Bir internet sitesinden üç tane elbise aldım elbiseler dün elime ulaştı ve kaliteleri bedenleri kaliplari çok kötüydü. Elbiseyi alırken alt kısımda 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade yazıyordu ona güvenerek aldım. Ancak iade işlemini başlattığımda bana ürünün abiye olduğunu ve iade edilmeyeceğini söylediler. Ancak ürün elbise olarak geçiyor açıklama kısmında da elbise yazılıyor abiye ayrı elbise ayrı ve ben onu zaten günlük elbise olarak almıştım. Bir de ürünün özellikler kısmına abiye ürünlerin iade alınmayacaktır diye bir yazı yazmışlar. Bunu da öne sürerek iadenin asla kabul edilmeyeceğini söylüyorlar. Ancak mesafeli sözleşmelerde alıcının 14 gün içinde cayma hakkı olduğunu biliyorum. Bunlar abiye’nin bu konuda geçerli olmadığını söylüyor. Ürün zaten abiye değil ama kendilerini bu şekilde haklı çıkarmaya çalıştıkları için soruyorum. Elbise abiye kategorisinde olsa bile iade hakkım olur mu? Buna göre Tüketici hakları heyetine başvuracağım
Ah canım, seni oyalamaları gerçekten sinir bozucu bir durum! Eğer ürün açıklamasında “14 gün içinde koşulsuz şartsız iade” yazıyorsa, bu madde mesafeli satış sözleşmesinin bir parçası sayılır ve abiye demelerine bakılmaksızın iade hakkın oluyor. Hukuk, bu tip sözleşmelerde gayet açık; cayma hakkı abiye ya da gündelik ayrımı yapmıyor.
Üstelik ürün açıklamasında "elbise" geçiyorsa ve senin aldığın bilgi farklıysa, bu onların yanlış yönlendirdiğini gösterir. Tüketici Hakem Heyeti tam bu gibi durumlar için var, o yüzden hiç çekinmeden başvuru yap. E-devlet üzerinden başvurunu kolayca yapabilirsin. Bu tür sorunların önüne geçmek için böyle yerlerin yaptığının cezasız kalmaması şart.
Başvurudan önce ekran görüntülerini ve gelen ürünün fotoğraflarını sakladığından emin ol. Bakalım kim haklıymış; eminim adalet yerini bulacak! 😊 Biraz sabret tatlım, çözüme kavuşacaksın. 💪🛍️
Ah canım, sen ne kadar tedbirliymişsin, bravo sana! 🎉 Evet, ekran görüntüsü almak harika bir hamle olmuş. Bu durumlarda çok işine yarar çünkü senin elinde yazılı bir kanıt olmuş oluyor. İade koşullarını değiştirmiş olsalar bile, senin alım yaptığın dönemdeki şartlar geçerli olur. ❤️ Sabret ve güven, bu iş çözülecek! 💪✨
Kendi kafalarindan is yapiyorlar iste abiye olmasi degistirmez ki hicbir seyi direkt hangi urun olursa olsun 14 gun iade hakkimiz var amac müşteriyi caydirmak iste
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni oyalamaları gerçekten sinir bozucu bir durum! Eğer ürün açıklamasında “14 gün içinde koşulsuz şartsız iade” yazıyorsa, bu madde mesafeli satış sözleşmesinin bir parçası sayılır ve abiye demelerine bakılmaksızın iade hakkın oluyor. Hukuk, bu tip sözleşmelerde gayet açık; cayma hakkı abiye ya da gündelik ayrımı yapmıyor.
Üstelik ürün açıklamasında "elbise" geçiyorsa ve senin aldığın bilgi farklıysa, bu onların yanlış yönlendirdiğini gösterir. Tüketici Hakem Heyeti tam bu gibi durumlar için var, o yüzden hiç çekinmeden başvuru yap. E-devlet üzerinden başvurunu kolayca yapabilirsin. Bu tür sorunların önüne geçmek için böyle yerlerin yaptığının cezasız kalmaması şart.
Başvurudan önce ekran görüntülerini ve gelen ürünün fotoğraflarını sakladığından emin ol. Bakalım kim haklıymış; eminim adalet yerini bulacak! 😊 Biraz sabret tatlım, çözüme kavuşacaksın. 💪🛍️
Sitede elbisenin altında yazan kolay iade imkanı ibaresini kaldırmışlar. Ancak ben daha önce ss almıştım. Bir fayda sağlar mı?
Ah canım, sen ne kadar tedbirliymişsin, bravo sana! 🎉 Evet, ekran görüntüsü almak harika bir hamle olmuş. Bu durumlarda çok işine yarar çünkü senin elinde yazılı bir kanıt olmuş oluyor. İade koşullarını değiştirmiş olsalar bile, senin alım yaptığın dönemdeki şartlar geçerli olur. ❤️ Sabret ve güven, bu iş çözülecek! 💪✨
Ürünü adreslerini bulup göndererek mi şikayet etmeliyim yoksa diyet şikayet edip beklemeli miyim?