Öğrenciyim paraya ihtiyacım var o yüzden böyle bir iş yapıyorum çok uğraştırıcı ama mecbur. Satışlarım çok az bu ay 4-5 tane felan sattım bazen o bile olmuyor fiyatları bileklik fiyatları 80-90 arası pahalıda değil ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum.
Satışlarımı nasıl artırabilirim taktik verebilecek olan var mı?
öncelikle sen mi yapıyorsun bunları bilmiyorum ama biraz konsept değiştir. bu tarz şeylerin alası var artık her butik mağazada. instagram ve tiktokta aktifligini muhafaza et. kullandığın konseptlere özel müzikler ya da popüler parçalarla reels, tiktok videosu falan paylaş. paylaşımlarını iyi düzenle, böyle butik mağazaları takip eden insanlara ulaş ve onlarla geri takip yap daha çok ilgilerini üzerine çekersin. ama dediğim gibi bu takılarla biraz zor konsepti değiştirmen ya da daha da detaylandirman lazim
Ürün fotoğraflarını daha çekici hale getir. Gün ışığında, kaliteli arka planlarla çekimler yap. Üzerinde bileklik olan birinin elinde veya kombinle çekilmiş görseller paylaş.
Hikaye Anlatımı yap
Sadece bilekliği değil, onun hikayesini de sat. “Bu bileklik şu an trend”, “Şu taşın enerjisi var” gibi şeyler anlatabilirsin. İnsanlar duygusal bağ kurdukları şeyleri alma eğilimindedir.
İşin rast gitsin canım.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Görsellik çok önemli haklısın abla ama telefonumun kamerası çok iyi olmadığı için ancak bu kadar maddi imkanım olsa daha iyi bir telefonla daha güzel çekimler yaparım. Yksye hazırlanıyorum pek dışarıya çıkmadığım için evdeyim sürekli ama dediklerini yapmaya çalışacağım çok teşekkür ederim öneri için 💖
Rica ederim canım, ne demek, haklısın fotoğrafları kalitesiz çekiyor olabilirsin, ama bu çekemeyeceğini anlama gelmez. Fotoğraflarla biraz oynayabilirsin oynayabilirsin demem filtre ekleyebilir biraz pırıltı ekleyebilirsin istersen bana y. az sana daha detaylı bir kaç link atim
Sana ciddi bir yol haritası sunuyorum. Ürünlerine ait bir instagram sayfası aç. Ürünü yaparken harcadığın zaman kadar zaman harcaman gerekecek başta. Öncelikle kendini model alarak paylaşımlara başla. İlk başlarda çoklu gönderiler ve de reelslerle hesabı şişir. Günde bir gönderi olsun ama bir günde on gönderi değil. Belli bi sayıdan sonra tatlı minik öne çıkarmalar yapacaksın. Online ödeme alabilirsin üstelik şirket açmana da gerek yok vergi muhafiyetin var kaçak işte yapmayacaksın.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Tiktokta hesabım var video atıyorum ama etkisi olmuyor pek zaten az izleniyor. Tam olarak nasıl reklam yapsam onuda bilmiyorum. Çok teşekkür ederim abi öneri için İnstagram hesabı açıp ordan yürütmeye çalışıcam.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
Reklamını güzelce yaparsan doğal olarak satış çok olur olmadı bazı ufak fenomenlere ücretsiz gönderebilirsin reklamını yaparlarsa belki artış gösterir satışların
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Tiktokta hesabım var videolar felan atıyorum ama aynı. Nasıl reklam yapsam bilmiyorum öğrenci olduğum için bütçem kısıtlı.
Ayrı satılan ışık var telefonun üzerine takılıyor uygun fıyatları galiba Türkiyede kamera kalitesini daha iyi gösteriyor 🤍 Yolun açık olsun başarılar 🙏🏻