varsa o da cevrenin kalitesizliğinden dolayıdır Ogrenciyiz ikimiz de gelir kaynagım olsa hemen oderdim kendisi beni zorla götürdüğü mekanlarda odediği uc bes kurusun hesabını yapıyor sırf ailesinden daha cok destek gördüğü icin bu mu yani gercekten yapılacak yorum
Cevap sahibi1 yılİç yüzünü bilemem genel manada durum böyle. Daha bugün buradan bir kızla tanıştım beni arabanla al şuraya götür dedi. Hem cinsine küfürler hakaretler az kalıyor artık hayat kadını gibi vs. genel şeyler kadınlara övgü ya da iltifat gibi kalıyor.
Soran1 yılof madem bu kadar farkındasın uzak dur diyorum o kadınlardan ama oyle değil iste sizinki karsılıklı anlasma gibi
Cevap sahibi1 yılHangi birinden uzak durucaksın diyorum bende anlamıyor musun. türkiyede 18-38 arası kadınları topla 20 milyon kişi yapsın hepsi topu 1 milyon kadıncık gerçekten kadındır... Gerisi gerçekten hooker. Ya sokağa bakıyorum kimin ınstasına baksam resmini videosunu satıyor. Bunların da çoğu ilişkiye konuşmaya gelmeyen bazıları asosyal bazıları içine kapanık... Kadın yok ortalıkta hayat kadını kadın der olduk. Çok nadiren normal bir kadına rastlıyoruz. Onda da bir sıkıntı oluyor piskolojik vs.
Soran1 yılhaklısın zaten cok iyidir turk erkeği kadına karsı da cok saygılıdr ama ne yaparsın sorun kadınlarda ya iste boylr magdur oluyorsunuz ne kadar uzuldum bilemezsin
Cevap sahibi1 yılYa bulamıyorum diyorum. Kıza bismillah 2 dk selam verdim. Beni arabanla al şuraya bırak dedi. Bunun neresi normal ve genel manada bu şekil toplum da. Biz erkekler zaten belli yani kötüyüzdür. Ama hepimiz de kötü olabilir miyiz sence ? Yani insan gibi normal birini bile bulamıyorum.
Soran1 yılsenin soylediğin su kadın sayısı erkeklerin yanında kıyaslanamaz bile
Cevap sahibi1 yılYav tamam biz assholeun tekiyiz tamam ya. Nerden bulurum normal insan evladı kızı onu anlat bana çünkü şu ana kadar kimseyi aldatmadım kimseyle oynamadım. Kendim gibi yaklaşık normal birini arıyorum ama bulamıyorum. Nerelere bakmalıyım bir fikir versen de biz pislik erkeklere belki düzelmemize yardımcı olmuş olursun he?
Soran1 yılyasınıza yasadıgınız yere bulundugunuz ortama göre değisir ancak kadınları anlamaya calısırsanız kadınları obje ya da para avcısı olarak değil de insan olarak görürseniz olur bir sansınız
1 yıl:))))) o nası bişey la, nası bi icat? Hiç düşünemezdim.. sonra, frost kötü herkes iyi a. Ko. :))
Ge.. zekalılar ya :))
00 YorumlaDelikanlılıktan nasibini almamış nonoş dolu etraf, aldıklarını ona geri ver 2. el siteye koyup kendiyle birlikte satsın vasıfsız mal diye.
00 Yorumla
1 yılVerme ne vericegin öyle insanlardan korusun beni hayattan soğudum
10 Yorumla
1 yılverme bence kimse aldığı hediyenin ücretini ister mi yahu bu nasıl görgüsüzlüktür öyle
10 YorumlaKaraktersiz sövüp engelle. Cevap vermeye tenezzül mü edeceksin çingeneye?
10 YorumlaSen aldırttıysan istemesi normal. Ama içinden gelerek yaptıysa bu da onun sorunu
00 YorumlaBunu kesinlikle yeni nesil erkekler yapıyor, duydum, ama yatirim yapıyor
00 YorumlaOE y@rr@k gibi adammış awk erkek adam sevgilisinden aldıklarının parasını mı istermiş hiç saçmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEeeee hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Gayette doğru olanı yapıyor. Madem erkeklerle eşitsiniz ve erkeğe muhtaç değilsiniz ex çiçeğin parasınıda ödersiniz o zaman
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@chriseff kadınlar cinsiyetçi değil mi? Erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Bu cinsiyetcilik olmuyormu
- 1 yıl
O kriter kardeşim herkesin kriteri farklı gobekli hanımcı kendine gore kısa sevende gordum ben cinsiyetçilikle uzaktan yakından alakası yok ha kadınlar en azından erkekler guven verip korusun istiyor peki erkekler? Pembe topuk, pembe ayak , pembe @исмаил.. Bunlar neye giriyor peki? burada oturup cinsiyet kavgası yapmak istemiyorum ama erkeklerin istegi kadınlara gore cok ama cok başka yerlere çıkıyor.
1 yılO paranın lafını yapmaktan değil çektiği acının yansıması çaresizlik.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEski olmas9nsa sen haklısın gibi duruyor. Sende sana verdiğim sevginin manevi bedelini geri ödeyebilirsin de. bir şey ödemek zorunda değilsin yapmasaymış. Çok garip insanlardan biri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTepkin tamam borcumu en kısa sürede ödeyeceğim olmalı. Sonuçta hayır kurumu değil adam, istemeseydi iyiydi ama istedi diye de kötü erkek diye ilan edilmemesi gerekiyor. Sonuçta para harcamış o kadar.
00 Yorumla10 lira istediyse 20 lira gönder gerekirse kredi çek kapatsın çenesini
00 Yorumla
1 yılÇiçekleri kuruttuysan saplarını ver o ne yapacağını bilir!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok arıyor olmalısınız bunları 🤣 vur kıçına tekneyi def et gitsin. Ona bu kadar hesap kitap yapma imkanı verdiğin için asıl suçlu sensin. Engeli bas geç çok mu zor
00 Yorumla
1 yılDemekki sen herşeyi karşılıklı seven bir aşağılık ruhsun diyebilirsin
00 YorumlaBöyle şeylerle karşılaşmak istemiyorum diyorsan hediye kabul etmeyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen iyi davrandım kadınlara sanki ne oldu?
Aferin çocuğa iyi yapmış.
03 Yorumla
Soran1 yılinsallah karsınıza hep o ovdüğünüz tipler gibileri cıkar
Cevap sahibi1 yılTövbe de
Soran1 yılyo niye diyim iyi yapmıs
1 yılGay galiba Allah'ın varoşu verme kız sanki sen zorlami aldırdın kendi isteğiyle almış her yerden engelle gitsin hatta engellemeden önce hepsi kendi isteğinle aldın ben zorla aldırmadım ki varoş de engelle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAhahha iyi yapmis. Bnce her erkegin yapmasi gereken bu. Aldatmasini biliyorsunuz
06 Yorumla
Soran1 yılseni kim aldattıysa hak etmissin kanka ya hahahah
Cevap sahibi1 yılKnk beni aldatan yok canim 😂
Soran1 yılo zaman bu genellemeyi yapmanı sağlayan ne annen babanı aldatıyordu sanırım 🥰
Cevap sahibi1 yılSennin bu triplerin niye kocan seni kerhanedemi basti.
Soran1 yılbeyinsiz misin ben bir soru sordum alakasız tamamen kendi deneyiminden yola cıkarak cevaplayan sensin beni asagılayarak bunu değistiremezsin
Cevap sahibi1 yılHadi isine geri don musterilerin seni bekliyor. Parani kazan 😂
Gizli Üye(36-45)1 yılEski evlendiğim kişi de bana böyle yaptı utanmadan bende bir şey vermedim sende verme sakın engelle her yerden
00 Yorumla
1 yılDemekki sevmemiş. Ayrıldığım insandan ben hiçbir zaman istemedim. Derimki birbirimize aldığımız hediyler kalsın sadece sevgi hatirlatayalim istedim o da atmadı bende🙂 sevgiyle animsarim dua ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAyrılık sebebine göre değişir fakat bir erkekten hediye alırken bir daha ona göre hareket et.
00 YorumlaMantıklı değil verme
o sana almış istersen hediyeleri geri ver
ama parasını vermek sacmalik belki sen istemiyordun öyle şeyler satın almayı
04 Yorumla
Soran1 yılof cok bi para değil aslında vericem de su an veremem yani kötü hissettim
Soran1 yılyok tesekkürler
- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne