Sevgilim sizce beni mi denedi? Ilk başta küçük tektaş aldı sonra büyük tektas aldı? Bunu yaparken neydi amacı sizce?

Evlenme teklifi aldım. Kucucuk tek taşla evlenme teklifi etti. Gozum görmedi bile. Cok fazla önemsemedim. Ortalik pahali, bunu alabildi belki vs diye dusundum. Teklifi tabii ki kabul ettim, onu seviyorum. Yuzugu taktım.

Cevrem daha buyugunu alamamis mi? Bu adam muhendis, istese alirdi, bunu mu layik gormus sana diye yorum yaptilar. Ben yine bir sey demedim onlara da. Ne diyecegimi de bilemedim bu yorumlara karsi. Olsun, ben alyans takacagim zaten cogunlukla falan diye gecistirdim. Yuzugu de taktım hep bu surede.

Sevgilim 1 ay sonra disarda kamp sandalyelerimizde otururken tekrar evlenme teklifi etti birden. Yuzuk cikardi, bu tektasi buyuk bir yuzuktu. Kabul ettim ya teklifini dedim. Kabul ettin ama bu yuzukle tekrar etmek istedim. Bu yuzugu aldim, digerinin yuzuk gibi durmadigini farkindayim dedi.

Digerini cikardi, yeni aldigini takti. Niye bunu aldin dedim. Bu daha guzel degil mi, begenmedin mi dedi. Madem alabiliyordun ilk basta bunu alip, oyle teklif edebilirdin. Iki tane yuzuk alip masraf yapman mantikli mi, daha pahaliya geldi boyle dedim. Olsun, sana harcamayacagim da kime harcayacagim, parami denklestirince aldim, parmaginda daha guzel bir yuzuk olsun istedim, ikisi de senin dedi.

Bende kavga cikmasin, tartismayalim diye daha fazla ustune gitmedim ama canım sıkıldı.

Yaptigi hareket hicbir sekilde mantikli degil. Ilk basta bu yuzugu alabiliyorsa, parasi varsa bana ilk kucuk yuzugu vermesi mantikli degil. Bu adama 1 ayda ikramiye, piyango falan da vurmadi. Aldigi maas belli. Acaba beni denemis olabilir mi?

Kucuk tektas yuzuk alsam nasil tepki verir, begenmemezlik yapar mi, yuzugu takmamazlik yapar mi, bunu kafaya takar mı, bana laf eder mi diye kendince beni test etmis olabilir mi? Benim de aklima o sira bu geldi, cevremde seni denemis gibi yorumlar yaptilar. Sizce bu durumun amaci ne?

Sevgilim sizce beni mi denedi? Ilk başta küçük tektaş aldı sonra büyük tektas aldı? Bunu yaparken neydi amacı sizce?