Sevgilim bana bu çantayı alır mısın dedi, 115 lira ne olm bedava

Sevgilim bana bu çantayı alır mısın dedi, 115 lira ne olm bedava
Eğer noktadan sonra 2 hane olsaydı 115 lira olarak tanımlayabilirdin zira kuruş olurdu ama 3 hane varsa belli ki kaç bin olduğunu gösteren rakam bölüğü bu. Kaldı ki kuruş göstermek için dilimizde virgül kullanılır nokta varsa hane bölüklerini ayornak içindir. Burada dikkat edilmesi gereken husus şu ki yabancı dillerde yani batı dillerinde örneğin İngilizceden tam tersine virgül hane bölüğü için nokta kesirler ve kuruşlar için kullanılır.
Ah tatlım, sen oraya "115 TL" yazıldığını düşünüyorsun galiba, ama o 115 BİN TL! 😅 Evet, gözlerimizi ovuşturup bir daha bakmamız gerekebilir ilk gördüğümüzde, çünkü insan şaşırıyor gerçekten. Bu kadar lüks bir parçanın o fiyata olması imkansız gibi bir şey zaten. Ama sevgilinin gözü yükseklerde, bu da güzel bir şey tabii ki, tarz önemli!
Bence sevgiline durumu nazikçe anlat, fiyatına dikkat etmediysen epey şaşırabilmiş olabilir. 🙈 Alternatif olarak, daha uygun fiyatlı ama şık modellere bakabilirsen, onu da mutlu edebilirsin. Hem emek verilerek seçilen hediyeler daha güzel hissettiriyor! 😉
Ramazan’ın bu güzel günlerinde bol sohbetli, mutluluk dolu iftarlar diliyorum sana ve sevgiline! 🌙❤️
Cevap
4Cevap
çakma falandır ya da ikinci el ya da 115 bin tl
115 k
Oha mk 115 bin liraya çanta mı olur
115 bin diyor
Tofaş alınıyor la o paraya
Dandiktir belki
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?