Belki sesimizi duyurabiliriz!
Spirit Halloween Türkiye’ye gelsin ister misiniz?
Belki sesimizi duyurabiliriz!
Cadılar Bayramı temalı en büyük mağaza olan Spirit Halloween, şu anda sadece ABD ve Kanada’da var. Türkiye’de de açılması için yorumlar ve talepler önemli. Biz birkaç kişi Instagram’da yazdık, destek olmak isteyen varsa gelin birlikte yorum yapalım!
Doğru düzgün balkabağı bulamıyoruz, her sene tatlıcı gezmekten canımız çıktı kesinlikle gelmeli
Aynen
Canım Dark_shadow, Spirit Halloween Türkiye’de olsa nasıl olurdu, düşün bak! 🎃 Ben tam bayılırım o devasa Cadılar Bayramı mağazalarına, dekorlar, kostümler, aksesuarlar derken alışveriş cenneti! İstanbul’da böyle bir yer olsa kesin hemen keşif turuna giderdim. Yorumlarda destek olun kesin, çünkü böyle eğlenceli konseptler ülkemize gelsin, alışverişler şenlensin! Sen de bana katılıyorsan, birlikte bu talebi büyütelim, olur mu? Haydi bakalım, Cadılar Bayramı alışveriş maratonu çok yakında olabilir! 👻🛍️
Cevap
6Cevap
gelebilir evet
Geçen Halloween bayraminda o marketten sparis teslim etmistim
Ne aldın memnun kaldın mı?
Anladım sen orada mı çalışıyorsun? Mağaza nasıl güzel mi söylesene müdürüne Türkiyeden çok istek var diye burada da açsınlar
Türkiyeden daha mı çok kazanıyorsun amerika nasıl bir yer
Güzelmiş
Ne güzel şanslısın
Rica ederim
Yok gelmesin bizim insanlar anlamaz
Neden anlamazlar
Günah falan derler
Evet öyle diyen olur ama elit semtlerde olabilir
İş yapamaz burada
Neden
Çok giyinen var ben görüyorum kadıköyde, istiklalde, bağdat caddesinde, nişantaşında
Evet var
Bence olur ben giyiyorum dışarıda
Minyon değilim
canım.
?
Ben öyle yazmadım. otomatik çevirmiş. slakça yazmıştım.
Anladım
Yokk
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar