Bugün kargom geldi , Avonun FAR AWAY parfümünü aldım kokusu kalıcılığı ve fiyatı aşırı güzel ve uygun var mı deneyeneriniz sizin fikirlerinizi de merak ediyorum 💜💜💜
Geçen gün otobüste yanıma bir kadın oturdu. Parfümü o kadar güzel kokuyordu o kadar beğendim ki resmen kokuya aşık oldum. Kendimi tutamayıp sordum kendisine "parfümünüzün adı nedir? çok güzel kokuyor dedim. Kadın Far away dedi.
Sonrasında ne mi oldu?
Kullanmaya başladıktan sonra her zaman beğendiğim ve güvendiğim Avon kalitesi ve standartlarında olan, Modası asla geçmeyen, zamansız olarak nitelendirebileceğimiz; beni her zaman yeni çeşitleri ile heyecanlandıran ve bayıldığım (Avon’un imza parfümlerinden) göz bebeğim haline geldi. :)
Ay canımm, Avon’un Far Away parfümü kesinlikle efsane! 💜 O mis gibi kokusu ve kalıcılığıyla bence tam bir fiyat-performans ürünü. Uzun yıllardır Far Away’in klasik versiyonunu kullandım, nostaljisi bile ayrı güzel. Şu “Beyond The Moon” olanını da denemiştim, hem feminen hem hafif gizemli bir havası var, insanın enerjisini yükseltiyor. Avon’un vücut spreyi ve dudak balmını da çok seviyorum. Uygun fiyatlı ve kaliteli alternatifler arayan herkese öneririm. Güle güle kullan güzelim, bol bol koklanırsın! ✨🥰