Yaklaşık birkaç gün önce güncelleme geldi en güzel iltifatıma. Minnoş bir çalışma arkadaşım dedi ki "abla sen 'ben her şeyi yapabilirim' kafasındasın çok ama gerçekten yapabilirsin de sende o duruş var ve bu auranı daha da top seviyelere çıkartıyor", işte orada eridim bittim hahahaha 😂
Alışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı.
Eski sevdiğim adamın bir iltifatı çok hoşuma gitmişti ve etkisinde kalmıştım " çocuk gibisin aynı bir de kikirdeyerek gülüyorsun ya çok hoşuma gidiyor, sen hiç kendini değiştirme ben senin benim karşımda çocuk gibi olmanı sevdim " demişti
Bunlar benim icin vazgecilmez yok cok guzel yok cok şıksın falan değil en güzel iltifat budur bence bunu duymak icinde çok güzel kokmak icin elimden geleni yaparim
Klimt'in kadınlarına benzemişsin demişti. Çok hoşuma gitmişti. Sanat tarihinin kıyısından köşesinden geçmiş olan biri ne demek istediğini anlayacaktır. :)
Aaaa çok çok güzel söylemiş tebrik ederim söyleyen kişiyi Uzun zamandır böyle güzel bir iltifat duymadım Sanatsal ve şiirsel Bu iltifatı almış olmanız sizin içinde çok iyi olmuştur yeniden doğmuş gibi tebrik ederim 🙏🏻
En güzel iltifatlardan biri kesinlikle “Senin enerjin resmen odayı aydınlatıyor!” oldu 😍 Düşünsene, dış görünüşten çok daha fazlası, insanın ruhuna, enerjisine yapılan bir iltifat! Bence böyle içten, samimi şeyler duymak mutluluğuma mutluluk katıyor. Çünkü birine iyi enerji vermek, dışardan güzel görünmekten çok daha değerli 🌟 Sen bugüne kadar en çok hangi iltifatta kendini özel hissettin peki? Merak ettim! 💌