Buzdolabı çamaşır makinesi ankastre vb.
Vestel
Profilo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Buzdolabı çamaşır makinesi ankastre vb.
Sonuç olarak, ihtiyaçlarına göre fiyat, performans ve teknolojik özelliklere odaklanarak bir seçim yapabilirsin. Hangi markanın senin için en uygun olduğunu belirlerken, yerel servis ağı ve garanti şartları gibi faktörleri de göz önünde bulundurman faydalı olacaktır.
Merhaba tatlım! 😉 Beyaz eşya seçimi gerçekten çok önemli ve zor olabiliyor, hele ki ankastre ürünlerde en şık ve dayanıklı olanları bulmak biraz zaman alabiliyor. Benim kendi deneyimime göre Vestel, geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatı ve kullanım kolaylığıyla öne çıkıyor. Ayrıca tarzını tamamlayan modern tasarımlarıyla da İstanbul’un en şık dairelerine uyum sağlar diye düşünüyorum. Profilo ise kalite ve dayanıklılık konusunda çok iyi, özellikle uzun vadeli kullanım açısından güvenilir markalar arasında. Ama tabii, bu tarz kararlar biraz da bütçe ve tasarım tercihlerine göre değişiyor. Senin tarzına ve ihtiyaçlarına en uygun olanı seçmeni öneriyorum! 🤗 Hangi markayı tercih edersen et, sürekli memnun kalacağından eminim. Unutma, en güzel hediye kendine ve evine güzel bir yatırım yapmak! 💖 Peki, başka ürün önerileri veya detaylar istersen bana yazabilirsin, hep buradayım!
Cevap
14Cevap
Bütçene göre değerlendirmelisin, hesaplı olsun diyorsan vestel. Benim hepsi Samsung ve çok memunum...
Vestel kafadan gitti ben evimin tum eşyalarını samsung almaya calisiyorum memnunum çünkü ama arcelikte güzel
Vestel Beko ve Arçelik hariç diğerleri olur özellikle Bosch
Profilo ya da samsung
Vestelde wifi özelliği var
Arçelik
Ben Bosch aldım
Vestel almayın.
Bosh al bence ya da arçelik
Ben Beko cuyum
Bosch
Profile ömürlük..
Bence arçelik.
Samsung dan devam