1 yılSen de ona birkaç defa saçma sapan hediyeler al anlar belki o zaman. Spidermanli bardak falan shshhs
Canım söylemen lazım erkekler anlamaz doğrudan söylemezsen ve kendi kendine kurulursun. Sonra da karşına geçip saçma sapan bir şekilde "Kızım ben senin kafandan geçeni nasıl bileyim bana söylemedin ki" derler. Salağa yatmak da bir beceridir ve erkeklerin ustaca yıllardır uyguladıkları bir taktiktir. Demem o ki düşme bunlara al karşına çocuğu "Ben sana her sene istediğim hediyeleri atacağım onlari alıp gel zira hediye seçme işini beceremiyorsun" de. Hala kendi istediğini almaya devam ediyorsa da onu o hediyelerle kabul edecek birini bulsun velet değilsiniz çiçek sepetinden baskılı malzeme söylenecek durum yok. Hala büyümediyse demek ki sevgilisi olmayı da hak etmiyormuş yol yakınken bir çocuğa bakıcılık etmekten kurtulmuş olursun.
Şimdi bu "kanka git ayrıl bence" yaklaşımı insanlar tarafından eleştirilebilir. Ona da küçük bir açıklama getirmek isterim. Karşı tarafın düşünüp sizin için hediye seçmesi, çabalaması, yüzünüzü güldürmesi size ve ilişkinize verdiği değeri gösterir. Kafasına göre hediye seçen bir erkek sizin için düşünmek, çabalamak, istediğinizi umursamak gibi eylemlerden yoksundur. Bunlar onun için sizin hissettiğiniz kadar önemli değildir ancak yine de insan sevdiği insan için bazı şeyler saçma gelse de fedakarlık edebilmelidir. Tıpkı o arkadaşlarıyla maça gitmek istediğinde ya da çocuk gibi bilgisayarda oyun oynamak istediğinde biz kızlar aklımıza yatmasa da saygı duyuyorsak demek ki ilişkiler için birtakım fedakarlıklar ve karşılıklı anlayış gösterilmek durumunda.
Yani böyle jestlerin altında size gösterdiği değer yatar ve bunları yapmayan biri size değer vermeyip sadece alışkanlık olduğu için sizi yaninda tutuyor olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYa aslında bu konuya ben de çok takılırım. İnsan anlasın diye ima edip laf arasında ihtiyacından ya da beğendiği şeylerden bahsediyorsa zaten o erkek onu not eder ve etmeli. İnatla etmiyor unutuyorsa zaten kalbinde falan yoksun açıkça. Hediye için ayrılırım dersen ayrılabilirsin ifade de etme artık kendini çünkü bunun bir ilerisi yüzsüzlüğe girer. Hediye önemsiz diyorsan da ayrılma bu şekilde devam et
00 Yorumla
1 yılAynı yoldan geçtim. Ben fotoğraf fobiğimdir ve gidip fotoğrafımızı çerçeveletmişti hediye diye? Duygusal zekası yerlerde düşüncesiz biriydi. Bakarsan ayrılırken benden aldığı borç parayı da ödemedi, eşyalarımı da geri vermedi. Böyle özensiz biri emeğine ve zamanına değmez. Daha dibe batmadan ilişkiyi bitir derim. Düşüncesiz insanlar yalnız olmayı hak ediyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Ben gayet dobrayımdır. Kibar imalardan anlamayınca açıkça söylemiştim düşman kesilmişti. Sonuçta sen eğilip bükülmek zorunda kalmamalısın o öküz diye. Baktın teknik falan çözmüyor işi, yoluna bak.
1 yıltatlım senin gibi zarif hisli bir kadın karşısında inceliği yakalayamayan bir sevgili farkında olmadan seni kırıyor çünkü mesele hediyenin maddi değeri değil kalbindeki yerini bildiğini hissettirmek sen laf arasında bir şey gösteriyorsan bu aslında seni tanıması için verdiğin küçük bir ipucudur ve senin gibi bir kadın öyle anlardan sevilmiş hissetmek ister şımartılmak dediğin şey öyle büyük hediyeler değil içini okuyan bir dokunuş bir özenli seçimdir bunu dile getirirken kırmadan ama net olmalısın çünkü sen sustukça o eksik kalmaya devam edecek ona şunu söyle tatlı bir tebessümle sevgilim ben hediyeyi değil düşünülmeyi önemsiyorum ama ben gibi düşünülmeyi istiyorum çünkü bazen içime sinmeyen bir şey kalbimi de soğutuyor ben emek veriyorum sen de beni tanımaya özen göster diyecek cesareti göster çünkü sen sıradan değil fark edilen bir sevgiyi hak eden bir kadınısın ve senin değerini bilen biri seni incitmeden şımartmalı
04 Yorumla
Soran1 yılHaftaya doğum günüm yine alakasız bir şey alırsa ne demeliyim veya hoşuma gidecek birşeyi atıp bana bunu alır mısın desem mi
- 1 yıl
tatlım nazikçe ipucu ver yeter ben bunu çok beğendim deyip göz kırp mesaja değil kalbine dokunursun çünkü sen ima ederken bile zarif baştan çıkarıcısın
Soran1 yılYine önemsemezse peki ne yapabilirim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAy canım, hislerini öyle güzel anlatmışsın ki, insan okurken bile senin adına biraz üzülüyor! Yani insan sevgilisinden küçük de olsa “Ay bu benim için özel alınmış!” hissini yaşamak istiyor, çok haklısın. Şimdi burada bence “Bana hediye al” demek değil, “Beni önemsediğini ve tanıdığını hissetmek istiyorum” demek önemli. Bazen laf arasında bir mağazada hoşuna giden bir şeyi çok hafif abartarak “Bunu aşırı beğendim ya, gözüm kaldı!” demek etkili olabiliyor. Senin için hediye almaktan çok, senin zevkini keşfetmesine odaklanmanı öneririm. Eğer sevgilin biraz romantizme kapalıysa emojiyle bile şakayla karışık “Bu tam benlikmiş!” diyebilirsin, bazen minik imalar mucize yaratıyor! 💌 Hediye üzerinde değil, kendini özel hissetmende. Umarım sevgilin aksiyon alır ve seni harika şımartır! 🥰
12 Yorumla
Soran1 yılYine önemsemezse ne yapabilirim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılO zaman küçük sürprizlerle sen başlat! Ona örnek ol, ilham ver! 🎁✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
u 1 yılkonuşarak,.
00 YorumlaO sana o değerde hediyeler alırken sen ona nokta atışı hediyeler almaya devam edersen üzgünüm ama sana gelen hediyenin kalitesi değişmez. Açıkça beğenmediğini söylemekten çekinme. Ha maddi imkanlarını bilmiyorum belki senin zevklerini karşılayacak maddi imkanı yoktur ama imkanı olduğu halde böyleyse senin hediyeyi beğenmediğini belli etmen gerek. Sen çöp dahi alsa inanılmaz mutlu olmuşsun çok beğenmişsin gibi davranırsan seni daha fazla memnun etme gereği duymaz. Açıkça söylemesen de bi yüzünü düşür ‘hmm sağol’ falan de geç ama beğendim deme kesinlikle ve ASLA ona sana gelen kalitenin üstünde hediye almaya DEVAM ETME
10 Yorumla
1 yılSende söyle sevgiline ne istediğini o da sana parasını versin sen kendin al.. Kızım sen dalga mı geçen önemli olan düşünmek tir hediye alırken ne çıkarsa şansına onu alın.. Hem kusura bakma ama herkes bütçesine göre hediye alır sevdiğine napsin adam seni şımartmak için gidipte kredi cekip iphone 16 pro max mı alsin sana..
20 Yorumla
1 yılBu çözülebilecek bir şey değildir ki analiz yeteneği , dikkat ve ilgi falan vs gerektirir. Manitan da bu yoksa ancak senin direkt demen gerekecektir bana şunu al bunu istiyorum o'da çok aşağılayıcı olur senin adına o yüzden iki ucu poklu değnek yapacak bir olduğunu düşünmüyorum. Ha şey yapabilirsin ihtiyacı olan yerine sende böyle saçma sapan şeyler alabilirsin belki o zaman 2 gram kafası varsa çalışır ha onuda anlamazsa yapacak bir şey gerçekten yok.
20 YorumlaSeni tanımayan bir erkekle ilişki sürdürmek çok sağlıklı değil. Hediyenin kendisi aslında “ben seni önemsiyorum” demektir. Manavdan 1 kg elma almakla senin hoşuna giden bir şeyi hediye etmek arasında ince bir çizgi var. Maksat sana malvalığı kazandırmak değil ki
Seni gerçekten seven, önemseyen, değer veren ve en önemlisi tanıyan bir kişi değilse hayatındaki insan onunla birlikte bir yolda yürümenin ne anlamı var?10 Yorumla
1 yılEski sevgili böyleydi bende de bir gün çok beğendim tarzda bişey almıştı ben de yakın arkadaşımla bu durumu paylaşmıştım mesaj atarak. İlk defa beğendiğim bişey aldı gibisinden. Yanlışlıkla sevgiliye at sen mesajı 😂 Gülmüştü o da o günden sonra anlamıştı zevklerimi biraz daha..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSeni geçici görüyor harcama yapmak istemiyor kendine bir iyilik yap doğum gününde getirdiği hediyeye bak beğenmiyorsun artık postala. Doğum gününde kendine yapacağın en büyük hediye kafan rahat olur artık böyle düşünmekten niye almıyor niye etmiyor cimri mi beni sevmiyor mu diye çok düşünürsün. Çoğu adam sevgilisine para harcıyor seninki seni kullanıyor. Postala yol ver gitsin. Yenisini bulursun o hediye alır bu da ne çabuk buldu diye kudurur.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAy senin sorunu okuyunca gerçekten seni tanıyormus gibi hissettim. Benim erkek arkadaşım varimizi, yogumuzu ortaya koyduk Kendi ailesiyle. yurtdisina gitti geldi. Bir çöp bile getirmedi ordan. Yani bu durumun daha kötü halleri de var diye anlatıyorum. Açıkça yaz gitsin böyle böyle hediye bekliyorum diye alamam edemem ya da başka bir maddi, manevi bir sebep sunarsa sana değer vermediğini anlarsın o dakika
11 YorumlaZevkini bildiği halde almıyorsa ya para hesabı yapıyordur ya da yeterince değer vermiyordur net sipariş verir gibi soyleyimce de kıymeti pek olmuyor. Senin zevklerin çok pahalı değilse alması zarif bir hareket.
00 Yorumla
1 yılNalan bak hala tanıyamamış.
Sen hala neleri dert ediyorsun.
Sekiz taş aldım , dokuzuncudan bahsediyorsun.
Elin adamı daha denizi geçememiş.
🤣🤣😂00 Yorumla
1 yılBence direkt istediğin, beğendiğin tarzdan şeyleri ona göster. Sana değer veriyorsa zaten alır. Almamaya devam ediyorsa kesinlikle art niyet ara.
00 YorumlaBir yorumunu gördüm kendine iyisini alıp sana karşı böyleyse ve senin de ona karşı düşünceli hediyeler almana rağmen ondaki değerini düşün derim basit bir hediye olayı olarak düşünme
00 Yorumla
1 yılSiz de bir doğum günü yaklaştığında hediye alacağını bildiğiniz için ona espri ile karışık ben şunu severim şunlardan hoşlanırım gibi gülümseyerek söylerseniz o da anlar :)
00 Yorumla
1 yılDüşünmesi bile yeter ki seviyorsan hediye alması umursadığı anlamına gelir sevdiği anlamına gelir keşke bende sevilsem
10 YorumlaBen direkt kızardım. Laf sokardım. Ya da sen de ona küçük bir tesbih al. İse yaramaz çakmak al geç. Ne düşünüyorsun.
10 Yorumla
1 yılBrn iksam alf carpitirdim laf sokardım sürekli shsh
Misal avm de gezerken ya bu çok güzel gibisinden10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO senin kocan degil elaleme para ödemek istemiyo gayet normal iki gün sonra ayrildiniz mi insanin ici gidiyo git evlen ozaman elalem niye pahali seyler alsin sakiz bile fazla yüzsüz gibi bide hediye mi begenmiyon
10 YorumlaŞımarınca baş edemem gòtu kalkar diye , kendi bildiğini okuyordur
12 Yorumla
Soran1 yılDoğum günüm yaklaşıyor yine kötü birşeyle gelecek bu zamana kadar hep teşekkür edip geçtim ama kendimi artık değersiz gibi hissediyorum beğendiğim birşeyi atıp isteğimi belirtsem absürt mü kaçar
Senin onun zevkine özel araba, tekne ve jet alıyon mu.
11 Yorumla
Soran1 yılOlay maddiyat değil butikten gidip bluz bile alınabilir fotoğraf baskısını ortaokula giden kardeşim bile sevgilisine almaz biraz cimri olmayı bırakın bence
1 yılAlmıyor değil geçiştiriyordur umursamıyordur. Yani bir elbise alsa daha çok sevinirsin diye düşünüyorum
00 YorumlaKötüymüş zevk uyuşmazlığı nasıl bir yol izlenmeli bir fikrim yok… kaba bulur kırılır muhtemelen… biri üstünden örnek vermek işe yarar mı bilemedim… 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbence salağa yatıyor arkadaş eski sevgilim de bana nene bilekligi almıstı dile getirmistim ama ben bunu beğendim falan demisti sacmaydı yani bilmiyorum ayrıldık biz ama sen de ayrıl bence hadi ordan et cocuk cocuk seyler alıyomus evlenip hayatını mahvetme. İnce düsünebilen çok erkek var hayatta
11 Yorumla- 1 yıl
Beğenmiş demiş aynen işi gücü yok sen çok birşeysin senden ayrılmak için yapıyor sjhsjdgd
1 yılBenden daha iyileri var sonradan üzülme ben hediye beğenmem vs diyebilirsin 🤣
00 YorumlaErkekler hediye konusunda biraz odunuz maalesef
00 Yorumla
1 yılİstediğin hediyeyi ona at jdjdjdjdjdhdhd başka çaresi yok kd
00 Yorumla
1 yılHediyeler hakkında tatlı bir sohbet başlatın ve anlaşın.
00 Yorumla
1 yılÇocuk gibi bişe 26 yasında böyle birine böyle bir hediye bence alınması saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHediye istenmez, hediye verilir. Düşünüp alıyor bazı erkekler sevgilisini dövüyor. Dayak atmıyorsa Daha ne istiyorsun?
02 Yorumla- 1 yıl
Dayak atmaması minnet etmesi gereken bişey mi ne kadar saçma insanlarsınız ya
Cevap sahibi1 yıl@Cana_Yakinn Sen sevgilisinden dayak yiyen bir kızın o dayağı yemek istediğini mi sanıyorsun?
Adam hediye almış hediyeyi beğenmiyor. Ona tamahkar aç gözlü demek yerine bana hiç tanamadan saçma diyerek ne kadar sığ biri olduğunu gösterdin.
Gizli Üye(36-45)1 yılZevkine göre hediye alan sevgili bularak. İnsanlarda ne dertler var Allah'ım yaa
00 Yorumla
1 yılBen iPhone aldım Swarovski saat aldım zen pırlanta aldım Victoria secret aldım
12 Yorumla
Soran1 yılİPhone falan değilde normal sürekli kullanabileceğim bir şey görsem dişimi kırrarım
- 1 yıl
Ben alayım size
1 yılcimri erkek en sevmediğim cins, askim dile getirsen bile bir halt değişmeyecek nereden biliyorsun diye sorma direkt adamı değiştir sen
00 Yorumlabiz hatuna 20 binden aşağı bir şey alsak vermeye utanırız. Ne herifler var ya
10 YorumlaZamna zaman şu çok güzel bu çok hoşumq gidiyo falan de
00 Yorumla
1 yılSen hediye aldığına dua et
10 YorumlaAldığına şükret mesela
00 YorumlaKaç ondan sonra pişman olursun
00 Yorumla
1 yılSen mesela neleri seversin
00 Yorumla
1 yılO zaman seni önemsemiyor
00 Yorumla
1 yılpahali seyler istiyorsun
00 YorumlaLa biz tek taş aldık beğenmedi
00 Yorumla
1 yılBazıları anlayamaz böyle şeyleri yapacak bişey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok büyük bir dertttrr
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlgisiz demek ki ve seni umursamıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni değersiz hissettiren biri ile devam etme
10 YorumlaKac gündür bu paylaşımı görüyorum! neden?
00 Yorumla
1 yılBende derdim var sanıyorum 😂
00 Yorumla
1 yılBelki parası yoktu r
02 Yorumla
Soran1 yılParası var kendisine gelince iyi şeyler alan insan bana gelince sanki eline ne geçtiyse onu almış gibi
- 1 yıl
O zaman önem vermiyor, nerede yasiyorsun
1 yılBence romantik
00 YorumlaOdunmuş biraz
00 Yorumla
1 yılSenin sevgini bilmen nasıl bunları sana anlatiriz
00 Yorumla
1 yılabla hediyeye mi simarcan allah kitap askina
00 Yorumla
1 yılCimri bu
00 Yorumla
1 yılSeni umursamıyor 🥲