Merhaba arkadaşlar,Yumoş hanımeli yumuşatıcı almak istiyorum, kokusu ne kadar kalıcı merak ediyorum. Yumoş hanımeli kullananlar var mı, yumoş hanımeli yumuşatıcı kullananlar deneyimlerini paylaşabilirse sevinirim. Çamaşır ürünlerinde hanımeli kokulusu yeni çıkmış ama eğer denemiş olan varsa düşüncelerini merak ettim. :)
Kızlar, hanımelini çok seviyorum, Yumoş hanımeli kokulu yumuşatıcı çıkarmış kullanan var mı?
Yumoş yumuşatıcıların kokuları yoğun ve kalıcı. Hanımeli çiçeğinin kokusunu seviyorsanız Yumoş Hanımeli Yumuşatıcı da hoşunuza gidecektir. Yumoş Hanımeli, yumuşatması iyi ve kokusu kalıcı yumuşatıcılardan. Çamaşırların canlı renklerini de koruyor.
Yumoş Hanımeli Yumuşatıcı İçeriği Nedir?
Yumoş Extra Hanımeli
Yumoş Hanımeli Extra (%5-%15 katyonik aktif madde), konsantre bir yumuşatıcıdır. Yani standart Yumoş çeşitlerine göre daha fazla aktif madde ve parfüm içerir, bu da çamaşırlarınızda hanımeli kokusunun haftalarca kalmasını sağlar. Ayrıca Yumoş Hanımeli; çamaşırlarda yumuşak doku, canlı renkler ve kalıcı koku sağlar.
Sık tercih edilen online satış sitelerinden birindeki Yumoş Hanımeli kullanıcı yorumları
Yumoş Hanımeli yumuşatıcı kullananlar, kokusundan ve performansından oldukça memnundur. Yumoş Hanımeli kullananların oldukça memnun olduğu görselde de görülmektedir. Yumoş Hanımeli az miktarda kullanımla etkili sonuçlar verir. Çamaşırlarda bıraktığı kokusu ve yumuşaklığından da Yumoş Hanımeli kullananlar oldukça memnun.
Yumoş Hanımeli Yumuşatıcı Nasıl Kullanılır?
Yumoş Hanımeli Yumuşatıcı, arkasında bulunan kullanım önerisindeki gibi:
4-5 litre çamaşır makinesine yarım kapak (25 ml) Yumoş Hanımeli'ni, makinenizin yumuşatıcı gözüne koyabilirsiniz.
Daha fazla koksun istiyorsanız 40 ml, yani yarım kapaktan azıcık fazla Yumoş Hanımeli koyabilirsiniz.
6 kg üstü çamaşır makinesine 1 kapak Yumoş Hanımeli'ni, çamaşır makinenizin yumuşatıcı gözüne koyabilirsiniz.
Buna ek olarak, değişik çiçek kokularını denemek isterseniz ben de Rinso Yumuşatıcı tavsiye edebilirim. Rinso Yumuşatıcı'nın da birbirinden güzel kokuları var ve uygun fiyatlı.
Rinso Yumuşatıcı
Rinso Yumuşatıcı; farklı çiçek kokularıyla -yasemin, gül, lavanta kokuları- ve uygun fiyatıyla güzel bir ürün. Yumoş ve Rinso Yumuşatıcılar oldukça kaliteli. Deneyebilirsiniz tavsiye ederim.
Yumuşatıcının kullanım özelliği hassas, narin yapılı kıyafetleri yumuşatmasıdır. Bunun yanında da kıyafetlerde güzel kokular olsun diye içlerine koku esansları koyulmaktadır. Bu zamana kadar yumuşatıcı olarak hep yumoş kullandım. Gerçekten hanımeli koku bir harita. Lavantadan sonra sevdiğim en iyi kokulardan birisi. Yumoşun gücünü anlatmaya gerek yok zaten bilen bilir.