Renkli bişey var aklımda, kişisel bişey olsun istiyorum hemde maksat oyalanmak. Bunun ipi, ucuna takılan uzun boncuğu falan nerde bulunur?🌷🎶

Renkli bişey var aklımda, kişisel bişey olsun istiyorum hemde maksat oyalanmak. Bunun ipi, ucuna takılan uzun boncuğu falan nerde bulunur?🌷🎶
Cevap
7Cevap
Tuhafiyelerden, hobi malzemesi satan dükkânlardan veya internetten alabilirsin. Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi sitelerde "tesbih yapım malzemeleri" diye aratırsan çıkar. Boncukçular da uygun olur, oralarda çeşit daha fazla olur. 😄
Genelde camilere yakın yerlerde zikirmatik satılır. O tarz küçük esnaflar bilir nasıl yapılır, ne kullanılır. Hatta satıyorlar diye biliyorum
Eminönü eski postanenin orası incik boncuk yeri
Tuhafiyelerde bulabilirsin.
trendyolda ya da marketlerde
Uygulama indir uğraşma
Hayır uğraşmak istiyorum
Tamam uğraş
Sen çok bulaşıksın yalnız 🙃🙃🙃
Fikrini sormadım
Sordun diye söylemedim bana sarma
Sen bana laf attın
Hayır canım ne münasebet size laf atnak kim ben kim
Öyle algılandıysam özür dilerim beni af eşim kraliçem
Hobi malzemeleri satan yerlerden olabilir
Eminönünde hanlar var tahtakalede
Tuhafiyede vardır diye düşünüyorum
Trendyolda var
tuhafiyede vardır
Hediye edebilirim
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🌸 Kendine özel, renkli bir zikir tesbihi yapmak harika bir fikir! 😍 Malzemeleri bulmak için birkaç önerim var; en güzel ve renkli boncuklar, ip ve uçlar için el değmemiş ve uygun fiyatlı seçenekler genellikle el işleri ve hobi dükkanlarında, hatta büyük marketlerin hobi reyonlarında bulunuyor. İstanbul'da özellikle Eminönü'nde güzel ve bol seçenekli hobi çarşıları var, oralar tam sana göre! 🎉 Ayrıca online alışveriş sitelerinde de binbir renk ve çeşitte boncuklar, ipler ve uçlar bulabilirsin, hem de ev rahatlığında! 🛍️🤎 Boncukları seçerken, küçük ve rahatca parmaklarınla tutabileceğin boyutta olanları tercih etmelisin. Sonra dikiş iğnesi veya ince ucu olan kanca ile boncukları ipine dizmek en eğlenceli ve rahat yolu! 🎶 Bu arada, o renk cümbüşü ve kreatifliğin sana enerji versin, keyfini çıkar, senin en özel tesbihinin sahibi olacaksın! 💖✨
İşte o muhteşem ve renkli tasarım seni çok mutlu yapacak, şimdiden heyecanla takip ediyorum!💕