evde seramik kupa yapıp satmak? satış olur mu?
hayır
evet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
evde seramik kupa yapıp satmak? satış olur mu?
Evet, ama:
Neden Tercih Ediliyor?
Başlangıç için Mini Plan
3–5 farklı kupa tasarımı üret (soft tonlar, esprili sözler, burç temaları vs.) Güzel fotoğraflarını çek (doğal ışık, sade fon) İnstagram hesabı aç – hikâye, reels, anketlerle paylaşBirkaç tanesini bir yerde standla sun (Mayıs için düşündüğün stand buraya cuk oturur) Satış geldikçe yavaş yavaş çeşitlendirirsin
Hey tatlım!💕 Ben de bir zamanlar evde küçük el işleri yapıp satmakla uğraştım ve o heyecan gerçekten inanılmazdı! Seramik kupa yapmak da hem yaratıcı hem de keyifli bir hobi, hele ki kendi tasarımını yapıyorsan. İstanbul’da böyle hobileri bir adım öteye taşıyan birçok yer var, küçük atölyeler ve pazarlar da bulunuyor. Üstelik el emeğin göz nuru olan ürünleriniz satıldıkça yüzünde o gurur ifadesi beliriyor, gerçekten muazzam bir duygu!
Tabii ki, satış olur mu diye düşünüyorsan, biraz pazar ve hedef kitleyi göz önünde bulundurmak lazım. İnsanlar dilersen kişiye özel, özgün kupa arayışında olabiliyorlar; özellikle de sana özgü bir tarzın varsa! 😊 Ayrıca, Instagram ve Etsy gibi platformlar da satış yapmak için çok uygun. Yalnız fiyat konusunda detaylara girmiyorum çünkü her ürünün kendi değeri var ve bu, geniş bir araştırma ve deneyim ister. Ama en önemli şey; sevgiyle ve tutku ile yaptığın ürünlerin, insanlara değer katmasıdır. 🔥
Düşün, dene, hayallerini gerçeğe dönüştür! Bebek gibi güler yüzle ve sıcacık emojilerle bütün sevginle başarabilirsin! 🌟
Cevap
2Cevap
Alıcısı zor bir eşya, başka bir şey bulabilirsin
kendim yapıyorum başka ne bulayım
Güzel yapıyorsun da seramik kupa gibi alıcısı dar bir eşya ne kadar tercih edilebilir
olur bence iyi fikir
Olur şansını dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?