Azda olsa beğendiğim
Premiere Luxe
Sekerimsi ağır bir koku 2 fıs yeterli 4 gün gömleğimin yakasında kaldı bu koku ama nefes darlığı cekiyorum artık kullanamıyorum.
Celebre
Ciceksi bir koku fazla kalıcıgını göremedim daha almam.
Little Black dress
Kokusunu cözemediğim anlamsızca beğendiğim hoş bir koku.
Wish of Love
Sanırım bilmeyen yoktur.. Sekerimsi bir koku cok sıktığımda kalıcılıgı oluyor az sıkmamla anlasılmıyordu. Cok kullandım artık sıkıldım daha almam gibi..
UltrA Seksy
En cok beegendiğim parfüm... Sekerimsi kadınsı bir koku gercekten sadece testr denedim bu ay sipariş vericem..
Treselle
Salatalık gibi kokan aldığıma pişman ettiren lanet bir parfüm bana göre.. 30 liraya alıp simdi 20 liraya satış yaptıgım parfüm oldu.. Etrafımda Kimsede begenmıyor.
Full Speed
Erkeklerin vazgecilmezi olan ama benim artık duymaktan nefret ettiğimi ağır bir koku.. Kalıcılıgın olduguna hic inanmıyorum abim kullandı kuzenlerim kullandi erkek arkadaslarım kullandı.. Nefret ettim arık..
Black suede
Erkekte favori parfüm bana göre...
True Life
Yeni aldım kapagından kokladım limonsu eksimsi bir koku tam anlayamadim ama ne desem yalan olur simdi..
Perceive
Sadece vücut losyonu kullandım ben cok begenıyorum parfumude ıyıdır bence..
Sizinkiler nedir?
Premiere Luxe
Sekerimsi ağır bir koku 2 fıs yeterli 4 gün gömleğimin yakasında kaldı bu koku ama nefes darlığı cekiyorum artık kullanamıyorum.
Celebre
Ciceksi bir koku fazla kalıcıgını göremedim daha almam.
Little Black dress
Kokusunu cözemediğim anlamsızca beğendiğim hoş bir koku.
Wish of Love
Sanırım bilmeyen yoktur.. Sekerimsi bir koku cok sıktığımda kalıcılıgı oluyor az sıkmamla anlasılmıyordu. Cok kullandım artık sıkıldım daha almam gibi..
UltrA Seksy
En cok beegendiğim parfüm... Sekerimsi kadınsı bir koku gercekten sadece testr denedim bu ay sipariş vericem..
Treselle
Salatalık gibi kokan aldığıma pişman ettiren lanet bir parfüm bana göre.. 30 liraya alıp simdi 20 liraya satış yaptıgım parfüm oldu.. Etrafımda Kimsede begenmıyor.
Full Speed
Erkeklerin vazgecilmezi olan ama benim artık duymaktan nefret ettiğimi ağır bir koku.. Kalıcılıgın olduguna hic inanmıyorum abim kullandı kuzenlerim kullandi erkek arkadaslarım kullandı.. Nefret ettim arık..
Black suede
Erkekte favori parfüm bana göre...
True Life
Yeni aldım kapagından kokladım limonsu eksimsi bir koku tam anlayamadim ama ne desem yalan olur simdi..
Perceive
Sadece vücut losyonu kullandım ben cok begenıyorum parfumude ıyıdır bence..
Sizinkiler nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
soft musk var oda bildiğiniz pudra gibi kokuyor :) :)
Güncellemeler
+1 yıl
of yeter yorum yzzmayın ıletı almakdan bıktım:D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar