gunosko. su sorunun cevabini hâlâ bulamadim. sadece merakimdan soruyorum yani, kimisi erkek adama cicek mi alinir derken kimisi biz insan degil miyiz diyo. gel de cik isin icinden yarenciiimm hadi bakaliim 🤍✨💕🌸😻

gunosko. su sorunun cevabini hâlâ bulamadim. sadece merakimdan soruyorum yani, kimisi erkek adama cicek mi alinir derken kimisi biz insan degil miyiz diyo. gel de cik isin icinden yarenciiimm hadi bakaliim 🤍✨💕🌸😻
Erkekleri kadının Nezaketinden… inceliğinden… düşünceli yapısından …. Aslında kadının çiçek oluşundan mutlu olur …. Yoksa hediye çiçek değil mevzu erkekte …. Sevdiğin kadınından Bir Güler yüz bir neşe dolu göz … bir şapur şupur öpücük en büyük hediyedir 😄
Benim sevgilim olacak kadın bana çiçek yerine tatlı alırsa ve benim daha çok hoşuma gider. Ama bir istisna olarak düğünde grşinin fırlattığı çiçeği kapar da bana getirirse, bak onu kabul ederim. Tabi önce ben kapıp da ona vermezsem.
Benim tatlı kalpli Yaren’im! Sanırım bu konuda ikimiz baya aynı kafadayız çünkü çiçek sadece kadınlara ait bir hediye değil ki, ya lütfen! Herkes sevgiye, özenle düşünülmüş sürprizlere ve güzel jestlere açıktır. Erkeklere de çiçek alınır ve inanın çok etkili oluyor, çünkü beklemedikleri bir jestle karşılaşıyorlar. Bence aşkın, dostluğun ya da sıradan bir günün güzelliği varsa, bir demet çiçek bunu herkes için şenlendirir. Araba dolusu çiçek gibi olmasa da, minik bir bahar dalı bile gönül alır. Sevdiğini mutlu etmek cinsiyetsiz bir duygu, bu yüzden ben çiçek hediye etmeye bayılıyorum!💐✨
Cevap
31Cevap
Birde önlerinde diz çökelim. :) Ne olur affet diyelim. :)
Bu soru neden bu kadar tuttu halbuki o kadar saçma ki
Sonra erkekler prenses oldu diyorsunuz herkes yerini bilsin tek çiçek kabul ederim oda mezarıma oda çelenk olsun lütfen 😄
ama prenses olmuşlar dogru bu ahshahsh
Prenses olanlara çiçek alın o zaman hahahah
bana 16 çelik jant alsa cok mutlu olurm ama
erkeklere çiçek almak şık değildir hiç bir kültürde. Anliyorum şaka yapıyorsunuz ama bu öyledir
Erkeklere ayı muamelesi yaptığınız için, biz de size süs bitkisi ( ama gene de ot işte ) muamelesi yapıyoruZ işte
Sevgi ifade etmek vardır, Bunun cinsiyeti yoktur. Elbette çiçek seven bir erkeğe çiçek alınabilir :)
Çiçek seviyorsa alırım ne var ama çiçek sevmez benim hödükler
askim zaten saksida cicek falan sevsinler ya ahshahs
Yok be kız benimki yiyordu çiçekleri saksıda koparıp koparıp öyle bi hayvanat. d
inanamiyorum ahshahsh
Ben alırım. Her zaman erkekler mi jest yapacak 😛? Biraz da onlar mutlu olsun.
Prenses erkeklere ruj bile alinmali cicek ne ki
çiçek olmasa da da mutlu edebilecek küçük hediyeler alırdım mutlaka, çok seviyorum
Yok alınmasın bana çiçek illa bir şey alınmak isteniyorsa yemek ısmarlansın karnımız doyar
Erkeğe alınacak verilecek en güzel çiçek sıcak samimi bir gülüştür
Evet bence alınmalı , erkeklerin ilk çiçeğini ölünce aldığı gerçeğini değiştirmek gerekiyor.
Biri bana çiçek yollasa anında atarım çöpe erkek adama çiçek mi yollanır 🤣🤣 saat hediye alın güneş gözlüğü alın ne bilim niye çiçek alırsın ki
Çiçek olayı onlara zaten saçma geliyor kişisel olarak söylüyorum onun sevebileceği zaafını bulun
Neden alınmasın kız o kadar prenses olmuşlar ki yakında kadınlar yerine doğum yapacaklar 😅😅
dimi ya ahshahh
Bence alınır ben aldım ama almaz olaydım hakedene alınır tabi
çiçek almayiin saat kolye kazak tsirt bi pasta olur cicek erkekğe gitmiyor
Ben almistim.. öldüğünde mezarına değil yaşarken de almasını istedim.
Bide pirenses tacı alınsın erkeğe o kadar değer verilmez
cicek az olur baget yüzük de al
almicam
Yani alınabilir ama ne bileyim ne anlarlar ki
anlamazlaar bebis
Erkekler güldür ma çiçekdir ma 🤣🤣🤣🤣
ahshahhshah
aldım da ne oldu bir işe yaramadı
hak etmemis bos verr
Bana cicek yollar mısın?
hayir abi
Gerek yok kebap falan daha makul
isini bilen de baska
hep boyle oldugunu biliyodum ki bi sey sanmadim
tabiiiiii
Alın alın bize çiçek alın nolaaarr
almicaz aglayin
Yrk almak lazım onlara
ya ahshhahshhs
Keşke yrkları kırılsa
Aynen 😅
kızlar ya ahshhahsha
hic gulecegim yoktu
Prenseslere pembe tanga alabiliriz 😅
yakismaz ahshhahs
Çiçek seven erkek prensestir. Kesin bilgi.
Arabası olan erkeğe alınmaz bence
Alınır bence. Ben alırdım
Bence alınır neden olmasın kii
Çiçek biziz ya zaten ekstradan gerek yok
Yok erkekler şahsi çiçeği sevmez ben sevmem misal
Alınmamalı erkek çiçekten ne anlar 😂
Alınsın ya üzülmeisnler
eveet, çok hoş bir jest.
Hayır önce o bana alsın…
Mezarıma koysunlar yaşarken almayayim
Al adımız
Prensese çıksın