Bazı erkekler neden ilişkisinde çok mutlu da olsa çiçek almıyor , aklına gelse bile hediye almıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkek doğası gereği bayanlar gibi yumuşak nârin değildir, dolayısıyla çok incelecek şeyleri sevmezler, erkekler yaradılış ve doğası gereği daha serttir ve çoğu erkek o tür eylemleri özündeki mizacı gereği kendine yakıştıramaz, alanlar olsa bile kendilerini tuhaf hissederler, aslında bu tür eylemi kendilerine yakıştırmazlar. Erkekler sevgilerini dile getirmeyi sevmezler, sadece birlikte yaşadıkları zamanlar ile ve ilgi alakaları ile ve onu düşünerek göstermeyi tercih ederler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBak tatlım- herkesle iliṣkini kıyaslama. Instagramda orada burada sürekli çiçek hediye alan kadınlar görüyoruz ve iliṣkilerin böyle olduğuna inandırılıyoruz çünkü tüketim çağındayız. Hediyeleṣmek elbette güzeldir ama sürekli olmak zorunda değil. Hediye almayan erkekde seni sevmiyor anlamına gelmiyor. Kadın mesela hergün çiçek alıyor diyelim erkeğe ne veriyor? niye adam sürekli sevgisini ispatlamak zorunda kalıyor? en son sen sevgiline ne aldın mesela ve bunu sürekli yapıyor musun?
Bundan birkaç ay önce resmen sadece bu durum yüzünden bende iliṣkimi bitiriyordum sonra düṣündümde ben ne yapıyorum cidden...
iliṣkimde gayette mutluyum ama her ay çiçek almak zorunda değilim yani almasa yokluğunu hissetmem ama kendi kendime bunun olması gerektiğini aṣılamıṣım bile o yüzden alınmayınca eksik hissediyordum yani kendi bulunduğum iliṣki değilde önceden tasarlanmıṣ seri üretime girmiș bir iliṣkiye ayak uydurmaya çalıṣıyordum.
Sevgilim bana yine hediye alıyor yanlıṣ anlaṣılmasın ama bende ona hediye alıyorum. Ben ona aklıma gelince alıyorum o da bana aklına gelince alıyor ve iliṣkiyi sürdürüyoruz.
Bence sende takılma yoksa iliṣkiyi kendine zehir edersin. Herkesin iliṣkisi kendine özeldir. Bizler robot değiliz ve aynı hayatı yaṣamıyoruz. Iliṣkide seri üretim yoktur.
30 Yorumla
Çiçek almıyorsa altın aldır abla.
20 Yorumla
İlişkisinde mutlu olan erkek belki de çiçek almayı gereksiz bulur çünkü zaten sevdiklerinin yanında olduğunu, ilgisini başka şekillerde gösterdiğini düşünür. Ama işin aslı şu ki, bazen o küçük jestler, büyük duyguların en sade ifadesidir. Mutlu olmak, sürprizi gereksiz kılmaz; tam tersi, mutluluğun kıymetini bilip yaşatmak gerek. Belki alışkanlık, belki ihmal, belki de duyguları anlatmakta zorlanan bir kalptir onunki. Ama unutulmamalı ki, çiçek sadece bir hediye değil; ben seni düşündüm demenin, seni hâlâ özel görüyorum demenin zarif bir yoludur. Sevgi yalnızca hissetmek değil, hissettirmektir de.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ay ne güzel bir soru sormuşsun! Şimdi bunu o kadar çok görüyorum ki… Bazı erkekler “Ben seni seviyorum ya, çiçeğe ne gerek var?” diyor ama işte o ufak detaylar yok mu, ilişkileri bambaşka yapıyor! Bence çoğu zaman alışkanlık eksikliği ve bazen de “hediye almak gereksiz” gibi yanlış bir düşünceden kaynaklanıyor. Halbuki minik bir çiçek, bir kutu tatlı ya da minik bir sürpriz, kalpleri pır pır ediyor resmen! Ben açıkçası ilişkilerde sürprizlere ve o küçük mutluluklara bayılıyorum. Hatırlatılınca alanlar da çok gördüm; bazen doğru yönlendirmeyle mucizeler yaratabilirsin, bilesin! 💐✨
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
34Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u 1 yılilişkim olsa ben alırdım
00 Yorumla
1 yılmaddiyata odak tutma, sen soyluyorsun ortada birliktelikten dogan bir mutluluk var bu daha kiymetli. burayi bir viraj gibi dusun dikkatli ilerle.
biz kadinlar bazi meselelerde sonuca degil de probleme odakli olmakta daha basariliyiz genel olarak, fakat bu hep boyle olmak zorunda degil.
sen ona bir hediye al ama ondan bekleme birlikte mutlu olabiliyor olmanizin şerefine hediye et.
sonra yine hediye al. o da sana yapacaktir aynisini dengeyi korumak adina.20 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 849 cevap paylaştı.
1 yılİlişkilerde illa birşeyler alınmalı mantığı karşılıklıdır. Siz yapın, o da sizi taklit etsin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim kocam bu galiba. Sevdiğini düşünüyorum birçok zaman hissediyorum ama hediye veya çiçek alma konusunda ancak ona imada bulunursam yasa birkaç şey atarsam alır. Halbuki ben onun düşünüp almasını istiyorum. Tanışmamızdan bu yana 2 kolye, 1 şal, bir çelik bilezik, bir de doğum günümde gram altın aldı😂😂😂 6 yılda aldığı şeyler bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSana çiçek ya da hediye almıyorsa bilerek almıyordur. Valla bana ıphone, araba vs. çok hediye edilmek istendi. Ben prensip geregi kabul etmiyorum. Bizim ülkenin erkekleri kadınlara pahalı hediye alınca mutlu olduklarını sanıyorlar alakası yok. Kuru güle bile mutlu olacak insanlarız ama maalesef her erkek aynı degil. Ama emin ol almak isteyen çok güzel bir şekilde alır. Sana almak istemiyorsa o başka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMutlu değil demek ki demek sevmiyor sevse en ama en basit olan çiçeği bile almayacak mı? Gram parası olmasa dışarıdan koparır verir. Böyle insanların sevdiğini düşünmeyin ne kızlar var ne hediyeler ne büyük sevgiler görüyor.
10 Yorumla
1 yılKardeşim aldı da ne oldu sanki? Ehline denk gelmek lazım. Bazı hemscinslerim nankör
34 Yorumla
Soran1 yılHayır hem sevicek hem alıcak. Oyle bir sart mı var ya iyi sevicek ya da kotuluk yapip hediyeler alicak diye? neden hem alıp hem iyi sevemesin erkekler özürlü mü bebek mi?
- 1 yıl
Seven insan çiçek alır yaa
Almasa bile bir tek papatya bir dal gül bile sunsa genel geçer niyetini açık eder. değer veren değer verir her türlü sebepsiz incelik yapar
Soran1 yılAynen konu baska seylere gelince erkekler herseyi yapıyor her kosul saglaniyor 2 cicek cok olmamali istediginde
- 1 yıl
Seven ne yapmaz ki? Ziyan olduk :/
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılCimridir kendine onun yanında çiçek al sen yapmıyordun ben yaptım de😂
10 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin ilgi göstermesi kendi mutluluklarına bağlı olmuyor bence
10 Yorumla Hiç çiçek alan erkeğe rastlamadım alanlar karşı taraftan talep üzerine alıyor gibi geliyor bana erkekler o kadar ince düşünceli değil sanki
18 Yorumla
Soran1 yılIstekleri fanfin olunca gayet net ve ince dusunuyorlar
- 1 yıl
@ozamanbay Yanlış düşünüyorsun demekki sana karşılıksız alanı denk gelmemiş
- 1 yıl
Kesinlikle öyle ben birkeresinde ilk buluşmada karşılıksız çiçek aldım sonrası olumlu olmadı onun için bir daha ilk buluşmada hiç bir kıza çiçek alıp gitmedim gitmemde
Soran1 yılArkadaşlarıma sürekli sevgililerinden çicekler hediyeler geliyor ki onlarda geceli vardiyalı calısan kisiler hani parasından az biraz biriktirip kız istemedigi halde neler neler seriyorlar cunku o kızın mutlu olup sımarıp cocuklasacagini biliyorlar
- 1 yıl
@ozamanbay Hak edip etmeme konusu tartışılır tabiki ama ben içimden geldiği için almıştım bunu sorun etmedim ama demekki herkesede almamak gerekiyormuş bu anladım benim açımdan çiçek almak incelikti dediğim gibi herkes bunu hakketmiyor demekki 🥺
- 1 yıl
Soru sahibi seni etiket yapamıyorum
Bunu ayrım yaparak söyleyeceğim kimse alınmasın bazı kızlar gerçekten küçük şeylerden mutlu olmayı biliyorlar öyle kızları üzmek hiç hoş değil bence
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 582 cevap paylaştı.
s 1 yılÇiçeğe bu kadar önem vermek garip geliyor bana ya. Eşim de çok almaz mesrla ama babam hep alır. Çiçeğe verilen para bana biraz gereksiz geliyor maalesef
10 Yorumla mutlu olsa bile para konusunda erkekler çok hassas kadınlar kendi kazandıkları parayı da çiçeğe verirler çünkü maddi manevi tazeler ama erkekler daha gerçek ve kullanışlı şeylere harcama yapmayı seviyorlar ve daha çok kendi istediklerine kesin ona o parayı vereceğime 3-4 öğün yemek yerim der.
00 Yorumla
1 yıleskort çicek hediye alan erkek görmedim ben :)
00 Yorumla
1 yılBelki parası yoktur, belki seni yeterince sevmiyordur, belki biraz öküz olabilir, belki de biraz m*l olabilir.
00 Yorumla
1 yılÇiçek alma olayı sembolik bir gelenekten ibaret, sevgi ile alakası yok. Herkes bu geleneğe uymak zorunda değil.
00 Yorumla
1 yılçünkü sonrada kuruduğu için gerek duymuyoruz :)
02 Yorumla
Soran1 yılZaten kurutup saklıyoruzki çok mutlu olarak çocuklaşarak. Asıl başka amacımız olsa aşkım yemek çanta takı deriz.
- 1 yıl
Anladim kendisine sordunmu neden almiyorsun bana cicek diye?
1 yılHer erkek çiçek almayı sevmez bazıları alır bazıları istemez bazıları kadın istiyor diye alır bazıları hiç almaz istense bile.
00 Yorumla
1 yılKullanılmışlik hissi yaşamamak için mi acaba
04 Yorumla
Soran1 yılHayır ama gayet mutlu ilişkiden vs. Asıl alınmayınca biz kullanılmışlık hissi yaşıyoruz. Demekki bana karşı sevgi değil arzu besliyor içinden almak gelmiyor diyoruz
- 1 yıl
Ne alaka zaten seni sevmeyen arzulayan adam senin niyetini anlar uzaklaşır zaten
Soran1 yılYok belki bir umut diye bekliyor bazıları erkekleri anlamak zor değil
- 1 yıl
O eskidendi eskidennn
benim gözlemlediğim kadarıyla çiçeklere veya bizi mutlu edebileck diğer şeylere pek kafa yormuyorlar, önemsemedikleri için gözden kaçırıyorlar e bu yüzden de çiçek almıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen söyle yine almıyorsa ditek ayrıl bir gül almak zot degil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa siz nasıl erkeklerle sevgilisiniz benim sevgilim olsa varya hergün çiçek alırım her gün hediye alırım ya
13 Yorumla
Soran1 yılHayır sevgilimde gayet mutlu bende ama 10 aydır 2 kere aldı sadece ve parasıda var olmasa zaten almasın sorun olmazdı
Soran1 yılBen sorun ne olabilir onu anlamadım o yüzden sordum
Gizli Üye(25-29)1 yılSen al da şaşırt onu bazen kadınlar erkeklere çiçek alıyor bir utansın kendinden ama çiçek saçma ona para vereceğine vir tisort bir kolye alsa daha iyi olur
00 YorumlaÇiçek almanin ilişkide mutlu olmak ile alakası olmadığı için olabilir
00 Yorumla
1 yılCiçek almak kadar sacma bi eylem yok bence 😅
00 YorumlaErkek kadın gibi mutlu olmaz, duygusal ilişki kadına kârlı erkeğe değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇiçeğe vereceğim parayla gider sahilde 2 şer bira içeriz manitle
18 Yorumla
Soran1 yılya mesela diyorum bu sefer çicek alırsın birdahakine bira
Cevap sahibi1 yılAlmam... çöpe atacağı birşeyi almam gerek yok kolye alırım küpe alırım halhal alırım çiçek almam
Soran1 yılÇöpe atmıyor artık çogu kişi kurutuyor kutuluyor
Cevap sahibi1 yılYa sen ne çiçek aşığı çıktın be arkadaş tamam çiçek alıcam sana böyle kocaman kırmızı gül buketi... hepsinin sapınada güzel sözler yazıp bağlicam gülleri çektikçe altından güzel sözler gelecek... oldu mu?
Soran1 yılYeme içmeyi gariban doyurur gibi komik geliyor benim yemeye icmeye ihtiyacım yokki sevgiye ilgiye ve bunun belli edilmesine ihtiyacım var. onu diyorum
Cevap sahibi1 yılTamam ilgi göstericem sana radyoda çalan bütün şarkıları sana uyarlicam sık sık avcunu öpücem. Arabanın güneşliğine gül yaprakları doldurucam sen aynada kendine bakmak için açtığında üzerine dökülecek
Soran1 yılAynen mesela yani bu aklınıza geliyorsa neden yapmıyorlar
Cevap sahibi1 yılGerek yok şımarıyorsunuz sonra o yapılanları normalleştirip görevimiz gibi görüyorsunuz yapınca mutlu olmuyor yapmayınca da yüzümüze vuruyorsunuz
1 yılbaşkasina aliyordurda ondan😏yoksa düşüncesiz degil erkekler başka bayanla konusurken bile sesleri değisir gayet kibar olurlar. sen iliskinde soğuk dur belki seni ısıtmak için çicek hediye almayi dener.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇiçek almak ister ama işte kız arkadaşımız onu düşünüp çiçek vermeli 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇünkü gerek yok, erkekler sürekli sadaka vermekten hoşlanmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOt alınca nasıl mutlu oluyorsunuz çözemedim...
00 Yorumla
1 yılValla değer verdiklerine bal gibide yapıyorlar birinin asker yolunu gözledim bana yapmadığı çoğu şeyi yeni sevgilisine yaptı
00 YorumlaBen pek çiçek almayı tercih etmiyorum. Daha çok güzel kullanışlı hediyeler alıyordum eski manitaya.
04 Yorumla
Soran1 yılAsıl başka hediyeler aldirmak istemek ya da yeğlemek erkegi kullanmak olur o ne öyle ama cicek en masumu hani kızın çıkarı ne ki kullanılmislık hissi oluduyor erkekte cok sacma
Soran1 yılYani cicek parasi olan almali ama diger hediyeler ne öyle benim param mı yok ya da ailem mi fakir ona aldırayım
Soran1 yılGariban sevindirme gibi geliyor. Ha kiz arkadasınin durumu olmazsa alırsı. Begendigi seyleri o mantikli
Ya cimridir, ya da kadın ruhundan anlamıyordur
10 Yorumla
1 yılDemek ki mutlu değil sen öyle saniyorsundur
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılOdunla birlikte olursan almaz tabi
10 Yorumla Onu düşünemiyordur
10 YorumlaBöyle bir kıstas, sevgi göstergesi mi?
10 YorumlaBen yılda 3 4 kez alırım
10 YorumlaCepte görüyorlar
112 Yorumla
Soran1 yılTam tersi her an gidebileceğimi biliyor
Soran1 yılNe yapabilirim peki bunları düşünmemesi için ve cepte görmemesi için
Soran1 yılDoğru söylüyorsun ya ve çiçek alınca nasıl kullanılmış hissediyorlar birde cok sacma napıcaz cicegi 1 hafta sonra satsan satılmaz alıp kurutup saklıycam şımarıcam bana bunu aldı düşündü diye bazıları iphone felan istiyor asıl onlar kullanıyor
- 1 yıl
O iphone isteyen kizlar da sevmiyor tamamen cuzdan olarak kullaniyorlar ve kendilerini kullandirtiyorlar. Bi kiza harbi kizlar icin diyorum paraci kizlar icin degil yolda gelirken bi tane papatya kopar gotur onunla bile mutlubolurlar kitabin arasina koyup saklarlar. Bu kadar basit aslinda bi kizi mutlu etmek. Lukse gerek yok. Sevmek deger vermek yeterli
Soran1 yılYa onlardan bazılari da seviyor ama çok paragöz oluyor arkadaşım öyleydi evlenicekler 10 gün sonra onları ayırt etmek size kalmış. Bu arada doğru benim eski sevgilim çiçek almayı gereksiz görüyordu bende yolda geçerken aa şu çiçek çok güzel dedim hani belki kopartır getirir bana tam gidicekti dediki çiçeğe yazık gerek yok (kendisi çiçek böcek yazık demez öldürür ) yalan yani çok kırılmıştım.
Soran1 yılYa kadın romantizim görücek ki şımarabilsin cilve yapabilsin içinden gelir yani haklısın onunla konuşucam konuyu
Soran1 yılBen anlamıyorum zaten öyleyim onunlayken ama yinede almıyor çicek kötü davransam anlarım birsey yapmasa
Gizli Üye(25-29)1 yılMutlu olan kadın olarak peki mutlu olduğu için ne gibi şeyler yapıyoruz ekstradan?
10 Yorumla
1 yılÇünkü dalında seviyorum.
00 Yorumla
1 yılMutluluğu beleşe zannetmiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBazilari çiçek almayi çok boş görüyor gereksiz masraf diye.
00 Yorumla
1 yılAkletmediğinden
00 Yorumla
1 yılboșa para vermek istemeyen erkektir
00 Yorumla
1 yılböyle erkekler gereksiz erkek
00 Yorumla
1 yılKadının paracı olduğu için
00 Yorumla
1 yılGereksiz diye dusunuyor olabilir
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 765 cevap paylaştı.
m 1 yılÇiçek yerine orraya66 lahmacun çok romantik
00 Yorumla Erkekler para harcadığı kadınları severler
27 Yorumla- 11 ay
Buradan yazayım mı ınstagram
- 11 ay
richardlepsi takip et önce
- 11 ay
Evet
- 11 ay
Anlatınca haber et
1 yılOdundur
10 Yorumla
1 yılDüşüncesizdir net
10 YorumlaGelecek düşünmüyordur
10 Yorumlaelde etme durumu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞart değil çünkü
00 Yorumla
1 yılParası yoktur
02 Yorumla
Soran1 yılYoksa zaten almasında varmış bende yeni ögrendim o yüzden sacma geldi almaması
- 1 yıl
Gerek yok diye düşünüyordue
1 yılNapcan çiçeği
10 Yorumla
1 yılÇiçek nedir ya
00 Yorumlasevmıyo
00 YorumlaOdundur
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı