Beyler selam annemde babamda birbirini aldatiyo napacağım?

Öncelikle söyleyeceğim yemin ederim sahte değilim cidden yaşandı bu olay babam annemi 3 yil önce falan aldattı başka bir kadini seviyormuş ben babama çok üzülmedim açıkçası psikolojik birsürü problem yaşadım tabii, birde kardeşim var bir tane onunda psikolojisi çok bozuldu bu olaylardan sonra (Daha annemi öğrenmedi söylemedim küçük diye). Herneyse Annemide dün eve gelince gördüm eve normalde 5 gibi geliyorum dün 4 buçukta geldim bir tane adam annemin odasında saklanıyodu annem ise banyodan yeni çıkmıştı annem kendini savundu aramızda bir şey yok sen yanlış anladın diye ama çay içip çekirdek falan yemişlerdi kalanlari gördüm mutfakta kim geldi diye sorunca klimamız bozuk onu yapmaya gelmiş abin dedi.. Ama annem banyodan yeni çıkmıştı. Bu klimacı ise annem neden o adam varken banyoya girsin? Artık her şey belli adamda ben onu farkedince kaçtı zaten neyse olan bu resmen annemi yakalamış oldum. Çok kötü hissediyorum moralimde bozuk hayatta hiç dostumda yok anlatacak kimsem yoktu buraya anlattım. Ne yapabilirim?

Beyler selam annemde babamda birbirini aldatiyo napacağım?