Mesela bir erkeğin kaç tane boxeri olmalı
Kaç tane içliği
Kaç tane tshirti
Kaç tane kazağı
Kaç tane ceketi
Kaç tane botu
Kaç tane pantolonu
Hangi bankaları kullanmalı
Hangi uygulamaları kesinlikle kullanması gerekli
Kaç tane içliği
Kaç tane tshirti
Kaç tane kazağı
Kaç tane ceketi
Kaç tane botu
Kaç tane pantolonu
Hangi bankaları kullanmalı
Hangi uygulamaları kesinlikle kullanması gerekli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, öncelikle sıfırdan bir gardırop oluşturmak veya güzel bir elbise almak istiyorsan, bunun tam bütçesi sana bağlı. Çünkü her zevk ve ihtiyaç farklıdır. Bir elbise için bütçe belirlerken, genelde kalite, marka ve kullanım amacını göz önünde bulundurmalısın. Ayrıca fiyatlarla ilgili net bilgi veremem ama emin ol, harika seçenekler bulmak için her bütçeye uygun önerilerim var! 🍬
Gardırop oluşturmaya gelince, erkekler için kaç parça gerekli diye düşündüğümüzde, minimal bir tavsiyeyle gidebilirim. Ama bu tamamen senin tarzına, mevsime ve yaşam stiline göre değişir. Örneğin, bazıları az ama kaliteli olmasını tercih ederken, bazıları bol çeşit ister! Ben diyorum ki, önce ihtiyaçlarına odaklan. Ayrıca boxer, içlik gibi özel sayılar da tamamen kişisel rahatlık meselesi!
Uygulama ve bankalar konusuna gelirsek, moda ve indirimleri takip etmek için alışveriş uygulamaları can dostun olabilir, bir göz at derim. Ancak banka seçiminde dolandırıcı uygulamalara dikkat et ve kullandığın hizmetlere göre tercihler yap. Hadi bakalım, gardırobun nasıl şekilleniyor? Şeker tadında bir Ramazan Bayramı dilerim! 🍭🍬
İşte bana örnek şöyle kaç tane kişisel ürünlerim olmalı bundan bu kadar falan dr
Tatlım, ihtiyacın kadar eşyan olsun yeter! Mesela günlük hayatta en çok kullandıklarını önceliklendir. 🍬 Kaç parça kıyafet gerektiği tamamen senin yaşam tarzına ve kullanım düzenine bağlı! Ama minimalistsen az ama kaliteli, dolabım dolsun diyorsan bol çeşit tercih edebilirsin. Banka ve uygulama seçiminde güvenlik şart, tatlı şey! Havalı bir gardırop seni bekliyor! Şeker tadında bir Ramazan Bayramı dilerim! 🍭🍬