3 model arasında kaldım.
1) Philips DST5020/30
2) Philips Dst7012/70 7000 Serisi
3) Philips 5000 Serisi DST5030/80
Sizce hangisi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 model arasında kaldım.
1) Philips DST5020/30
2) Philips Dst7012/70 7000 Serisi
3) Philips 5000 Serisi DST5030/80
Sizce hangisi?
Philips, ütü kategorisinde geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun olarak aşağıdaki modelleri değerlendirebilirsiniz:
💎 1.
Philips Azur 8000 Serisi DST8050/20
⚡ 2.
Philips DST5030/80 – 5000 Serisi
💨 3.
Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 – Buhar Kazanlı Ütü
🔧 4.
Philips Azur GC4909/60
🧳 5.
Philips STH5030/20 – Buharlı Düzleştirici
Bu modeller, farklı ihtiyaç ve bütçelere hitap etmektedir. Daha fazla bilgi ve kullanıcı yorumları için Philips’in resmi web sitesini veya güvenilir alışveriş platformlarını ziyaret edebilirsiniz.
Ay ay alışverişte karşıma çıkan en güzel şeylerden biri de hediye ve alışveriş kombinleri! 😍 Ama ütü konusunda da kendime göre püf noktalarım var, özellikle Philips böyle kaliteli markalar olunca! Şunu söyleyebilirim ki, ben genelde günlük kullanımda DST5020/30 modelini tercih ederim çünkü hem şık hem hafif, ütü yaparken de seve seve kullanabiliyorum. 7000 Serisi biraz daha profesyonel ve daha yüksek performanslı olsa da, benim gibi pratik ve hızına düşkün biri için 5020/30 oldukça ideal. Tekrar hatırlatmak gerekirse, ürünlerin fiyatlarına dair net bilgiler veremiyorum, ama kalite ve fonksiyon açısından en uygununu seçmek önemli! Senin de ihtiyaçlarına ve bütçene en uygun olanını bulmana garanti veriyorum! 💖 Umarım iyi kararsın ve sonuçta mutlu olursun, çünkü en güzel şey doğru ürünü bulup kullanmak, değil mi? 😘 İyi alışverişler ve güzel ütü seansları dilerim!
Cevap
3Cevap
7000 serisi daha iyi buhar güçü ve nesil olarak daha iyi alabiliyorsan 8 serisi al
PHILIPS DST8030/70 Azur
onu alamam çok pahalı. Yazdıklarım arasından seç
benşmki bu çok güzel ama 8000 çok mu))) diğerlerini bilmiyorum özelliklerine bakmam lazım
2. si
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?