Gizli Üye(30-35)1 yılBu ben. Ceyrek seviyorum bende. Evdekiler buna aliskin. Abim falan ceyrek alir bana sagolsun. Mesela bazen duygusal dalgalanmalar yasadigimda oturup agliyorum. Gitmis altin almis bana verecekti, ben o sira zırlıyorum, geldi hicbir sey demeden yakama ceyregi taktı, bende bu ne yapiyor diye baktim aglamayi kestim, altini gorunce gozumde yaş gulmeye basladim, hepimiz güldük bu davranisima. Abimde bebek gibisin, o mamayi gorunce aglamayi keser, sen altın görünce sakinlesiyorsun demisti😅
Baska zamanda yine canım sıkkın, suratim asık, baya üzgünüm, stresliyim falan. Sinav notuma falan cok uzulmus aglamisim, bute kalmisim. Abim gel kuyumcuya gidelim biraz açılırsın, kafan dagilir mutlu olursun dedi. Biraz mutlu oldum cok degil.
Gittik, ben ceyrek alacagiz saniyorum,24 ayar 1 gram aldı. Eve kadar konusmadim, sadece paran mi azdi dedim, yoo vardı dedi. Babam sordu neredeydiniz diye abim kuyumcu dedi. Babam gulumseyerek ceyrek mi aldin dedi. Bende babama, baba ceyrek almadi, canım sıkkındi aldi beni goturdu, o kadar yoruldum bir de, gram aldi dedim, parasi da varmis az daha koyup ceyrek alabilirdi, simdi daha cok canım sıkkın dedim.😂
Abimde gram aldim ki kafan buna takilsin, abim niye ceyrek almadi diye bunu dusun dur, algini dagitmak icin yaptim. Dua et 24 ayar aldim,22 de alabilirdim. Bak kafani buna takmissin, nasil odagini degistirdim ama demisti. Sagol ya o kadar iyi oldu ki, uzuntumun ustune, bute kalmamin ustune simdi bir de ceyrek alınmadı diye üzülüyorum demistim 😅
Tabi bunlar 3-4 sene once fiyatlar daha düşüktu. Simdi ne kadar kenara atarsak o kadar iyi. Simdi oyle ozel gunler disinda biraz zor goruyoruz ama olsun.
13 Yorumla
Soran1 yılAnlamda geçen bana künye aldı 😂baktı depresyomdayım
Cevap sahibi1 yılOo kesesi dolu olsun. Abimde kendine alirken bana da alir. Buna alistirdi beni simdi ben istiyorum arada😅
- 1 yıl
Ne abiler var be
En İyi Cevaplar
Bi sıfatınız yoksa maddi bi hediye gereksiz bence karşılıklı çıkara dönüşmemeli ilişkiler… onun dışında tabi ki de sıradan şeyler alıp gelmemeli… özel olduğunu hissettirmeli yoksa varlığı yokluğu bir herkes gibi sıradan şeyler benim de hoşuma gitmez… anlamlı özel bize dair bir şey bulup hissettirirse benim için çok daha anlamlı olur… illa takı alacaksa da gümüş olabilir diğer türlü alerjim var zaten takamam büyük çoğunluğunu…
00 Yorumla
1 yılNormal değil tabii ki.. Bende kimi zaman üzerine düşünecek vakit bulamadığım zaman sevgilime veya ablama çeyrekli bileklik alıyorum ama her hediye de altın olacak diye kayde yok. Çok zarif başka hediyeler de var.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, biraz iddialı bir istek olmuş ama neden olmasın? 🌟 Herkesin hediye alma konusunda farklı beklentileri var, bu tamamen normal. Altın gibi değerli şeyler tabii ki herkesin kalbini hoplatır ama her zaman duygusal bir bağ oluşturur mu, tartışılır. Hediye almanın güzelliği, karşındaki kişiyi ne kadar düşündüğünü göstermekte saklıdır. ✨ Ama şunu da unutma, karşı taraf sana hediye alırken seni mutlu etmeye çalışıyor, belki bütçesine göre en iyi seçimi yaptı ya da senin zevkini henüz tam çözemediyse bu onun kabahati değil. 😊 Çiçek, böcek sevmiyorsan da başka şeyler düşünsene, belki güzel ve anlamlı bir kitap, seni anlatan tatlı bir takı ya da kişisel bir aksesuara bayılabilirsin. Birine unutulmaz bir hediye almak tüm işin özüdür sonuçta! 💌 Altın dışında hislerin kırılıyorsa, bunu tatlı dille karşındakine açıklamayı deneyebilirsin, kimse düşünce okuyamaz sonuçta! Haydi, pozitif düşün ve hediyeleşmenin aslında niyetine bak, detaylara değil. 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
1 yılBende altın sevmem bana baya ve basit gelir olanları dahi takmam genelde koleksiyon takarım bvglari falan veya pırlanta zarif kibar şeyler ben istemem eşim alır benim de genel de hoş istesem kendimde alırım o ayrı ama almadı diye soğumak da ne bilim!!! Hayatta varlık da var darlık da var her daim yanında olur elini tutarım soğumak saçma..
66 Yorumla- 1 yıl
Ee biz kime satacağız o zaman bu altınları boşa mı altın işi yapıyoruz 😀
- 1 yıl
Yatırımlık altın fonu alıyorum o sayılır mı kibar şeyler olursaa alırım da sevmiyorum ben 22 ayarların modellerini😂😂😂kalın kaba oluyor😂
- 1 yıl
Fon bize para kazandırmaz, sizler kazanın efendim daim olsun 🙏
- 1 yıl
Teşekkür ederiz efenim sizde kazanın🙏🙏🙏
- 1 yıl
@avicenna90 bende altın seviyorum ama erkek arkadaşı bırak, kocam olacak adam bile almadığı için soğumam. Şöyle insanları pohpohlayıp seviyorlar ya başka diyecek bir şeyim yok. Bizde ancak aldatılalım.😒
Soran1 yılAltın dediksek gerdanlık hasır gezip dolaşmicaz bizde zarif şık şeyler seviyoruz ayrıca kim eşimi altın almadı diye bırakacağımı söyledi. Altın dışında altın değerinde hediye alırsa soğurum dedim.
1 yılAnormal. Hediyenin sadece sarısı olmaz hediye demek karşındaki insanı mutlu etmek demektir. E mukunse altin olsun. Yok ya? Ben de derim ki hediye de beğenmiyor, bu ne biçim kadın. Maddi değeri olmayan hediyeler senin için kıymetsiz mi
52 Yorumla
Soran1 yılMesela çikolata ile mutlu olurum altın değerinde çiçek var almasın altın alsın onun yerine ya da hediye almasın
- 1 yıl
Hayirlisi hakkinizda, ben kactim :)
Gizli Üye(36-45)1 yılSen altın mi aliyorsun sevdiğine her sevgililer gününde söylemi yapıyorsunuz. Onun doğum günü geldi altın alıp gidiyorsun o sana geliyor doğum gününde altın alıyor? Hdhdhbd gervektenmi. Bence altın isteyen kadından sogururm. ben niyetini iyi bulmam.
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@cglakinin bdbndnd aynen yok ya kadının niyeti başka. Hediye almak degil. bir insanın neye ihtiyacı varsa onu ararmis. Ben misal kitap seven roman okurum parfüm severim istediğim şeyler tatildir mesela. Ama kadın hem altın diyor hem yoksa çikolata diyor. Aradaki farkı da anlatayım hissettiğim kadar ile altın istiyor istediği tamda bu zaten ama ciklolatada istiyor ama bu kamufele istek. Yani ben cikolata severim diyip cebini eliyle açıp gösteren tiplarden:) . Yani artık ne kdar parasız ise o kdar onun peşinde. Menfaat konusuyor ama tatlı dillle hdhdhbdd
u 1 yılHediye hediyedir. Üzerine düşünülmemesi gerekiyor, karşıdaki düşünüp almış, almaya da bilirdi. Her şey pahalı hediyeler değil, sevdiğinizin yanınızda olması dahi bazen en güzel hediye 🎁.
21 Yorumla- 1 yıl
Her şeyi de bu kadar basitleştirmemek lazım bence, çaba da lazım.. Yanında olması tabii ki hediye ama düşünülmek de her kadının hoşuna gider ama böyle konultuğunuz zaman sanki gerek yok gibi algılanıyor
1 yılKız Sana altın alanmi var 🤣 bu senin ne kadar ucuz olduğunu gösterir hediyenin küçüğü büyüğü olmaz
31 Yorumla
Soran1 yılOf ne alaka kız
1 yılHediye, karşı tarafı mutlu etmek amacıyla alınır. Genelde istediği şeyler alınmaya çalışılır. Ancak altından başka bir şey istemiyorsan bu normal değildir.
03 Yorumla
Soran1 yılEv eşyası da olur
- 1 yıl
Kullanışlı bir hediye istiyorsan ona sözüm yok. Ben de öyle hediye isterdim
Soran1 yılAkıllıyız
Alışveriş & Hediyeler konusunda 434 cevap paylaştı. Altinmi? Yani ne kadar gereksiz ve fiyati olsada basit bi hediye... peki nicin böyle düsünüyorsun yani nicin altin?
14 Yorumla
Soran1 yılAltından pahalı hediyeler var gidip dandik bir hediye alacagına altın alsın zevk sahibi olmalı
Soran1 yılBana verdiği hediyelr kalıcı olmalı biten şeyleri sevmem
benim diğer maddelere alerjim var insanları uyarıyorum takı almayın diye kimseyi de zor duruma düşürmek istemem herkes zengin değil
12 Yorumla
Soran1 yılFakr olan alsa kabul etmem zatn
1 yılMaddiyata düşkün biri, karşında ki insanın seni düşünüyor olmasından ziyade, ne aldığı ile ilgleniyorsan, normal.
20 Yorumla
1 yılKarşındaki kişinin bütçesi yetiyorsa ve almıyorsa ozaman sıkıntı ama bütçesi altın almaya yetmiyorsa nolucak?
02 Yorumla
Soran1 yılÇikolata alsın canı sağolsun
- 1 yıl
Böyle düşünmen çok iyi bazıları çünkü illa istedigim olacak diyor ve bu durum cogu zaman iliskinin bitmesine sebep oluyor
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. değil hayır. bende mesela çiçek gibi şeyler istemem çünkü solup gidiyor kalıcı değil paraya yazık onun yerine daha kalıcı hediyeler tercih ederim ama fark etmez cicekte alınsa kabul ederim
00 Yorumla
1 yılBana göre hiç normal değil bu durum. Sadece maddi olarak düşünme manevi duyguları yücelt. Bir iltifat, bir çiçek almak ya da ne bileyim güzel bir akşam yemeği de hediye olmalı senin gözünde.
00 Yorumla
1 yılBen de altın seviyorum varsa böyle bir erkek bana altın elmas zümrüt yakut alacak evlenebilirim
02 Yorumla
Soran1 yılOlur kız fakir mod kapat bu çiçege waoow diyenler yazık hiç swvilmemiş
- 1 yıl
Evet
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılNormal değil bence. Hediyenin özelliği sürpriz olması..
30 Yorumla
1 yılEl yapımı zarif ince düşünülmüş hediyeler beni daha cezbeder
11 Yorumla
Soran1 yılOda güzel emek var
Altın dışında bir şey takmadığı ı belirt tatlım. Ayrıca çiçek sevilmez mi
24 Yorumla
Soran1 yılÇiçek ölüyor üzüluorem canlı alsa okey
Soran1 yılTabiki adam çiçek aldıgında git altın al demem bunlar ölüyor canlı alabilirsen büyütüp bakarım öyle daha çok mutlu olurum derim sanki öküz müyüz aaaa
Normal değil. Çicek almayan kadınlarda var bu hayatta
21 YorumlaSonuçta hediyenin iyisi kötüsü olmaz ki Ama sen illa pahalı hediyeler istiyorsan demek ki zengin biri peşindesin
00 YorumlaNormal değil altın sevebilirsin tâbi ama alım gücü diye bir şey var ayrıca bir çiçek bile düşünuldünün bir göstergesi mutlu etmeli
00 YorumlaBosunami demişler anasını satiyim dünya kadar malın olcagina fındık kadar *mın olsun diye hatundaki lükse bak altın dışı sogutuyor ya diyor 😂😂😂😂
00 Yorumla
1 yılAltin fiyatı çok arttı malum napalim hediye için artık 2. Alternatif tercihler yapacaksın bize bir gül slsn bie yok
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 664 cevap paylaştı. Hediye ince düşünülüp alınan bir şeydir. Maddi değer aranmaz. Sipariş üzerine hediye ise hiç alınmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAblam on Ajda iki tam. topladi o da altın hastası ama altın için kendi milletin altına girmiyor sana f tavsiye ederim kocan alsın altın diye memleket geçmesin üzerinden
01 Yorumla
Soran1 yılNe Çok kötüsün sen milletin altına girmişsin gibi konuştun
Senin ve senin gibi düşünenler için NORMAL.
- - - arkaya bakmadan uzaklaşılması gereken bir VAKKAA Şekil-A
00 Yorumla
1 yılYalnız sadece altın alınması hediye olmuyor bildiğin rüşvet oluyor 🤣
01 Yorumla
Soran1 yılTercih 😂
1 yılMakul bir tavır değil insan sevdiği insanın her hediyesiyle mutlu olmayı bilmeli.
02 Yorumla
Soran1 yılBen bilmiyorum
- 1 yıl
Ne güzel en azından bilmediğini biliyorsun.
1 yılDoğum gününde çeyrek almıştım arkadaşıma o geldi aklıma aynı sen 😂
04 Yorumla
Soran1 yılBenim arkadasımda olsana 🤣
- 1 yıl
Artık çeyrek çok pahalı Gr olabilir 😂😂😂
Soran1 yılGr olsun altın olsun😂
- 1 yıl
Hahahaha
Benim metallere bağımlilığım yok. Sen demek ki çok fakirlik cekmişsin.
16 YorumlaHiç kimseden yüksek beklenti içinde olamazsın. Seni düşünerek alınan her hediye iyi hissettirir.
10 YorumlaSenin ki ALTIN kaplama mıydı? Ne bu Altın merakı?
00 Yorumla
1 yılbende altın sevmiyorum yahu boşa zekat kitliyorlar artık veto verdim 😅
00 Yorumla
1 yılSen de başkalarına altın dışında hediye vermiyorsan normal
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılE seven böyle sevsin napalım yani
14 Yorumla
Soran1 yılE yani
- 1 yıl
Bu dusuncede biriyle isim olmaz :) yasin genc di mi :)
- 1 yıl
@Silhouettee bizi ilgilendiren bir durum değil napalım
- 1 yıl
Net, haklısın :)
1 yılBu hayatta her şey sence para mı? Önce bunu bir düşün olur mu. Belkide alınan hediye her ne ise altından daha kıymetli ve manalıdır. Yani düşünülerek alınmış olabilir seni mutlu etmek amacıyla. Bunları bir sorgulamanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
1 yılBaban sana altın mi alıyordu her hediye alışında herkes çocuk sahibi olmamalı işte sende kanıtısın boş israf dölü diye sana denir sana çiçek bile fazla hakettiğini sanmıyorum ❤
01 Yorumla
Soran1 yılToy oluşuna veriyorum bu saygısızlığını
Gizli Üye(30-35)1 yılTabiki normal değil, kafayı yemişsin bence. Umarım düzelirsin. Sadece altın için dünyaya gelmedik bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAtasayın ortaklarından biriyim ve sen beni çok seversin gibime geliyor 😅😂😂🤣
011 Yorumla
Soran1 yılSeverim evet 🤣
Cevap sahibi1 yılAsıl soru geliyor.
Ben seni sever miyim?
Soran1 yılSevme seven olur
Cevap sahibi1 yılPeki o seven Atasayın ortağı olacak mı?
Soran1 yılKuyumcu olur
Cevap sahibi1 yılSende o kuyumcuda satış temsilcisi ol.
Soran1 yılİmkanı yok 😂
Cevap sahibi1 yılÇalışıyor musun? Evetse ne iş yapıyorsun?
Soran1 yılÇalışıyorum işimi söyleyemem ama ortalama 60 bin lira
Cevap sahibi1 yılHangi bölümden mezun olduğunu söyle bari
Cevap sahibi1 yıl😅😂🤣🤣
Gizli Üye(25-29)1 yılBende cicek sevmiyorum ama illa altın olsunda demem. Bence altın çok seviyorsun olduğu yerde değeri artan bir hediye kim hayır der ki
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen keşke bana da altın alınsa 🤣
Gizli Üye(25-29)1 yılTabii ki de anormal, acil bi işe girip çalışman lazım, kibrini ve egonu arkanda bırakmak için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPara seven kadın satın alınır yalnız, bir mal gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAy bende cok kızıyorum eşim e hep çiçek çiçek işe yarıycak bir şey al yoruk durumuda iyi hanii
00 YorumlaAferin kız akıllısın kıymet veren imkanı varsa dandik şeyler almaz 😘
12 Yorumla
Soran1 yılDmi ya hiç almasın ya da alacaksa iyi bişey alsın napim paslanıp giden imitasyonu
Gizli Üye(36-45)1 yılYolda ölü görsen onu bile soyarsın kan emici …
10 Yorumla
1 yılÇiçek sevmediğinden değil paraya olan açlığındandır bu hareketlerin.
Kendine çeki düzen ver kimse paragöz bi kızla olmak istemez00 Yorumla
1 yılNe biçim kızlar var bu ülkede 🤨 hiçbir seti beğenmiyorlar? Gerçekten her yer kızlı erkekli sikintili
00 Yorumla
1 yılAslında normal çünkü her insan çiçek sevecek diye bir kaide yok. Bazı insanlar değerli eşyalarla mutlu olur.
00 Yorumla
1 yılSen kraliyet ailesinin kızı mısın nedemek altın hediye altının fiyatından haberin var mı ya
11 Yorumla
Soran1 yılYok kaç kuruş 😂
Gizli Üye(36-45)1 yılPardon senin ki som altın mı?
Millet kahve ısmarlamıyor
Bu hediye begenmiyo
00 YorumlaBen de seviyorum ama kimseden hediye olarak beklemiyorum kendin de alabilirsin yani
10 YorumlaÇok itici erkek olsam senin gibi kızı görsem arkama bakmadan kaçarım
00 YorumlaParagöz biriysen soğuman çok normal. Hiç dert etme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNiye kız sen abiye kuzu musun 😂 güldüm bu soruya. Çiçek böcek almasın ama senin beğendiğin bi şeyi alsın mesela. Koşullu hediye almak zevkli bi şey deği l
11 Yorumla- 1 yıl
Bu kimde buna altın alacaklar mk ya alsalar alsalar sahte altın alırlar buna😂
Her zaman hediye olarak altın alınamaz insan bazen bir sakızdan bile mutlu olabiliyor
00 Yorumla
1 yılDerhal terk etmelisin bu sana hakaret sayılır
10 Yorumla
1 yılKezban ruhlusun demek
12 Yorumla
Soran1 yılAynen aynen size alsalar havada kaparsınız
- 1 yıl
Ailemin altını çok ilgimi cekmiyor
😂😂 sen işi biliyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılSende altın baronu gibisin
Niye koçlardan birini mi arıyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılHayır halktan birini
Maddiyata çok önem mi veriyorsun
012 Yorumla
Soran1 yılHayır
Soran1 yılGüncelleme yaptım oku
Soran1 yılEe tabii takıda olur
Soran1 yılHayır hediye alacaksa altın alsın diyorum fakr ise yılda bir alsın altın olsun ama ucuz da olabilir altın olsun parası yoksa da çikolata alsın yeniyor o
Soran1 yılO da olabilir
Soran1 yılValla hissediyorum zaten konu farklı yerlere çekiliyor dandik almasın ya benim istediğim eve yarayan bişey alsınn ya da altın alsın dedim
1 yılYobazsın ve buna alışmışsın normal.
01 Yorumla
Soran1 yılAynen ergencik
Devamlı altınmı ben olsam almazdım
01 Yorumla
Soran1 yılArada
- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem