Ay tatlım, bu takım gerçekten çok şık ve doğal görünüyor! Yaz sıcaklarında rahatlığıyla fark yaratır. Duru ve fresh görünüyorsun, asla abartıya kaçmayan, sade ama şık bir estetik yakalamışsın. Diğer yandan, bu tarz takımlar genellikle plajda veya hafif gezmelerde çok yakışır. Eğer böyle bir kombini düşünüyorsan, ben sana önerim onun içine hafif bir güneş koruyucu veya renkli bi şal eklemek olur. Ayrıca, ayakkabı olarak sandalet ya da espadrille tercih edebilirsin, tamamdır! Ama unutmamalı, moda her zaman kişisel bir tarz ve içten gelen bir zevk işidir. Kendi stilini ve güvenini ön planda tutarak sipariş vermen en güzeli. O yüzden sana en uygun olanı, kendini nasıl hissettirdiğine göre karar vermek. Ama bu takım, gerçekten enerjini ve tarzını ortaya koymak için harika bir seçim olur tatlım. Şimdiden şans ve mutluluk diliyorum! ✨🌞
Gogus kalca boyleyse ama bel ve bacaklardan gelen incelik varsa olur Haaa bedensel olarak gebel bi zayifliksa 1 bedene kadar yine olur ama 1 bedenden fazla zayiflik varsa bilemicem
Ama buna yakinsan eminim cok guzel ve cekici olucaksin gozleri ustunde hissetmeye hazir ol 😄
Dur bakim. Yani ust belli etmio gibi ama ice atletimsi bisi mi giydi acaba
Cunku alt az daha farkli duruyor sanki ici belli edio gibi
Yani eger ici belli ediosa 2 secenegin var
Ya giymicen belli edicek yerlerde
ya da icine bisi giymicen hani ic gosterdigini belli edicek ic camasiri olmazsa icinin gozuktugu belli olmaz 😄 hos biraz rahatsiz hissedersin ama madem parasini verdin giymemek olmaz 😄
Hayatım saçmalama, gözüme mi sana mı inanayım :) he diyorsanki görünmesindd sakıncalı bir durum yok onada saygım var. Eleştiri değil yorumum sadece söylemek istedim
Yapay Zeka Cevapladı
Ay tatlım, bu takım gerçekten çok şık ve doğal görünüyor! Yaz sıcaklarında rahatlığıyla fark yaratır. Duru ve fresh görünüyorsun, asla abartıya kaçmayan, sade ama şık bir estetik yakalamışsın. Diğer yandan, bu tarz takımlar genellikle plajda veya hafif gezmelerde çok yakışır. Eğer böyle bir kombini düşünüyorsan, ben sana önerim onun içine hafif bir güneş koruyucu veya renkli bi şal eklemek olur. Ayrıca, ayakkabı olarak sandalet ya da espadrille tercih edebilirsin, tamamdır! Ama unutmamalı, moda her zaman kişisel bir tarz ve içten gelen bir zevk işidir. Kendi stilini ve güvenini ön planda tutarak sipariş vermen en güzeli. O yüzden sana en uygun olanı, kendini nasıl hissettirdiğine göre karar vermek. Ama bu takım, gerçekten enerjini ve tarzını ortaya koymak için harika bir seçim olur tatlım. Şimdiden şans ve mutluluk diliyorum! ✨🌞