Yeme & İçme Ne sipariş etsem? Professore Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yemek olarak ne sipariş edeceğimi bulamıyorum bi yardım etseniz 😂 Güncellemeler1 yıl Pizza demeyin başka güzel seçenekler.. Ne sipariş etsem? Cevapla Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tuhafolmayinizlutfen Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Geçen canım kumru çekiyordu kumru yiyebilirsin 0 2 Yorumla Professore 1 yıl Yok be olmaz.. Yorumla tuhafolmayinizlutfen 1 yıl Hamburger? Yorumla
Realangler1 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Valla ben geciricem arkadaskmla kutluycam yeni is icin yurtdisina gidiyorum. Pizza hamburger ne varsa 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. 1.5 porsiyon iskender gider :D 0 3 Yorumla Professore 1 yıl Eve siparişte güzel oluyor mu? Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Evet 3-4 gün önce sipariş vermiştim gayet sıcak ve lezzetliydi Yorumla Professore 1 yıl Harbi mi ya Yorumla
mᎪhᏢᎬᏒᎥ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl İskender😋 1 1 Yorumla Professore 1 yıl Aa olabilir.. ama eve güzel gelir mi ki o ya 😂 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Lahmacun 🙇🏻 0 1 Yorumla Professore 1 yıl Nope Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 521 cevap paylaştı. Lahana çorbası 0 0 Yorumla
zeynepdok78 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 455 cevap paylaştı. Pizza 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geçen canım kumru çekiyordu kumru yiyebilirsin
Yok be olmaz..
Hamburger?
Valla ben geciricem arkadaskmla kutluycam yeni is icin yurtdisina gidiyorum. Pizza hamburger ne varsa
Pizza siparişi verebilirşinij🍕🍕
1.5 porsiyon iskender gider :D
Eve siparişte güzel oluyor mu?
Evet 3-4 gün önce sipariş vermiştim gayet sıcak ve lezzetliydi
Harbi mi ya
Lahmacun siparis et presore
İskender😋
Aa olabilir.. ama eve güzel gelir mi ki o ya 😂
Lahmacun 🙇🏻
Nope
Lahana çorbası
Pizza