Gizli Üye(30-35)1 yılKarşıdakini bilmiyorum ama bana da aşırı bir şeyler istemek gereksiz gibi geliyor karşında ki cimri biriyse cimri birini açıkçası istemem cömert olsun ama bende böyle bir şey istemem beştaş ben baget yüzük seviyorum bir de alyans yeter. Evlilik zaten başlı başına masraflı bir olay bir de istekler çok olunca karşıdakinin gücü de belli olunca o zaman zorlamanın bir manası yok bence elinden geldiğince kolaylaştırılmalı bazı şeyler o yüzden sevgi , saygı, hoşgörü sorumluluk sahibi biri olması çok daha iyi bir şey mesela senin yükünü üstünden alması mesela yüküne yük yüklemesi değil böyle ufak tefek şeylere takılma derim cimri biri değilse tabi..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılGünümüzde tüm mücevherat aynı anda alınamayabilir. Cömertlikten daha öncelikli olan, karşılıklı anlayış ve doğru harcama planlaması olmalı. Tektaş ve beştaş zamanla da olabilir çok ta mühim değil mühim olan duygular olsa gerek..
00 Yorumla
1 yılİstemeye gelince günümüz kızlarının istekleri bitmiyor. Onu istiyor, bunu istiyor herşeyi istiyor. Peki karşılığında kızlar erkeklere ne veriyor a, mk? Doğru düzgün bir şey veremiyor. Herşeyi erkek yapsın, her masrafı erkek karşılasın kafasındasınız. Sevgilinin bu isteklerin karşısında senden ayrılmadığına dua et. Senin gibi kızları erkeklerin 5 dk bile çekmemesi ve ayrılması lazım. Resmen karşınızdaki erkeği banka olarak görüyorsunuz.
15 Yorumla- 1 yıl
Ne vermemiz lazım karşığında beştaş yüzüğün
- 1 yıl
@İsimsiz2398393 Bir kız benden beştaş yüzük istiyorsa, karşılığında da bana pahalı bir kol saati, Ps5, oyun bilgisayarı veya da koşu bandından en az 1 tanesini almalı 😄
- 1 yıl
Ama bu kızın dediğini düşünme sadece yüzük olarak düşün sevdiğin kıza beğendiği bir yüzüğü bile alamıyorsan karşılığında bir şey bekliyorsan ezik erkek profilisindir
- 1 yıl
@İsimsiz2398393 Saçmalayıp durma. Zaten kıza evlilik için tek taş yüzük alıcaz. Kız bunun yanında başka şeyler isterse diye bu soru sorulmuş, bende ona göre cevap verdim. Kızın fazla isteklerine karşı çıkmak eziklik değil, tam tersi erkeğin kendisini kullandırtmaması demektir. O zaman kızlar herşeyi istesin erkekler de onların ger istediğini alsın böyle biriey yok. Esas ezik olan, kızların her istediğini kızlara hak gören senin gibi kişilerdir
- 1 yıl
Paraniz olmayinca tabi malum kullaniliyoruz diyosunuz. d
1 yılbişey soracağım tek taşın en makulleri 24binTL. maaşının yarınısı verse bile kalan maaşla bi ayı tamamlamak zor. hadi diyelim karşı taraf zengin. iyi de yine gereksiz bi harcama.
başın göğe ermeyecek onu taktığında. ederi asla bu para olmayan bi mal alacaksın. . çakmasını alsa bile anlamazsın. yazık günah değil mi?
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Eko, bu konu biraz hassas ama net bir yorum yapmak için olayın derinliğini bilmek lazım. Bak, sevgilin cimri mi yoksa sadece harcamalar konusunda dikkatli biri mi, ikisi arasında büyük fark var 😊. İşin finansal boyutunda, bazı insanlar gereksiz gördükleri harcamaları yapmamayı tercih ederler. Bu cimrilik değildir, belki tasarruflu bir yaklaşımı vardır 🤔. Ramazan ayındayız ya, biraz hoşgörülü davranmanın tam zamanıdır 😇, bir araya geldiğinizde açık açık konuşmanı öneririm. Belki bütçesine göre farklı bir şey planlamıştır. Sen ne dersin, sevgilinin bu yaklaşımı uzun vadeli ilişkini nasıl etkiler?
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
1 yılYani dediğin gibi kaçmıyor ki ömürlük bir mesele evlilik de o yüzük gibi. Bunun daha evlilik yıldönümü olacak, doğum hediyesi olacak o zamanlarda da alabilir beştaşı daha başından bunca masrafın içinde neden böyle bir şeye takılsın ki adam kaçmıyor bugün almasa yarın alır yani büyütme hiç kafanda peşpeşe onu al bunu al da denmez yani
17 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle dedim sonra da olabilir dedim. Ama yok ne gerek var falan dedi işte
- 1 yıl
Şu an için gerek görmemiştir, ileride gerekli olduğunu anlar hele de yeni evlilik döneminde evli arkadaşlarla takılmaya başladıkça millette de var bu beştaş demek ki gereksiz de değilmiş diye anlar bir şekilde.
Soran1 yılteşekkür ederim. belki de dediğin gibi olur
- 1 yıl
Böyle bir şeye takılıp boşuna adama cimri etiketi de yapıştırma yani, şu an sadece öncelikleri farklı malum evlilik aşamasında çok fazla düşünülecek şey var.
Soran1 yılYok aslında bi çok şey var da. Bu yüzük konusu üstüne geldi sanırım. o yüzden böyle düşündüm ben. Soruyu çok detaylı sormadım
- 1 yıl
Doğrudur , yani şöyle düşün zaten senin için de onun için de düşünülecek çok şey olduğu için elbet bazı noktalarda birbirinizi yakalayamadığınız olacak, aranıza böyle şeylerin girmesine izin verme yine de malum yuvayı dişi kuş yapar. en azından onunla da empati kurmaya çalış yani o da evleniyor sen tek değilsin bu streste. Beraber yolunuz artık. Birbirinize dost olun yani, küçük şeyler girmesin araya. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Soran1 yılHayırlısı olsun teşekkür ederim yorum için 🙏
Gizli Üye(18-24)1 yılBence cimri sen gerekli gördüysen gereklidir senin gerekli gördüğün şeyleri gereksiz görmesi sana değerini vurgular. Eğer seninle evlenmek istiyorsa bazı şeyleri yapmak zorunda. Senin sorumluluğun olduğu gibi bazı konularda onunda var. Bu ileride senin isteklerine de bu şekilde cevap verir geçimsiz olur. Senden istediklerini sen yapmazsan seni suçlamaya başlar. Evlenmek ne demek nasıl olur ne gerektirir nedir bunları bilmeyen de bir zahmet boyundan büyük işlere kalkışmasın o zaman. Bir de kadınları baba evinde sanki açmış açıktaymış gibi gösteren cahil embesiller var. Kimse aç değil kimse de açıkta değil çoğu kızların babaları her istediğini yapıyor bir isterse iki veriyor alışmış olabilirler. Kısacası yemeyen bu işlere kalkışıp kendi eksiğini karşı tarafla kapatmasın kendi fikrimce.
14 Yorumla- 1 yıl
bu da yeni çıktı vallahi ya
Cevap sahibi1 yılEvet prenses oldular kızlar erkek artık maalesef
- 1 yıl
kızlar yüz veriyor bakma
Cevap sahibi1 yılKesinlikle
1 yılCimri değil akıllı biri, şu aşamada gerek yok.
Evlilik teklifi evet şaşalı ve eğlenceli olabilir ancak evlenmek hiç öyle şaşalı değil. Bir çok harcama gerekli gereksiz yük olacak. İleride özel bi gününüzde gönlünden kopar alıverir ama diretmen hoş değil.17 Yorumla
Soran1 yılDiretmedim aslında sadece söyledim. Ama direkt böyle yaptı.
- 1 yıl
Aslında ikinizi düşünmüş öyle bakmak lazım. Evet herşeyi beraber yapacaksınız ancak ileriyi düşünerek hareket etmek mantıklı olan. Peki normal zamanlarda tutumu nasıl?
- 1 yıl
Hediye veya bir şey alacağı zaman
Soran1 yılYa sanırım sıkıntı zaten normal zamanlarda. Restoran a gideriz hesabı ben öderim neden ödedin demez. Otele gittik ben ödedim. oda ödüyor ama onun kadar bende yapıyorum. Ama insan bekliyor ki ödesen bile karşındaki erkek ben öderdim gerek yoktu desin. Ki evliliği benden çok isteyen o. Ben zaten çalışan bi kadınım. Herseyimi alabiliyorumAma şu aşamalarda insan biraz şımartılmak istiyor ama bunda o hiç yok
- 1 yıl
O kadar haklısın ki. Aynısını yapıyordu eski sevgilim ayrıldım. Erkek gibi hissetmeye başlamıştım ilişkide. Erkek biraz daha baskın olmalı bu konuda o yüzden rahatsız olmuşsun. İşin rengi değişti bence. Tamamen cimrilikten yaptığını düşünüyorum. Hesap kitap olması beni rahatsız ediyor
Soran1 yılEvet ama yorumlar beni şoke etti yani. Bir yüzük istedik diye yemediğimiz linç kalmamış 😀cidden gözüm daha açıldı. Yapmayacaksın bu erkeklere. bi kahve ödemekten aciz insanlar gelmiş burada bi yüzük istememe takılmışlar. Herşeyi ben yapacaksam neden bir erkekle evleniyorum ki? Zaten düğün vs komple ortak maaşlarımızla ödeyeceğiz. Bunu da arkadaşımda gördüm hoşuma gitti ondan özendim. Sonra alırım demesi bile yeterdi. Yoksa zaten ben kendim alacak güce sahibim
Soran1 yılOna bunu söylediğim gün gittiğimiz otelin ücreti restoran hesabı komple ben ödediğim bi akşamdı. Sen öde desem öder. Ama benim ödememi bekliyor yani. Sevgisinden şüphem yok ama nasıl desem bazı şeyler karekter olayı. her kadın yanındaki erkeğin bi tık önde durmasını ister
Sevgilin cimri değil sen fazla masraflısın. Beştaş şu hayattaki en gereksiz takılarda birisidir. Zarif değil, çok kaba duruyor, tektaş varken yanına birde beştaş eklemek boşa masraf. Onun yerine ilerleyen zamanda daha güzel bir hediye alınır.
20 Yorumla
1 yılYani yanlış anlama ama kötüsünden de olsa bir beştaş alsaydı iyi olurdu. Gereksiz demek ne demek yani senin ailen altın isteyince gerekli de sen beştaş isteyince mi gereksiz oluyor acaba. Düğün salonuna oraya buraya onbinlerce tl verirken sıkıntı yokta beştaşa para verirken mi sıkıntı var. İnsan evleneceği kişiye yatırım yapmaktan hiç çekinir mi bana mantıksız geldi
17 Yorumla- 1 yıl
@7densonra Yahu de get işine ben hayatta tektaştır kolyedir bilmem nedir istemem, hiçbirine meraklı değilim, ama isteyen biri olduğu zamanda alınmalı. Önemli olan maddiyat değil bu konuda senin anlayamayacağın taraf o. Kız seviyormuş beştaşı olsun istiyormuş düğününde, sence çok mu şey istiyor?
- 1 yıl
@7densonra evet kardeşim hemde boz ayıyım kalk git şimdi yoksa engellicem
- 1 yıl
bu çulsuz adamlar sinirden nereye saldıracağını sahip kendilerini aşiyor
- 1 yıl
@hayalsizhayalperest_ Engelledim onu. İnsanlarda empati yok kız tarafı için düğün önemlidir düğünde takılacak takı kına gecesi vs bunlar önemlidir. 10 sene sonra gelinliğe vs bakıp hatırlar o günü. Soruyu soran arkadaşta belli yani takı seviyor ve sevgilisinin 10 20 bin verecek parası yok mu yani. Yorumlarda yazmışlar yok yıldönümünüzde alır felan diye külliyen yalan kim kime yıldönümü hediyesi alıyor bu devirde. Herkes kendini kandırıyor. Burada mesele maddiyat değil karşı tarafı düğününde mutlu etmek. Param yok düğündeki altınlardan alırız felan desin bari baksana direk gereksiz demiş. Sonra diyorlar boşanmalar neden arttı
bu sevgilinden alacağın en anlamlı hediye senin değil sevgilinin düşünmesi lazım bütçesine göre alması gerekiyor sen zaten düşüncesizsin onu anladık eğer sevgilin bütçesi varken düşük karat aldıysa cimridir ama kendi bütçesine göre bir yüzükse değildir yinede senin alınan hediyeden memnun kalmayıp istemen anlamsız azla yetinmeyen çoğu bulamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır cimri olduğu için değil. Gerçekten gereksiz. Yani o tarz pirlanta taki şeyleri değerinden fazla fiyata satılıyor ve sen alınca onu satmak istersen çok daha düşük fiyata satabiliyorsun.
Yani cimrilikten değil, bu sebeple gereksiz demiştir. Çünkü erkekler genelde böyle düşünüyor.
Sen kendin çok fazla taki seviyorsan, kendin de alabilirsin. Ama parasizsan da başkasından isteme boş ver bence.
11 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten çözmüşsün tamda böyle
Gizli Üye(30-35)1 yılGörgüsüzsün ama sana bu konuda kızmıyorum, çünkü toplum sana bunu aşıladı, toplumun genç kadınlara gösterişi adet gelenek görenek olarak aşılamasından vazgeçmesi gerekiyor, Türkiye ekonomisi gösterişi kaldıracak durumda değil ancak bunun kaç kişi farkında bu bir soru işareti
15 Yorumla- 1 yıl
Sizler bakire kadın isterken görgüsüzlük olmiyorda kadın yüzük istedi diye oluyor öylemi hxjdnd hadi ya
Cevap sahibi1 yıl@Papatyaadası Bakire kalıp saflığını korumak senin kendine olan öz saygın ile ilgili, ama bunu pazarlık konusu olarak kullanıyor olabilmen aslında o kadarda saf olmadığını gösteriyor, ayrıca günümüzde bakireliğin eski zamanlardaki kadar önemi kalmadı, çünkü toplum bozuldu, lisede çocuk dediğin gençler birliktelik yaşıyor, böyle bir ortamda bakirelik mi , o da ne der gibi bir şey oluyor
- 1 yıl
Bakirelik her daim pazarlık aracoydi kusura bakma yani sizler bakire kız isterik derken kadınlar keyfinden korumuyordu çokta önemsenmeyen bir şeyi sizler oenmsediginiz için pazarlık konusu oldu. Bakireligin saflik olduğuna bile inanmissin. Peki sizler bizlere gelirken ne kdar temiz geldiniz. Hiç nerdeyse 0 . öz saygı bakireliği korumakla olmuyor. Cinsellik yaşayınca sağlık , temizlik, ya da öz saygımız uzerimizden sonsuza kadar gittiğini sanıyorsunuz ne garip buyuzden mi evlenene ladar iyi evlendikten sonra kadınları degersizlestirip devamlı aldatiyorsunuz . kadın ne istiyorsa almak zorundasınız alamiyorsan başka kapıya.
- 1 yıl
@Papatyaadası iyi geçirmişsin
- 1 yıl
@saudaadexş öyle . Adamlara bak herseyleri bedavaya getirelim derdinler. Elin kızları bunlara bedava durmasinlar gidip onlarla evlensinler.
1 yılAlmış tektas daha ne gerek var, bestas uctas abi. Onunuze bakin mutlu olun. Almayinca mutsuz mu oluyorsun. Adam hakli ve cimri değil.
10 Yorumla
1 yılbirak bu beleşçi adamı erkek mi yok yav dünyanın kurulduğu zamandan şimdiye kadar erkek karısına bakmış nedir buradaki adamların bu kadar çenesi düşük anlamadım yani kendine güvenmeyen evlenmesin hayret bi şey
00 YorumlaTektaşın yanında beştaş istemek görgüsüzce geldi bana. Evlendikten sonra zaten beştaşı da alır ne bu acele
31 YorumlaTektaş almış zaten doyumsuzluk neden allah aşkınıza otekınıde 1 . Yıldönümü alır ne yaniii kötümüüü bır sene bekleyiver diğer kadınlara insanlara gösterişten başka bir şey değil gibime geliyo
12 Yorumla- 1 yıl
O kadar haklısın ki doğruları görebildiğin için takdir ettim gerçekten
- 1 yıl
@mehmetkaramk sağol
1 yılBence senin gözün bol. Sevgilin doğru demiş. İlerideki yıllarda yıl dönümünde belki olabilir ama direk yüzüne söylemek hoş değil bence
20 Yorumla
1 yılBeştaş varken tektaşın hiçbir albenisini bulmayan ben 😂 beştaş güzel ya ama tektaşın bir olayı yok neden bir tane hani 😂😂 şekil olarak daha güzel beştaş
00 Yorumla
1 yılNeden istedin.. sebep? Bu ekonomik darlikta? İsteme nedenin nedir? O senden çok şey mi istedi? Karşılıgini mi almak istiyorsun.. çok anlamadım ama konuyu.
00 Yorumla
1 yılBen evli olduğumu herkesin gözüne sokmak istemezdim şahsen. Tektaş bile takmam çokta severek evleneceğimi düşünmediğimden birilerinin beni evli sanmasına gerek yok bu yüzükle. Sende bu kadar seviyor musun ki onu evli olduğunu aşırı belli etmek istiyorsun aksesuar çok seviyorsan eğer başka tarz yüzükler aşıp takabilirsin bence
00 Yorumlayani gereksiz gibi gelebilir evet ama mesela ben rakıyı çok severim sen de bir kere evleniyorsun yani bence gereksiz olsa bile ben seviyorum diye almalıydı
00 Yorumla
1 yılHayatımda gördüğüm en gereksiz takıdır pırlanta yüzükler. Sadece boş reklamlar. Satmak istediğinde verdiğin paranın yarısını bile etmiypr. Onun yerine altın yüzükler alıp takın
00 Yorumla
1 yılBeştaşı bektaş diye okuduktan sonra gözümün önüne gelen senaryoların ağzına sağlık. Bektaş eş demek, akran demek. Akran istiyom diyosun, seni istiyom diyosun sandım ulan kadın.
00 Yorumla
1 yıltek taş fiyatlarından haberin yok heralde. bir de tabi ilerleyen zamanda kira oturursanız diyelim kirası mobilya ve beyaz eşya masrafları da az bir şey değil. artı bunun evlilik süreci var. gelinlik damatlık, ve diğer masraflar gibi. o zamanda takı takılacak zaten. bunaları düşünerek gereksiz demiş olabilir. sonrasında rahatlayınca alır zaten. buna bu kadar takılmaman lazım.
00 Yorumla
1 yılBi zahmet yapsın, erkek değil mi yapacak tabi falan diyen kızla olmaz. Kadında bir asalet varsa zaten yapılır. Ne demek bu asalet? Özel bir yanı vardır. Sürüden ayırır. demir bir halkaya çakıl taşı yapıştırıp götürsen bile ona yeter ama hayat bedavaya yaşanmıyor tabi. Maddi olanaklar gerekiyor. Bunda hemfikiriz ama onu isterim bunu yapacaksın şunu söyleyeceksin falanlara giriyorsan geçmiş olsun. Niye biliyor musun? Ağzının içine bakan bir adam ancak kerizdir.
04 Yorumla
Soran1 yılBaşka zaman hesapları bile ortak ödeyen bi çiftiz. Zaten her şeyi ortak yapacağız yazmışım. bu devirde böyle kızda varsa buyursun arasın bulsun. Dediğin gibi de yeter olayı yok. çünkü bende ona aynı şekilde pahalı hediyeler alıyorum. Ki bana olan sevgilisnden şüphem yok sıkıntı davranışlarında.
Soran1 yılBir yüzükten onu yapacaksın bunu isterim diyen biri olmamı anlamanız saçma. Herkesin bu konuda çok travması var herhalde konu farklı bi noktaya taşınmış
- 1 yıl
Öyle aman aman bi travmam yok. İyi bir partner olarak kız arkadaşlarımı hep mutlu etmişimdir. Ben vicdanı rahat olarak ayrılanlardanım. Aşk metalaşmaz. Hediyeyle şunla bunla ölçülmez. İnsanın içinden gelen, öylece gelen, öylece yaşanan bir şey. Her dakika tetikte beklemenin bir manası yok. O şunu yaptı ben bunu yaptım hesaplarına gerek yok. Keyif alıyorsan yaparsın işte öbür türlüsü insanı yorar. İlişkilerin büyüsü bu yüzden kayboluyor. Yapay bir şey olduğu için. Sahip olmak için çabalayıp durdukları için. Sahip olunacak şey hayatı yaşamayı bilmek. Keyif alacağın zibilyon tane eylem varken varını yoğunu bir kişiye basarak kendini de karşı tarafı da bezdirirsin. İlişki denilen şey iki kişinin birbirine kenetlenip iradelerini kaybetmesi değil yani. İlişki iki mutlu insanın hayatını paylaşmasıdır. Habire aşk pompalayım derken hayattan bezmesi değildir. Mutlu insan tanımım şu şekilde, yalnızken de keyfi yerinde olandır :)
- 1 yıl
@Papatyaadası ne alaka Allah'ını seversen😄😄😃
s 1 yılTaşları dikkat çeksin diye yukarı doğru sivriltilmiş muştadan farksız. Bir albenisi de yok ama konu komşuda gördün madem sen bilirsin
00 Yorumla
1 yılSenin perspektifinden mantıklı görünse de ben ne takı seviyorum, ne de pahalı eşyaları yani yorumum pek objektif olmaz.
00 Yorumla
1 yılonu da bir evlilik yıl dönümünde alsın adama maddi olarak bu kadar yüklenmenin bir anlamı yok bence abla
00 YorumlaBencede gereksiz bir harcama. Ayrıca teklif edilirken verilen yüzük hediyedir. Ismarlama yüzük mü istenir anlam veremedim..
00 Yorumla
1 yıltakı seviyorsan kendin al canım adam tektaş almış bide beştaşmı alacak değirmenin suyunu sen veriyon heralde
00 YorumlaSiz gibi kadınlar doymuyorsunuz alınca şükür etmez, almayınca cimri dersiniz.
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılBen gerekli görüyorum deyip yüzüğü iade etseydin 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTektaş varsa beştaşa ne gerek var doğruyu söylemiş ben olsam bende almazdım cimrilikden değil boş masraf
11 Yorumla
Soran1 yılAma sonuçta ben bunu seviyorum. Sen de farklı bi şey seversin kolye seversin örneğin
1 yılBana göre o cimri değil ama sen biraz açgözlüsün sanki..
00 Yorumla
1 yılNe gerek var ilerde birbirinizi aldatacaksınız zaten
00 Yorumla
1 yılBeş taş nedir ya varsa sans on taş yirmi yaş alalim
00 YorumlaBeştaş gereksiz ve kullanışsız diyeyim onun yerine daha kibar şık modeller var aslında
00 Yorumla
1 yılSevdiğim kadına altın yüzük alırım ama asla tektai almam. canım çünkü.
00 Yorumla
1 yılBence sevgiliniz cimri değil, siz aç gözlüsünüz..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTektaşın yanına tabii ki de gereksiz, belki maddi durumu sıkıntılıdır. sevgilin cimri değil zira senin yaptığın doyumsuzsun veyahut görgüsüzlük bence.
00 YorumlaTektaş zaten pahalı beştaş eklenince birde zengin değilse cimri değil bence 😅
00 Yorumla
1 yılTek taşı kendin al seviyosan aç gözlülul doyumsuzluktan başka bir şey değil ya da gösteriş
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 318 cevap paylaştı.
u 1 yılEnişte kral adammış, iyi ki almamış gereksiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİstemen çok normal onlar bakire isterken utanmadan dile getiriyorlar işte vallahi ilerde çok iyi anlıyorsun bunu parası olmayan gidip rusla evlensin ya da diğer memleketlerden
00 YorumlaYani bu dünya ne kadar garip yer ciddi veya evlenmek isteyen bir ton kız erkek var doğru kişiyi bulamadık diye üzülürken bulan da saygısızca davranışlar sergiliyor garip bir yer empati çok önemli gerçekten
10 Yorumla
1 yılİstemişken on taş isteseydin. 😃
Karşıt cins ne yapsa yeridir işte.
10 YorumlaGeri kalan her şeyi de ortak yapacaksınız ha kral? ajdjsajdas ya bi yürüyün gidin işinize ya... Sen ne alıyorsun adama kendi cebinden? Takı takmayı seviyorsan git kendin al takını.. Sevgi dediğin böyle bi şey değil
00 YorumlaBöyle şeyleri nasil isteyebiliryorsunuz ya, hayatta diyemem bana şunu al diye. İçinden gelerek alsin zaten zorla ismarlama almasın
20 Yorumla
1 yıltakı seviyosan bestas yerine celik ya da gumus bir kolye de alsin isterdin. bestas niye ozellikle? maddiyat kaynakli olmasin😂
25 Yorumla
Soran1 yılNişanlanırken de Çelik mi takılır? Kızlar sizde bi garipsiniz. İşi gücü maddiyatı olan biri yani erkek arkadaşım. bende öyle.
- 1 yıl
tektas almis zaten adam. ekstra bisey istiyosun ya o yuzden dedim tatlim, hani taki seviyosun ya ondan diyosun ya o yuzden. "sozde"
Soran1 yılSözde değil seviyorum yani. ben de gidip kaç karat al demedim. Sen Çelik istersin evlenirken.
Soran1 yılBir de insanlar neler istiyor. Bu bu kadar abartılacak bir şey değil. Biz zaten herşeyi ortak yapacağız.
- 1 yıl
o zaman taki seviyorum demeyeceksin, pirlantalar altinlar seviyorum diyeceksin. adamlari ama askitooom ben taki seviyorum diyerek kandirirsin da bir kadini kandiramazsin ben senin alttaki o varos kokunu alirim. ayrica ben evlenirken pirlantalar sevdigimi soylerim zaten senin gibi taki seviyorum yiaaa demem. celik sana fazla bile
Gizli Üye(30-35)1 yılumarım aklı başına gelir de en kısa sürede bırakır seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeden once Evde kanepede yatarlar. Evlenmeye sira gelince sanarsin paris hilton
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTakılara büyük paralar vermek anlamsız geliyor onun yerine yatırım yapılabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilin cimri değil ama sen gereksiz bir istekte bulunmuş bir açgözlü birisin.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇok istiyorsan kendi takını kendin al, açgözlü kadın.
Gizli Üye(25-29)1 yılBelki beştaş pahalıdır, almak istemediğinden böyle demiş olabilir. Normal bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence simdi bir yuzugu dusunenle nasil gecinilir bilemiyorum. Iyi ki istemissin canim
00 Yorumla
1 yılYa bencede evlilik teklifi ayrı nişanda ayrı olmalı
00 YorumlaGereksiz harcama olur ifadesi bence olmamıs bu cimrilik göstergesi, benim sevgilim imkani varsa alırim tamam derdi cunku sen istemissin vs
11 YorumlaSevgilin de sorun yoktasen çok terbiyesizsin, doyumsuzsun, aç gözlüsün maşallah. Yazık o çocuğa
20 Yorumla
1 yılBazı kızlar sevgilisi küçük bisi aldı diye bile mahcup oluyolar sen böyle bi istekte bulunduysan pek sevgilini sevdiğini düşünmüyorum
00 Yorumla
1 yılBir kere olucak ne gereksizi ya asil bunu diyen kisi hayatimda gereksizdir
10 Yorumla
1 yılAynen arkandanda isteyince sesini sende cikarmazsin
11 Yorumla- 1 yıl
İnlete inlete 🤣🤣🤣
s 1 yılCimri ve fakir
10 YorumlaOlabilir Bunun haricinde durumu yoksa o yüzden de böyle demiş olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCimri erkek sevgidende ilgiden de herseyı kısık verirmis
10 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler