Konu filmlere gelince -ki biliyorsunuz sinema hassas noktam- lars von trier, haneke, gaspar noe konuşuruz saniyorken Netflix te Tr 1 numara olan filmden bahsetti (ilk şok)
Streaming uygulamalarindan konuşunca da exxen üyeliği aldigini ve konuşanlar izlediğini söyledi (ikinci şok)
Sonuç olarak kendinden soğuttu ve gönlünü almam icin ne yapmam gerekiyor diye soruyor. Joachim Trier'in Oslo uclemesini izlemesini ve filmler hakkında en az üç sayfa kritik yazısı yazmasını istedim. Eğer Mehmet Açar analizi gelirse bu florte bir şans veririm.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence bu muazzam kasa kapanışı "yalnız recep ivedik 7 de güzel gönderme var" diye yapmalıydı bi şeyler eksik kalmış. güzel kahve içtiğine say dudem
entelektüel birikimi düşük insanlara erekte olamama sorunum sapyoseksuellik mıdır bu da başka bi sorunun konusu jdjdjd
oha efsane bahaneymiş lan kullanrıım ben bunu sdlkjfjlkds
hdhdhdhdhhdhd lann
Cidden kötü bir durum bence bir de Exxen üyeliği ne yaa cnvbxjgvz
gibi izlemek için almış olsa neyse diyecem de konuşanlar jdjddj
Ben gibi de izlemem şahsen bfkcggkghd film ve dizi izlemeyi severim ama Türk şeyleri ya da acayip popüler olan şeyleri izlemem dhcvznxc mesela gerçekten hiç Wendesday izlemedim bir saniye bile
Dude gibi çok iyi ya popüler olmasına bakma çoğu insan anlamadan izliyor ama farklı bı kafa. Larry David tarantino coen karışımı absürt mizah
Konuşanlar izleyen birinden çokta büyük bir beklentiye girilmemesi gerekiyor 😄
Aynı fikirdeyim dude
Aynen dude
Niye gizlendin ki dude
Görüş yazınca ana sayfada çıkıyor herhalde takip isteği geliyor böyle iyi dude 😄
haaa iyi bari
Onun ne olduğunu bilmeyen ben, kesin kötü bir şeydir, soğumalısın!
Bana göre normal değil, senin için normal olabilir.
cut.
Director"s cut mi dude?
Mubi ne mubii nee muuubiii neeeeeeee
Git burdan !1!1!1
Ahsh
Benim flört soruları afk kaldı shdh
report jfjdjd
Biri şunu gebertsin.