Tesbih yapip satsam satilir mi?

Arkadaşlar merhaba. asgari ücretli bir işte calisiyorum. haftaici aksam 6 da cikiyorum isten. cmt 1 den sonra pazar günü ise full bosum. maddi acidan anneme felanda veriyorum. ytmiyor para diğer ayi zor getiriyorum inanki. bende bu yüzden para getirecek ek bir isler yapmak istiyorum. ne yapabilirim diye ne zamandir dusunuyorum.. evlere ek is verilir diye eskiden yazardi dükkân camlarinda ama artik yok. ole birşey bulsam çok iyi olacak aslında. bende düşündüm ki çok sık taslar akşam toptan kilo ile yani mesela ilk basta 1 kilo alsam. sonra teşbih yapsam hem normal 100 lu hem de su erkeklerin kullandigi 33 lulerden. mesela 5-6 liraya satsam maliyeti kurtarir mi? 1 kiloda kaç tas vardır? Kaç tane 100 lu teşbih yapabilirim? 1 kilo güzel sık yasin kilosu ne kadardır mesela nereden alman gerekiyor bu konularda hic bilgim yok doğrusu? Sunu da düşündüm altta benim tanidigim terzi var bide bir tane abimiz var babamin arkadasi giyim magazasi var o 2 dükkâna koyabilrim kirmazlar beni sorunda yapcaklarini zannetmiyorum hatta satildikca onlara pay bile verebilirim? Sonra instahram acip resimlerini felan koysam nasil olur? ya da boyle İstanbul da bakirkoy Beşiktaş etiler gibi lüks semtlere gidip dukkanlari dolasip oralari mi satmaliyim mesela fikir verir misiniz ne yapacagmi bilmiyorum ama paraya ihtyacim var birikim yapmaliyim. başka akliniza gelen birşeyler varsa şöyle bilirsiniz.
Tesbih yapip satsam satilir mi?