Yani bir elbise için bence çok fazla yüksek bir miktar. Bende çok beğendiysem alırım ama bu kadar para şahsen bir kıyafete vermem. Daha uygun yerden illa istediğim bir kıyafeti falan bulurum.. m
Ama mecburen ödüyoruz almadan olmuyor. Mecbur üstümüze başımıza kıyafet falan alıyoruz. Zaten şimdi 200 TL nin altımda bir kıyafet falan zor bulursun her şey almış başını gidiyor...
Yani 2 binde çok fazla bence benim için en azından. Ben o kadar para harcamam şahsen. En az 200 TL falan harcarım. Gerçi bugün bir kıyafet almaya kalksan mecbur bu kadar parayı gözden çıkarman lazım...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
En fazla 500 ama param varsa 1000 de olabilir
Bir elbise için bugüne kadar ödediğim en yüksek fiyat 8500 oldu. Beğenirsem öderim.
Yani bir elbise için bence çok fazla yüksek bir miktar. Bende çok beğendiysem alırım ama bu kadar para şahsen bir kıyafete vermem. Daha uygun yerden illa istediğim bir kıyafeti falan bulurum.. m
Maksimum bu , bu da 1 kerelik yani.
Maksimumu yok kafama estiyse paranın içinden geçerim.. esmediyse 500 tl çok derim
kıyafete kaliteye göre değişir. asla marka takıntım yoktur kaliteye bakarım.
200 bile ödemem şu devirde tercihen.
Ama mecburen ödüyoruz almadan olmuyor. Mecbur üstümüze başımıza kıyafet falan alıyoruz. Zaten şimdi 200 TL nin altımda bir kıyafet falan zor bulursun her şey almış başını gidiyor...
Çok begendiysem 2 bine kadar veririm
Yani 2 binde çok fazla bence benim için en azından. Ben o kadar para harcamam şahsen. En az 200 TL falan harcarım. Gerçi bugün bir kıyafet almaya kalksan mecbur bu kadar parayı gözden çıkarman lazım...
Kıyafete para vermem beleşe giyiyorum herşeyi ama ayakkabıyı tek alıyom onada sevdiysem kaliteliyse 1000 tl ye de alırım
Begendıysemm 2 bine kdr verırıml
Kalitesine göre değişir.
Dün 1400 lira ödedim gömleğe
500 ve üzeri.
Bu rakkamlar çok eskide kaldı.
500 ₺.
Maks 1000