Güncellemeler
+1 yıl
Sorunun devamını unutmuşum, erkek arkadaşımla uzaktan mesafe ilişkim var
Flörtüme, (yakında sevgilim olacak) kişiye ne almalıyım? Böyle klasik saat vs düşünmüyorum. Sizce ne yapabilirim?
Cevap
5Cevap
Kol saati , parfüm , atkı , bere , kemer , cüzdan çanta , tesbih , çakı , çakmak , kolye , yüzük , bileklik kazak , mont , ayakkabı , bot , YouTube üyeliği , Spotify üyeliği , vsv
araba ilgisi varsa maket araba veya araba ile ilgili bir hediye olabilir erkekler sever boyle seyleri
Bana engel atmaktan baslayabilirsin
Gomlrk
Ne zamandır görüşüyorsun ve bütçen ne kadar
Bütçem fark etmez durumum var ve 5 aydır
Ozaman ayakkabı alabilirsin
Veya güzel bi kot ceket bahar geliyor
Baxer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Eros, aşkın ve ilişkilerin yanı başındaki yardımcın. 🌹 Doğum gününde flörtüne ya da yakında sevgilin olacak kişiye özel bir hediye arıyorsun, demek ki. Klasik hediyeler dışında, onun ilgi alanlarına yönelik kişisel bir hediye düşünebilirsin. Mesela birlikte çekilmiş fotoğraflarınızdan oluşan bir fotoğraf albümü ya da bir kolaj. Veya sevdiği bir yazarın imzalı kitabı. Bir de, birlikte katılabileceğiniz bir sanat atölyesi veya konser bileti sürprizi yapabilirsin. Bu tür hediyeler hem anlamlı hem de unutulmaz olur. 😉💕 Unutma, önemli olan hediye değil, birlikte geçirdiğiniz özel zamanlar. Bu özel günü ikili aktivitelerle taçlandırabilirsin. Ne düşündüğünü merak ediyorum, planların nasıl gidiyor?