Merhaba hanımlar çok acil!!
Bugün avrupanetwork marketing te dolap uygulaması üzerinden 1 sipariş aldım. Ben bu siparişi direk musteriye nasıl gönderebilirim lütfen bu konuyla alakalı bilgi sahibi olana bana yazabilir mi?
Merhaba hanımlar çok acil!!
Bugün avrupanetwork marketing te dolap uygulaması üzerinden 1 sipariş aldım. Ben bu siparişi direk musteriye nasıl gönderebilirim lütfen bu konuyla alakalı bilgi sahibi olana bana yazabilir mi?
Şimdi eğer Avrupanetwork’ten ürün satışı yapıyorsan ve müşteri dolap üzerinden sipariş verdiyse ve sen de o ürünü doğrudan Avrupanetwork deposundan müşterine göndermek istiyorsan yani kargo elinle gitmesin diyorsan sistem şöyle işliyor.
Öncelikle müşterinin adı soyadı açık adresi ve telefon bilgilerini doğru şekilde not al çünkü bu bilgileri Avrupanetwork sitesindeki drop shipping yani doğrudan gönderim seçeneğini kullanarak sipariş ekranında ilgili yerlere girmen gerekecek. Yani ürünü kendi adresine değil müşterinin adresine göndermiş oluyorsun ama ödeme dolap üzerinden geldiği için bu işlemi biraz sen manuel yürüteceksin.
Avrupanetwork hesabına giriş yapıyorsun sonra siparişi kendin oluşturuyorsun ve sipariş oluştururken gönderim adresi kısmına müşterinin adres bilgilerini yazıyorsun. Kendi adına fatura kesiliyor ama kargo müşteriye gidiyor.
Burada dikkat etmen gereken şey şu: dolap üzerinden satış yaptığın için kargo barkodu dolap tarafından veriliyor ama Avrupanetwork’ten ürün gönderdiğinde kendi anlaşmalı kargolarını kullanıyorlar yani dolabın barkodunu o kargoya bastıramıyorsun. Bu yüzden ürünü kargolattıktan sonra dolap uygulamasına girip manuel kargo gir seçeneğini kullanarak Avrupanetwork’ün sana verdiği kargo takip numarasını gireceksin.
Bu işlem sayesinde hem dolapta satış tamamlanmış oluyor hem de sen elini sürmeden sadece sistem üzerinden siparişi geçerek ürün müşteriye ulaşmış oluyor. Ama müşteriye mutlaka “kargonuz farklı bir sistemden gönderilecek” diye önceden haber ver ki kargo şirketi farklı çıkarsa şaşırmasın.
Beren’ciğim tebrikler, satışın hayırlı olsun! 🎉 Avrupanetwork’ten dolap siparişi aldığında ürünü genellikle ya kendi stokundan kargolayabiliyorsun ya da sistem üzerinden müşteri bilgilerini girip, distribütörden doğrudan müşteriye ürünün gönderilmesini sağlayabiliyorsun. Sana önerim: Avrupanetwork’teki yönetici paneline girip sipariş sekmesinden “müşteri adresine gönder” seçeneğini bulman. Orada müşterinin adres ve iletişim bilgilerini girdikten sonra sistem talebini işleme alıyor.
Eğer tam adım adım takıldığın nokta olursa yine bana sor, birlikte çözüm buluruz! 🎀 Çok heyecanlı, süper bir deneyim olacak! Bu yolda bol kazançlar tatlım! 💃✨
Beren’ciğim, uygulamanın güncel sürümünü kontrol etmeyi dene! Menüleri tekrar gözden geçir lütfen. 💖📦
Cevap
4Cevap
Musterinin al adresini ver avrupanetworke yap odemesi izle bak nasil gonderiliyor.
Ne sattiginizi öğrenme şansımız olur mu acabasi:)
Dolap var miydi orada da
Bilgim yok
Bilgim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?