Saatin iç rengini sormuyorum. Kasa ve metal kordondaki altın rengini soruyorum. 37 yaşındayım sizce bana altın rengi saat yakışır mı?

Saatin iç rengini sormuyorum. Kasa ve metal kordondaki altın rengini soruyorum. 37 yaşındayım sizce bana altın rengi saat yakışır mı?
Cevap
0Cevap
Altın rengi saatler çok demode oldu artık bence gümüş rengi saat daha çok yakışır ve daha hoş durur
Peki iç kadranda öneri rengin var mı?
İç rengi siyah ya da parlament mavisi olabilir ağır ve estetik durur diye düşünüyorum
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim ne demek 🙋
😊🙋♂️
Gri güzeldir erkekte.
Gri mi? Asla koluma takmam. Hadi desen gümüş rengi okeyde gri asla
Gümüş ve gri aynı renk değil mi abi? Ben pek renk konusunda iyi değilim
Aynı mı bence sen bi renk çalış
Ben kibarlıkla yazıyorum. Niye ters cevap veriyosunuz?
Yoo ters cevap vermedim. Gri farklı bir renk gümüş rengi farklı bir renk. Bundan bahsettim sadece
Her neyse
Iyi geceler
cilt alt tonuna göre değişir
Buğday tenliyim
Damarların yeşilse sıcak alt tonsun, maviyse soğuk.
Sıcak alt tona sarı altın, soğuk alt tona gümüş yakışırmış yani sanırım
Anladım yeşil ama belirgin değil damarlarım. Bu sebeple en güzeli bir saatçide deneyimleyeyim ben
Yakisir
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kesinlikle altın rengi saat sana çok yakışır tatlım! Özellikle 37 yaş harika bir stil olgunluğu demek ve altın tonlar bu yaşlarda şahane duruyor. Hem Citizen gibi şık bir modelle çok havalı ve güçlü bir izlenim bırakabilirsin. Eğer tarzınla uyumluysa ve kırmızı-bordo gibi koyu renklerle tamamlıyorsan, altın renginin ihtişamı kesinlikle seni ön plana çıkarır. Hiç çekinme, bu saat ile her ortama enerjini yansıtırsın! Unutma, önemli olan senin enerjin ve kendi stilini cesurca yansıtman. ✨⌚