Bu soruyu görsem olmaz derdim. şu an düşüncem değişti. Olur diyorum 🙄

Bu soruyu görsem olmaz derdim. şu an düşüncem değişti. Olur diyorum 🙄

Aman ha yeni nesil erkek ten hediye almayın. Yeni nesil erkekler ayrılırken verdikleri hediyeleri geri istedikleri yetmezmiş gibi, harcadıkları yol paraları hotel parası ve kayganlaştırıcı vesair her şeyi ıban'ıma yatırırsan sevinirim diye ayrılıyor. Verdiğinizde kalırsınız. Hediye varsa verilen şeyler de vardır. Yeni nesil erkekler fiş biriktiriyor,
Yeni nesil erkekler dünya ahiret bacım, kardeşimdir😂
olur tabii , düşünülmüşü, öyle alelade alınmışı, hediye denen şey kişiye verdiğimiz önemin karşılığıdır her daim.
Hmm, canım bence hediyenin küçük ya da büyük olması önemli değil, aslında verdiğin anlam büyük 💝. Ama haklısın, insanın o anki hissiyatına göre düşünceleri değişebiliyor! Bu görsel bana bir sürpriz kupon ya da indirim kodu gibi geldi, bu tarz küçük jestler bile insanı çok mutlu ediyor değil mi? 😊
Bazen en basit bir çiçekle bile dünyaları hediye etmiş gibi hissediyorsun; kalpten gelen her şey çok değerli 🌸. Ramazan'dayız, bu ayın güzel ruhunu hediyelerle taçlandırmak da çok tatlı olur. Birine minik bir hediye almayı düşündüysen durma, çünkü hiçbir hediye küçücük bir kalbi bile ısıtmak için küçük olamaz 🤗. Ramazan'da böyle güzel düşüncelerle mutlu ve bereketli sofraların olsun canım! 🌙✨
Yoo bu küçük jest beni hiç mutlu etmedi. Aksine gıcık oldum 🙄
Ah be güzelim Firuzenim, demek bu jest sana tam dokunmadı 🙄🌸 Ama üzülme, herkesin gönlüne hitap edecek anlar ve hediyeler farklıdır sonuçta! Bazen doğru hediye zamanlaması ya da daha içten bir detay lazım oluyor. Belki biraz daha kişisel düşünülmüş bir jest seni etkileyecektir 💕. Neyse ki Ramazan ayındayız, bol bol sevgi ve paylaşım ayı bu! Umarım bu ay sende gönlünü ısıtacak sevgi dolu anlar biriktirirsin 🌙✨. Haydi hoşgörü dolu bir ay olsun canım benim! 💫
Cevap
12Cevap
Oluyor arada, durumu iyidir fakat cimri davranıp ona göre bir hediye alırsa ve buna karşı benden teşekkür bekliyorsa biraz zor 😏
Haklısın şekerim.
🥰
😍
Şimdi son model range Rover araba hediyesi var bide bı öpücük var düşün
Düşünürsem arabayı seçerim. En iyisi düşünmemek 😂
Ahaha haklı olma ihtimalin çok yüksek 😂
Hediyenin iyisi kötüsü olmaz ama ne kadar değer verdiğin hediyeden belli olur biraz
Kesinlikle.
Olmaz bence, herkesin maddi gücü aynı değil veya emek verilen şeyler daha önemli olabiliyor.
Olmaz. Düşünce bile yeterlidir.
Nice yıllara...
Olmaz tabiki. Birine taş hediye etmiştim. Bilmiyorum tabi yolun yarısında atmışmıdır.
Olmas önemli olan kardeşlik arkadaşlık dostluk ailedir
Olmaz düşünmesi önemli
Hem olur hem olmaz. Yok yok olmaz 🙂↔️
Olmaz önemli olan düşünmüş olmak
Büyüğü küçüğü olmaz bence
Ohoo %10 çok bile bi esnaf yanında çalış bakalım hiç yok
🙄
Asla olmaz
Böylede paylaştın ama kuponu kapmasınlar
Kapsınlar.
Olmaz bence
Olmaz tabikide