Ben bu durumda ne yapmalıyım?

Ben 27 yaşındayım üni mezunuyum bir sürü yere başvuru yaptım dönüş olmadı kpssye girdim atanamadim.. iş bulana kadar evde olmak zorunda kaldım evin işlerini temizliği yemegini yapıyorum evde 3 kızı s benim bir küçüğüm 24 yaşında diğeri 18 .. 24 olan akşama kadar uyuyor sadece akşam bulaşıkları yıkıyor onun dışında hiç birşeye elini sürmüyor gece tıkanıyor bulasiklar bana kalıyor bana hiç saygı duymuyor sôyledigim her şey zoruna gidiyor annem hiç karismiyor ne zaman bir şey desem suçu bende buluyor bugun annemle markete gittik diye tribe girmiş annemle konuşmuyordu bağırıp çağırıyordu kahvaltı edip masayı öyle bıraktı annemde gel sen topla dedi aslında bulasiktan değilde içimde birikmisti bağırdım annem direkt bana cephe aldı 2 Şi benimle kavga etmeye başladı bıraktım odama geçtim baktım kahkaha atmaya başladılar gulusuyorlar ne zaman annemle kavga etsem bı bakıyorum anneme yanaşıyor yardım ediyor yani kardeş mi düşmanmi belli değil çok kıskanıyor beni ne alsam aynısını alıyor tartistigimizda bana aldığı hediyleri geri alıyor beni takip olarak görüyor
Ben bu durumda ne yapmalıyım?