Çocukça gelmesin lütfen bu soru ben çok ciddiyim.. ama neler yapabileceğim hakkında hiçbir fikrim yok.
İnternetten biraz araştırdım ama beni tatmin edebilecek bir sonuca ulaşamadım. bir yerlere başvurmam gerektiğinin farkındayım ama bu bir yer neresi onu bilemiyorum mesela müjdat gezen tiyatrosunu araştırdım kayıt formu doldurmak gerekiyormuş ama hani bizzat gidip yerinde mi doldursam yoksa internet üzerinden doldursam işe yaramı emin olamadım. sizlere soruyorum nasıl oyuncu olabilirim? oyunculuk kariyeri için ne yapmalıyım?
İnternetten biraz araştırdım ama beni tatmin edebilecek bir sonuca ulaşamadım. bir yerlere başvurmam gerektiğinin farkındayım ama bu bir yer neresi onu bilemiyorum mesela müjdat gezen tiyatrosunu araştırdım kayıt formu doldurmak gerekiyormuş ama hani bizzat gidip yerinde mi doldursam yoksa internet üzerinden doldursam işe yaramı emin olamadım. sizlere soruyorum nasıl oyuncu olabilirim? oyunculuk kariyeri için ne yapmalıyım?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Değerli kardeşim,
Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne niye gitmedin? Merak ediyorum.
Ben senin yerine internet sitelerine girdim. Baktım ve öğrendim ki üç aşamalı bir sınav sistemleri var. Orada ilk aşamada senden tek kişilik bir oyun seçmeni ve bir de şiir ezberlemeni istiyorlar.
İkinci aşamada senden doğaçlama yapman istenecek. Ama yanı sıra ses, kulak, genel kültür ve psikolojik değerlendirme yapılacakmış.
Yani sesin iyi mi, kulağın var mı, ona bakacaklar.
Bence en önemlisi genel kültürün ne düzeyde, onu değerlendirecekler.
Daha önceki cevaplarımda hep anlattım. İyi bir oyuncu aynı zamanda olabildiğince entelektüel biri olmalıdır.
Üçüncü aşamaya gelmişsen senden bir oyunu kısa bir sürede ezberleyip oynaman isteniyormuş.
Tüm bu aşamaları geçersen bir yıl ücretsiz okuyacakmışsın. Ne şahane.
Bana sorarsan, bu fırsatı kaçırma.
Ancak, bugünlerde evde kalmak gerekiyor. Bunu bir fırsata çevir, başla okumaya. Tiyatro tarihi, çeşitli oyunlar okuyabilirsin.
Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nden mezun olmuş ve benim birlikte çalıştıklarım arasında Alper Kul ve Ümit Çırak gelir. Çağlar Çorumlu, Ezgi Mola, Dolunay Soysert, Mustafa Üstündağ da bildiğim kadarıyla buradan mezun.
Sana bol şans ve başarılar dilerim.
biyerlerde okudum ünlü oyuncu olmak için yönetmenle yatmak gerekiyomuş doğrumu (kötü amaçlı söylemiyorum)
@serhat114100 hayır tabiki böyle bisey yok
@serhat114100 asla öyle bir şey yok bunu İbrahim tatlıses gibileri yapar anca