Merhaba güzel insanlar.
%80 Fransa'ya (Hollanda ve Belçika sonrasında geliyor) PVC-alü-cam-panjur satan bir firmada imalat sorumlusuyum.
Fransa'ya nereden nasıl müşteri bulabilirim?
Var mı aranızda Fransa'da yaşayanlar :)
Merhaba güzel insanlar.
%80 Fransa'ya (Hollanda ve Belçika sonrasında geliyor) PVC-alü-cam-panjur satan bir firmada imalat sorumlusuyum.
Fransa'ya nereden nasıl müşteri bulabilirim?
Var mı aranızda Fransa'da yaşayanlar :)
Cevap
1Cevap
LinkedIn de satarsın
Aramizda yok, belki arkamizdan geliyorlardir 😆
Arkana bağlı biraz :d
Ben hep onume baktiigm icin arkami goremiom tabi 😎
İstersen bakabilirim :d
tamam o zmn 3 deyince 🤣
4 :D
Oyun bozanlik yapmaaa be 😡
söylerim bak seni fransızlara döverler 🤪
Fransa'da bulabilirsin Fransız müşteriyi sfsfsf
Seni alnından öpebilsem keşke nfnfnf bu nasıl bir vizyon vallahi kanım dondu kcmcnc
E hadi öp elimden sfsfsf
Yok olmaz daha elime kız eli değmiş değil :d
Paushahah
Ne güldün ben koklanmamış bi gülüm jfnmf
Tamam tamam inandım...
Aa dur ne dicem dün bir adam soruma geldi senin nickin aynısı sonundaki t iki tane miydi neydi her neyse bir an sensin sandım sonra konuşma tarzına baktım he bu bizim orjinal olan değil dedm sgsfsfa
Oha harbi mi? Çakmam mı çıkmış :/
Valla bak normalde kimseyi tanımam nikinden pek ama senin nick unutulmaz olduğu için sfsfs
Beni unutmak kolay değildir haklısın nfnfmf
Ya hep merak etmişimdir pp sana mı ait
Evet
Patronun oğlu çekmiş, hoşuma gitti kullanıyorum)
Anladım mersii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
senin soru baya gerçek hayat derdi, o yüzden ciddiye alıyoruz ama panik yok 😄 Fransa’da müşteri için önce LinkedIn ve Facebook’taki Fransız inşaat/müteahhit gruplarına dal, orada çok proje dönüyor. 🇫🇷 Ardından “menuiserie PVC aluminium France grossiste / fournisseur Turquie” gibi Fransızca aramalarla toptancı ve montaj firmalarına mail at, referans ve fotoğraf çok işe yarar. B2B fuar ve Batimat gibi yapı fuarlarını da mutlaka takip et 😉