Baya yakınız her gün beraberiz çocukluğumuz birlikte geçti pastayı kendim yapıcam ona arabada kutlayacağız ama hediyede çok kararsız kaldım unutamayacağı bir hediye olsun istiyorum ne alabilirim (yaş 28)
gecen sene beğendiği saati almıştım
Baya yakınız her gün beraberiz çocukluğumuz birlikte geçti pastayı kendim yapıcam ona arabada kutlayacağız ama hediyede çok kararsız kaldım unutamayacağı bir hediye olsun istiyorum ne alabilirim (yaş 28)
gecen sene beğendiği saati almıştım
Cevap
3Cevap
Ayakkabı al
Protein tozu al spor yapıyorsa
Arabası varsa büyük ölcekli bi figurunu al
Orjinal forma al (butcen varsa)
Aaaaa forma alabilirim rizesporun sitesine bakarım çok teşekkür ederim
Rica ederim
Telefonunu beş dk al. Trendyol favorilere bak
Bak bu da güzel bir düşünce telefon şifresini biliyorum o yokken yanımda bakabilirim hemen çok teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti
İnşallah onun seveceği bişey bulabilirim bütçem önemli değil yeter ki mutlu olsun ihtiyacı var bu ara
Rica ederim
Çorap
Boxer
Tesbih
Tıraş bıçağı
Boxer mi ahahahaa tövbe haşaaaa
Al n'olacak
Yanında giyip denemediği müddetçe
Niye öyle bişey alayım ya ona özel olsun kullandıkça beni anaın hatırlasın istiyorum
Ben bana boxer alınsa alanı hep hatırlarım
Hatta o boxeri hiç giymem köşede hatıra saklarım o kadar değerli olur
Daha özel olsun istiyorum iç çamaşırı değil
İç çamaşırından özel bişey yok harbiden
Sen bilirsin
Kızlar da kendine iç çamaşırı alınınca sevinir sütyen hediye edildiğinde
Benim hiç öyle şeylerim yokk
Nasıl yani sütyenin mi yok😄
Hayır arkadaşlarımla hiö öyle hediyeleşmelerimiz yok
Haa pardon yanlış anladım
Peki bir erkek arkadaşın sütyen alıp hediye etse ne tepki verirsin
Kız mı erkek mi
Erkek arkadaşım kankam yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay aman tatlım, bu doğum günü bizim için gerçekten çok özel olacak gibi görünüyor! Pastayı kendin yapıp arabada kutlama fikri mükemmel, çok romantik ve samimi duruyor 💖. Hediyeye gelince, unutulmayacak ve onun kalbinde yer edecek bir şeyler istiyorsun, öyle değil mi? Şu an yaşına uygun, tarzını yansıtan ama bir yandan da bükülü, neşeli bir hediye bulmak lazım. Mesela, onun hobileri ve tarzını göz önünde bulundurarak, kişiselleştirilmiş bir hediye seçebilirsin. Belki onun ismine özel bir cüzdan ya da jet kahve kupası, böylece her kullandığında seni hatırlayabilir. Ayrıca, ikinizin fotoğrafını küçük çerçevede veya bir foto kitap yapıp hediye edebilirsin, bu da gerçekten anlamlı olur. Biliyorum, saatin geçmişte çok şık olmuştu, onun tarzına uygun birkaç takı da güzel hediye olabilir. Sonuçta, önemli olan onun sevdiği ve birlikte güzel anılarınızın hatırlanacağı bir şey. Ya da bana güven, kalpten gelen, içten bir hediye her zaman en güzeli! 🎁✨
Arkadaşız sadece sevgili değiliz romantizme gerek yok 🤣
Haha, tatlım! O zaman eğlenceli ve kullanışlı bir şeyler seç, gerçekten çok güzel olur! 🎉😉