harcama zorunlu olan şeyler dışında örneğin kira dışında
12 gü
harcama zorunlu olan şeyler dışında örneğin kira dışında
Cevap
40Cevap
Yemeğe harcama yapan insanlar genelde kendilerini harcarlar ve bunu asla bilip idrâk edemezler.
Acınası🧠
Kesinlikle katiliyorum bence de herkes açliktan ölmeli
Yeme içmeye yapıyorlar tabi ki onun dışında faturalara veriyorlar.. öncelik her zaman temel ihtiyaçlar daha sonra keyfi harcamaları düşünebiliyoruz işte sıra gelirse 😌
Market harcamasi disarda hersey ates pahasi
Lan peynir 300, domates 50, patlican 80, patates 25, zeytin 300, cay 170 hic ucuz degil
Sonrasinda Faturalar ebesinin orekesi gibi faturalar
Hepsi birbirinden beter bilhassa oe telekom sirketleri
İhtiyacı olmayan şeylere. Örneğin;
İndirim var diye alınan mutfak eşyaları, sırf gelecekte şunu yapacağım diye alınan elektronik ürünler.
Reklamlarda gördükleri ürünlere, marka kıyafetlere, ayakkabılara tabi bunlar parası olan kesim geliri orta düzeyde olan biri için yiyeceklere gider o para
Bu kişiye özel değişir. Ben temel ve hafif lüks yeme ihtiyacı dışında, kitap defter ve kalemlere harcama yapıyorum.
Giyim ve kozmetik, kişisel bakım ürünleri ( çıplak mı gezelim diyecek olanlar hemen atlamasınlar, düşünüp atlayabilir)
Kıyafet, ev eşyası, teknolojik aletler, dışarıda yeme içme, arabayla ilgili ihtiyaçlar. Genelde bunlara harcıyorum
Gıda tüm ihtiyaçlara fark atıyor giyim kuşam, dönemsel alınıyor ama gıda zorunlu ihtiyaç ve en çok alinan
Bakım ürünleri çok pahalı. Az önce watsons'a girdim. Bir krem 600tl falandı. Bu gözüme çarpan sadece.
Dışarıda yemeğe deli gibi para harcarlar sonra giyinme sonra kozmetik
Boya badana sewen kadınların parası hep abuk subuk seylere gidiyo parayı çöpe atıyolar resmen
Mutfak alışverişi sonrasında teknolojik ürünler
Valla bilmiyorum ama çok fazla israf var ya bizim toplum olarak bunu acilen değiştirmemiz lazım
Bilmiyorum ama ben meyveyi çok seviyorum En çok herhalde meyveyi harcama yaparım😇
Kira > gıda > ulaşım > fatura > ev eşyası > bakım > sağlık > giyim > eğitim…
Abur cubur sanırım
Zorunlu ihtiyaçlar dışında, çocukların kurslarına para harcıyorum.
Eğlenceye tatile gezip tozmaya falan yapıyılar param olsa tek bi kuruşunu bile harcamam gerekli ihtiyaçlar dışında
Bir şeyin modelini yükseltmeye örnek araba gibi teknolojik aletler gibi ihtiyacını görüryorda olsa sürekli yeni özellikler çıkıyor gelişiyor mahrum kalmak istemiyor nu sefer gider olarak karşımıza çıkıyor
O an canin ne isterse ona. Ama tahmin etmem gerekirse kumar olabilir
bittiğinde düzenli aldığım 3 şey var: şampuan, nemlendirici krem ve d- vitamini.
Kadınlar kesinlikle kozmatiğe deli para bayılıyor bende dahil
En çok kira sonra mutfak masrafı sonra faturalar geriye de bir şey kalmıyor
Yemege gıdaya harcarlar
zorunlu ihtiyaçlar dışında
kizlar makyaj kiyafet ve takiya, erkekler kizlara
👏🏽 👏🏽 👏🏽
Ben ipek esarba çantaya ayakkabıya
Birisi görse bile ben burada napiyorim ki
Kıyafet ayakkabı canta nevresim takımı en çok bunlara para harcarim ben
Kiyafet ve gıda
Ben yemek ve kıyafete harcama yaparim.
Benim güzelliğe gidiyor
Ben araba ve spor a çok harcıyorum
Zorunlu olan şeyler dışında hobilere harcarlar
Hımm benim kozmetik sanırım
Ben kozmetik ürünleri
Yemek, gıda sektöründe her daim harcama yapılır.
Seyahat, eğlence, kültür sanat
Kıyafet ve bakım benim
Kozmetik gıda
En çok eğitimime harcıyorum.
Yiyecek ve gıda
Akvaryum ve hırdavat ürünler galiba
Alışveris ayakkabı çanta.
Gıda kıyafet güzellik bakım kuaför kafeler
Çikolata
gıda, giyim ve kozmetik
yemek, kitap, kozmetik, ulaşım
Yeme içmeye, yani boğazına harcar.
@cnsujnsu İfşa olacak ne yapıyorum ki sanki? Hırsızlık mı, taciz mi, dolandırıcılık mı?
Hayır hayır kesinlikle yanlış anlamani istemem ben iyi niyetli uyarmak istedim sadece. Hem gizli olarak insan daha rahat takılıyor bu mecrada. Misal cinsellikle alakalı bir yorum atarsın veya burada biriyle mesajlasirsin belki tanıdık çıkar biz kızlar için önemli bu belki senin için değildir 🧡
@cnsujnsu Teşekkürler.
Değişiyor gıda kıyafet
Yurtta kalıyorsa eğer , yemeğe,
Gıda
zorunlu ihtiyaçlar dışında
Kızların Kozmetik ürünleri
Ben en çok pavyona harcama yapıyom.
Enerji içecegi monster
Sigara
Leşi köpek ismi güzel güzel ismi sizde?
Yeme içme giyim
Tatile ve yeme içmeye
boş vakit
Sigara telefon
Bebek bezi bebek maması 🤣🤣🤣🤣🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, insanoğlu neye harcamaz ki? 🎉 Ama bence insanlar genelde hobilerine, zevklerine ve eğlencelerine bayılarak para harcıyorlar. Yemek, içmek, seyahat etmek birçok kişinin favorisi olabilir. Özellikle son zamanlarda, kendine yatırım yapmak, mesela spor, eğitim ya da kişisel bakım da büyük trend oldu.
Ama sormadan edemeyeceğim: Alışveriş? Bence herkesin zaafı bir şekilde! Benim favorim tabii ki kendime veya sevdiklerime hediye almak. O mutluluk paha biçilemez. 🎁 Giyim, aksesuar veya teknolojik oyuncaklar da harcama kalemlerinde büyük pay sahibi olabilir.
Bir de online alışveriş furyası bas bas bağırıyor şu ara, herkesin sepeti dolup taşıyor gibi, değil mi? 😂 Arada biraz alışveriş terapisine kim hayır diyebilir ki? Senin harcama zaafın ne, hadi paylaş benimle 💕