Hep ev araba da oturuyoruz ben de aktivite olsun diye aldım yapalım birlikte dedim gitmiş eniştesi ile yapmış foto atmış bana ya birlikte yapcaktık dedim valla dayanamadım ben yenisini alırım dedi istemez dedim hevesimi çöp yap at senle evde araba da kös kös oturulur bir şey yapılmaz dedin öyle mi tamam o zaman dedi alındı özür diledim alırız yenisini yaparız dedim o da yok bunu da çöpe attım alma birdaha bunları bana da birdaha dışarı çıkalım gezelim deme ben böyleyim dedi çok kırıldım ağladım bayağı ya çok mu tepki vermişim alt üstü oyuncak basit bir şey falan dedi ama birlikte yaparız diye almıştım öyle demesi falan kırdı beni bilmiyorum çok mu tepki vermişim sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Vala bence sen haklısın. Uzun uzun burada yazmak istemiyorum ama değer verip bir şey alıp birlikte yapmak istemişsin ama karşındaki avel gidip eniştesi ile bu aktiviteyi yapmış. Tam bir denyoluk iş. Tam tersini düşünelim bu denyo alıyor beraber yapalım edelim filan diye sende gidip kız arkadaşın ile yapıyosun resim atıyorsun eee sence tepkisi ne olurdu? Sen haklısın davanda o yüzden sana çiçek 🌸
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılNapıyorsun mısın kızım sen adam seni manipüle etmiş senin hevesini isteğini birlikte zaman geçirme düşünceni umursamamış bir de gitmiş özür dilemişsin. Adam diyor ben böyleyim peh sen ikiniz için bir şey düşünüyorsun o gidip bunu başkasıyla yapıyor bir de üste çıkıyor beni böyle kabul et diyor. Sende özür dileyip ağlıyorsun kendine gel. Sevgilin kadar kendini önemsesen gerçekleri görürsün zaten. Ayrıca onun gibi değişime kapalı hatasını kabule etmeyen ve ben böyleyim diye saçma bir bahane uyduran birini ancak annesi öyle kabul eder.
Ben böyleyim diye bir şey yoktur. Ben sana karşı böyleyim diye bir şey vardır. İsteyen gerçekten çabalar.
Neyse dikkat et de bu duygusallık seni hasta filan etmesin. Kanser olanlar hep diyor başkasından çok kendimi düşünmenin önemini ancak kansere yakalanınca anladım. Yinede sen bilirsin cicim.84 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim çok haklısın kendimi düşünürüm bundan sonra onun gibi
Soran1 yılŞimdi al yenisi güzelini dedim kaç para söyle iki katını atıyım sana diyor kafayı yiyecem ya
Soran1 yılEngelledim heryerden bıktım ya
- 1 yıl
Pes gerçekten hala sorunu para sanıyor. Başta sık sık sana ulaşamaya çalışabilir genelde sonradan aradabir yazar. Bi arkadaşımda böyle oldu. Tekrar denemek istedi yine kaos. Gerçi normal bir tepki onun için manipüleciler böyledir. Arayabir yoklarlar bıksında kabul etsin diye sonra genelde onlar terkeder :D
önceden beraber yapalım diye belirtmişsin, yani seni umursamadığı için onun suçu oluyor aslında ama sende alttan alıp direkt ayağına gitmişsin oda haklı konuma çıkmış. benim erkek arkadaşım böyle bir şey yapmazdı mesela benle yapmak için beklerdi bence çok heves kırıcı tad kaçıran bir davranış hani legoya çocukca diyenler var ama burada maksat oyun oynamak değil sevdiğinle gülmek eğlenmek. ki zaten gerçekten sevdiğin bi insanın yanında çocukca bir şey olsa bile eğlenmeyi bilirsiniz.
35 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın yenisini al dedim o zaman bugün kaç para verdin söyle iki katını atıyım sana diyor ya sorun bu mu gerçekten dedim gülüyor bir de çok sinirlendim engelledim heryerden
Soran1 yılHaklısın
Soran1 yılTeşekkür ederim ❤️
Gizli Üye(25-29)1 yılBir lego en fazla kaç tl? 500 - 1000 hadi 1000 olsun 1000 tl için hem kendini yıpratıp hem de karşındakini yıpratmaya, üzmeye değer mi? Canınız mı sıkılıyor da böyle abuk sabuk şeylere trip atayım da karşımdaki insanın moralini bozayım diye plan mı yapıyorsunuz acaba? Derdiniz ne sizin, sen bu soruyu yazarken ben senin kocana üzüldüm gece gece. Yazık..
010 Yorumla- 1 yıl
Kız heves etmiş ne var bunda sevgilisi yanlış yapmış sonuçta ikisinin yapması gereken bir aktivite madem enişteyle bu kadar oynamaya meraklı farklı bir oyun bulabilirdü
Cevap sahibi1 yıl@Ammnakymsnnn Madem öyle enişteye bir tane daha aldırsın onu oynasınlar o zaman, çocuk gibi trip atılır mı? çöp e atmışmış, ağlamışmış altı üstü bir oyun, 10 yaşında mısınız siz nesiniz? Ülkede normal kadın kalmadı, geneli kendini şımartılarak büyütülmüş Vatikan prensesi gibi sanıyor herhalde. Şaka gibisiniz...
- 1 yıl
Prenseslik erkeklere devredildi yavru ne diyorsun sen neyse.. Hisleri anlayamazsın hayatında biri yok muhtemelen bu duygulara yabancısın bir şeye heves etmek nasıl bir duygudur bilemezsin konuşmanın triple vsyle alakası yok genel bak
Cevap sahibi1 yıl@Ammnakymsnnn Heves etmenin ve heves kırılmasının ne demek olduğunu biliyorum, ama bu şekilde tepki vermesi yanlış, verdiği tepkiler küçük çocuk tepkileri İNSAN gibi karşısına alsa konuşsa neyse, triple anlaşmaya çalışıyor yaptığı şeyler olgun bir insanın yapacağı şeyler değil. Hayır yavru prenseslik erkeklere devredilmedi soruya bakılırsa hala kadınlarda.. Ve evet hayatımda son 1 yıldır birileri yok ama bu hiç kimse olmadığı anlamına da gelmez.
- 1 yıl
O zaman iyi biri çıkması dileğiyle sizi anlıyorum şu an Allah rahatlık versin
Soran1 yılBaşta tepki verdiğim için özür diledim ve o uzattı o üste çıkmaya çalışınca tartışmaya dönüştü alttan almak nedir bilmiyorsunuz ya kadınların gönlünü alması 5 dakikanızı alır sonradan al o zaman yenisini dedim parasını söyle iki katını atayım diyor sorun bu mu sence parası mı anlayışsız düşüncesiz haraketler erkekler hiç bir şey için değmez kesinlikle değer vermeyeceksin fedakarlık yapmayacaksın köpek gibi koşarlar sonra
Cevap sahibi1 yılEvet kadınların gönlünü almayı bilmiyoruz, sonuçta tüm odağımız kadınlar değil, kadınların beslediği köpeği de değiliz, biz de erkekler de insanız ve partnerimizi biraz olsun güçlü görmek istiyoruz, alttan 1 alırız 2 alırız. Ondan sonra almayız. Biz ilgi makinası değiliz. Sürekli ilgi istiyorsan köpek sahiplen onu besle, o sana istediğin ilgiyi ve alttan almayı verir.
- 1 yıl
Kesin bir yaran var da o yüzden bu tür konuşmalar yapıyorsun yoksa niye durduk yere bu kadar sinir ki
Cevap sahibi1 yıl@Ammnakymsnnn Sinir mi? sinirli değilim ki sadece ciddi konuşuyorum, gergin de değilim. Yaram da yok 😂😂
- 1 yıl
O zaman tamam
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
26Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u 1 yılonla konuş bence
10 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÖfff okurken başım ağrıdı he. Birbirinize trip atmaktan başka bir iletişim yöntemi bulun bence
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence olay senin legoyu yapmaman değil birlikte keyifli bir aktivite yapmak istemissin belki o andaki bir anı ileride güzel gelicekti aklına. Senden alınan LEGO yapman değil güzel vakit geçirme isteğin bence haklısın yani tam olarak ne kadar nasıl tepki verdin bilemiyorum ama. Ayrıca hep evde ya da arabada vakit geçirmek de mantıklı değil. Kafe kafe gezin değil tabiki ama yürüyüş yapabilirsiniz ya da dışarıda başka sosyal aktiviteler bulabilirsiniz
11 Yorumla
Soran1 yılEvet aynen öyle lego falan umrumda değil ne geziyor ne yürüyüş yapıyor benle
1 yılBuradan yönetime sesleniyorum
Artık bu siteye yaş sınırlaması getirilsin
Oyun çağındaki çocukların burada ne işi var Allah aşkına? 🤔🙄26 Yorumla
Soran1 yıl20 yaşındayım ya oyun dediğin yapay çiçek legoları var hiç aktivite yapmadığımız için düşünüp aldım çünkü ev ve arabada oturmaktan başka bir şey yapmıyor benimle kafede falan oturalım diyor sevmiyorum diyor hep aynı şeyler farklılık olsun dedim o da bensiz yapmış parçaları bir de bana foto atınca sinir oldum nedense çok mu tepki verdim diye yazmak istedim çünkü arkadaşlarım haksızsın diyor bana haklı olduğumu düşünüyorum burdakilerin de fikrini merak ettim
- 1 yıl
Peki tamam anladım birlikte oyuncak oynamanız lego yapmaya çalışmanızı anlıyorum.
İyi de bunu senden önce başka biriyle yapınca ne oluyor ki neden alınıyorsun?
Gören de sanki başka bir kadınla birlikte olmuş zannedecek.
Senden önce eniştesiyle oynamasında Ne gibi bir sıkıntı var?
Biraz bencilce olmuyor mu senin düşüncen?
Soran1 yılHayır yok tabi ama birlikte yapcaz bunu bak diye daha öncesinde de demiştim beni ciddiye almıyor ben de sinirden senle bir şey yapılmaz dedim sonrasında özür dilerim başka bir şey alır yaparız dedim sonra bana demediğini bırakmadı gitmiş çiçeği atmış bana bunları alma birdaha ben gelemem böyle şeylere evdeyim gelirsen başka da bir şey yapamam tarzında yazdı neden sevgili değilmiyiz aktivite yapamazmıyız dedim istemiyorum dedi peki o neden uzatıyor beni alttan alsa sinirlenmiş olmamı haklı bulsa 5 dk da gönlümü alabilir ama o uzatıyor daha çok kalbimi kırıyor
- 1 yıl
Sevgilini tanımıyorum ama ben de böyle bir şey olsa aynı tepkiyi verirdim sanırım sonuçta gerçekten hiç gereği yokken tavır yapmışsın.
Allah aşkına oyuncağı yapmak bakirelik gibi bir şey mi.
Bir kere yapılınca bozuluyor mu?
Bir daha tekrar olmuyor mu?
Bence özür dilemelisin.
Soran1 yılÖnemli olan oyuncak değil düşüncesiz davranışları bi oyuncak için böyle yapsa inan umursamazdım bile ama genel olarak düşüncesiz
- 1 yıl
Genel olarak başka ne gibi düşüncesizlikler yapıyor bilmiyorum ama bu sadece oyuncak için ise gerçekten gereksiz bir tavır olmuş bence
1 yılOdun desem, enişte ne alaka? Odun değil desem, yine enişte ne alaka? Sonuç olarak; enişte ne alaka olum?😂😂😂 (Not: bence sen çok haklısın. Ama alttan alıp suçlu duruma düşmüşsün. Yapma öyle şeyler)
40 Yorumla
1 yılGünümüz ilişkilerinin çoğu bana saçma geliyor. Birlikte oyuncak yapamadınız diye küsüp anlamışsın. Yaptığın çok saçma.
222 Yorumla- 1 yıl
Küsüp ağlamışsın yazacaktım klavye anlamışsın diye çevirmiş. Sonuç olarak yaptığın çok saçma. Böyle önemsiz bir sebepten dolayı ilişkini mahvediyorsun. Kızların yaptıkları bu saçma ve komik davranışları gördükçe, gününüz kızlarının çoğuyla sevgili olunmaz bunu anlıyorum. Bana kızların saçma sapan tripleriyle ve kaprisleriyle uğraşmak saçma geliyor
- 1 yıl
Anlamıyor musun mesele oyuncak değil. Düşüncesine önem vermemesi. Zaten kızların düşüncesini oyuncak yapamamak olarak algıladığınız sürece çok da uzun ve sağlıklı ilişkiler kuramayabilirsiniz.
- 1 yıl
@Busedemir9898 Sen anlamıyor musun mesele olgun davranmak. Kız vurasa olgun davranamamış. Kızın sevgilisi önemsiz bir hata yapmış, kızın aldığı oyuncağı bi akrabasıyla yapmış. Birlikte yapılacak bir sürü başka aktivite var. Kız sevgilisine burada bu olayı sorun yapmayıp birlikte başka bir aktivite yapmayı önerseydi sorun olmazdı. Böyle geniş düşünemediğiniz sürece erkeklerle çok da uzun ve sağlıklı ilişkiler kuramayabilirsiniz.
- 1 yıl
Bence ikisi de çocukça davranmış
- 1 yıl
Düşüncesizliğe göz yummak olgunluk değildir kişinin kendini hiçe saymasıdır. Eğer erkek kız özür dilediği halde üstte çıkmaya son vermiyor ve acaba hatalı mıyım diye düşünmüyorsa bu da erkeğin olgun olmadığını gösterir. Her şeyi kadının üstüne atıp her sorun kadın çözmesi gerekiyormuş gibi davranmayın artık. Erkek olgun olsaydı hatalıyım deyip özür dileyen sevgilisinin üzerine gitmezdi. Mesele olgunluksa ya ikisi de olgun değil ya da erkek olgun değil.
(Genelleme yapmıyorum sadece bu olaydan bahsediyorum.) - 1 yıl
@Busedemir9898 ikisi de hatalı ve çocukça davranmış. Kız oğlana diyebilirdi ki hayatım ben onu seninle beraber güzel vakit geçirmek için almıştım ama senin onu başkasıyla yapman beni üzdü. Bu kadar. Bunu söylemesi yeterliydi zaten. Adam da bunu anlayıp gidip yenisini alırdı gönlünü de alırdı yaparlardı da. Kiminle nasıl iletişim kurmanız gerektiğini bilmiyorsunuz gerçekten.
- 1 yıl
Hani bunu çok büyük bir sorun haline getirip trip yapıp bir de seninle hiçbir şey yapılmaz falan diyip şahsına karşı kırıcı konuşunca eline ne geçiyor mesela? Kusura bakmayın da bu böyle konuşan kişinin kendi ahmakligi. Haklıyken haksız duruma düşürmüş kendini. Haksız o yüzden
- 1 yıl
Yani sürekli arabada evde oturan vakit geçiren bir kız bence bunları düşünmeyecek kadar bunalmıştır. Ayrıca diğer yorumlara da bakacak olursak kız bence normalde de kendini ifade etmede yetersiz kalıyor bu yüzden bu şekilde düşünememesini normal karşılıyorum. Bence içine çok attığı için ifade konusunda duygu patlaması yaşamış.
- 1 yıl
Ayrıca cidden sevgilisi anlattığı gibi biriyse ben böyleyim diyen biriyse sakin davranmış olsa bile erkeğin kızın hislerini anlayabilmesi pek yüksek bir ihtimal değil.
- 1 yıl
Üstelik ben hala kızın manipüleye açık olduğunu ve ifade etme sorunu yaşadığını düşünüyorum. Bu yüzden bu tavır kızı haksız yapmaz. Anlayış ve iletişim sorunu yaşayan farklı insanlar karşılaşınca tartışma kaçınılmaz olur. Hani diyorsunuz ya kız haklıyken haksız duruma düşmüş buna rağmen özür dileyen kız ama üste çıkmaya ve anlayışsız olmaya devam eden erkek.
Bu tutumunuz bana biraz yanlı davrandığınızı düşündürüyor
Soran1 yılBuse gerçekten beni anlayan tek insansın
- 1 yıl
Bu manipülasyon değil. Ve bir insanın evin içinde bunalmış olması kimseye istediği şekilde davranma hakkı vermez. Üzülmüştür olabilir, rahatsız olduğu şeyler vardır olabilir. Bunlar varsa düzgünce söyleyip kendini anlatabilir. "Sen zaten şöylesin de, böylesin de, seninle hiçbir şey yapılmaz zaten de" diye karşı tarafa saldırıda bulunan biri haklı değildir. Bu tavra girdiyse zaten özür dileyecek bi zahmet
- 1 yıl
Bu ifade etmekte sorun yaşamak değil. Bi dirket sinirlendiği için karşı tarafın şahsına saldırıda bulunmaktır. Her sorunda sen şöylesin, sen böylesin diye saldırarak konuşan birine karşı da kim olsa o çocuk gibi karşılık verir. Onun da tepkisi yanlış doğru demiyorum ama böyle davranışa öyle karşılık yani
- 1 yıl
Kaldı ki çocuk yenisini alırım beraber yaparız da demiş yani. Buna rağmen sorun çıkarmaya devam eden taraf kız oluyor. Yanlış olan bu. Haksız olan da kız. Sayın Buse hanım sırf cinsiyeti kadın diye soru sahibini desteklerken ona iyilik yapmış olmuyorsun. İnsan yaptığı hatayı, yanlışı görüp kabul edecek ki sonrasında da ona göre davransın. Ona göre ilişkisini düzene soksun. Sen onu destekleyerek ona iyilik yapmıyorsun. Hatasını fark ettirmek yerine onu desteklediğin için bu kız bu tavrına devam edip aynı sorunları yaşamaya devam edecek
- 1 yıl
Ve sen Buse hanım aynı şekilde yaptığınız her yanlış davranış sonrası bunun farkına varmak yerine "ama karşı tarafın da anlayışlı olması lazım vs. vs."diyerek hiçbir sorunu düzeltemezsiniz. İnsan önce kendi davranışını düzeltecek, ondan sonra karşısındaki insandan anlayış bekleyecek.
Soran1 yılBu davranışlarını tekrarladığı için öyle bir tepki verdim şimdi yenisini al yapalım o zaman dedim 2 saat önce falan uzamasın diye kaç para verdin söyle iki katını atıyım diyor ya sorun bu mu gerçekten dedim gülüyor dalga geçer gibi engelledim ben de bitirdim artık
Soran1 yılDün beraberdik evinin oraya gittik iftara geç kaldım ya dedi ben de beni bırak ben taksi ile giderim o zaman zaten oruç değilim reglım dedim beni evin önünde bıraktı taksi gelene kadar bile beklemedi yanım da eve girdi direk
Soran1 yılBir de üstüne bu gelince ben de sinirlendim artık
Soran1 yılGörüşmek istiyordu gece benim ailem izin vermez diyordum evine kadar gelip almıyormuyum seni diyor
Soran1 yılHastane işim vardı canım acıyordu hastaneye kadar 40 dk yol gittim biliyordu dönüşte bile almaya gelmedi yok gezmeye gittin sen kesin foto at falan diyordu bir de
Soran1 yılTek lego falan değil yani bunlar biriktikçe insan patlıyor bi süreden sonra ona rağmen öyle dediğim için özür diledim yenisini alıp yaparız dedim ama o uzatmaya devam etti gönlümü almak o kadar basitken hazırda beklerken ben anlamıyordu beni tartışmaları konuşup çözmek istiyorum mesela kapatmaya çalışıyordu konuyu benim içim de kalıyordu hep yani sorun lego oyuncak değil bana değer vermemesi ben onun için gece kaç defa evden kaçtım annem fark etse mahvolurdum yani tartıştık diye evden çıkıp gecenin dördün de taa evine kadar gittim bi aracım olmadığı hal de beni kovdu ağlattı sonra barıştı benimle içim de o kadar birikti bayağı
- 1 yıl
Aaaaa bunları bilmiyordum ben sadece o anlattığın lego olayına göre yorum yaptım. Onun dışında böyle şeyler yaşandıysa ondan adam olmaz kuzum. Ayrılmakla çok iyi yapmışsın sen haklısın. Son anlattıklarının hepsinde o hatalı. Hatta farkında bile değil yaptıklarının. İlişki sorumluluğu alacak olgunlukta da değil
1 yılSen gayet normal tepki vermissin de o manipüle edip sana özür diletmis bide erkeklerde fazla alıngan olmaya basladı cocukları salın be valla büyümeyen erkekle zor cidden
10 Yorumla
1 yılSıkıcı birine benziyor. Ömür geçirecek biri değil gibi. Her gün evde arabada oturarak ilişki mi yaşanır? Biraz daha dene ama sana ayak uyduramıyorsa çok zorlama bence.
10 Yorumla
1 yılSen haklı olup haksız duruma duse duse böyle çok üzülürsün... Neyse düşüncen arkasinda dur, Senin bu naifligini sürekli kullanir...
20 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 498 cevap paylaştı.
1 yılnoktalama işaretlerini hiç kullanmamışsın. bir süre sonra kim ne dedi karışıyor ama çok da uzatma alsın yenisini birlikte yapın işte.
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ya hızlı yazınca
Soran1 yılHaklısın ya uzatmayacam çok
Enistesiyle arasinda birşeyler olabilir dikkatli ol hele ki bunkadar duygusalsa
111 Yorumla
Soran1 yılHahahahah
Soran1 yılSevgilim almış yapalım birlikte demiş bir de şaka gibi
- 1 yıl
Enişte terörü:D bu kadar hassas olma sen de bir daha yaparız de olumlayici ol biz erkekler çocuk gibiyiz çünkü olumsuz yetismiyoruz bu yüzden her herkegin hayatı canım doludur olmayacak şeyleri çocukluktan itibaren yapmaya başlıyoruz ve hicbirsekilde olumsuzluk olmuyor hayatımızda kadınlar girince ince detaylar önceden yapılan planlar söylenilen laflardan alinmalar vs enişte daha cazip geliyor vakit geçirmek için.
Soran1 yılHassas olurum benimle bir şeyler yapmak için çaba bile göstermiyor siz erkekler de biraz olgun düşünceli olsanız keşke
Soran1 yılOfff ahhahaha
Soran1 yılHahahaha gerçekten ya
Soran1 yılYazmış bana sabah gönlümü almak için basitmiş bu daha zorunu alıyım onu yapalım falan filan
1 yılKötü olmuş. Alttan alınabilirdi aslında yani büyütecek bir şey yok ama sanırım ikinci kısmı söyleyince ipler gerilmiş biraz daha
00 YorumlaBence suçlu sen değilsin. Alınmakta haklısın. O da prenses gibi hemen alınıp senin aldigın seyleri cöpe atacaksa zaten bu ilişkiden olmaz...
10 YorumlaSen özel zaman gecirmek bir etkinlik yapmak istemişsin ama baştan belirtmedinse onun hatası yok
00 Yorumla
1 yılEnişte de sevgili de odun olduklarını ispatlamışlar, değmeyecek tiplerle lego yapılmaz.
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın hiç bir şey değmez
1 yılsiz ikiniz cinsiyetleri değiştirmişsiniz
015 Yorumla
Soran1 yılHaklısın shhshshsh
- 1 yıl
Yarın sen bununla evlenirsen bin pişman olursun haberin olsun aynısını benim bir yakınım yaşıyor o şimdi boşanmak istiyor Bir tane de çocuğu var bakalım ne olacak erkek devamlı seninkinin yaptığı gibi yapıyor kızın da elinden bütün parasını alıyor hem de kötü davranıyor seninkini aynısı
- 1 yıl
Gerçekten eniştesiyle yaptığını nereden biliyorsun belki başka sevgilisi de vardır bunları bilemezsin böyle bir insana elini dahi tutturma
- 1 yıl
Sen hafif kızsan ucuz kızsan sana her şeyi yapar seni almaz evleneceğim diye yeminler eder ama o gün geldiğinde sen almaz haberin olsun
Soran1 yılYok foto attı öyle biri değil ama ailesine çok düşkün bana ailem gibi görüyorum seni diyor ama davranışları hiç öyle değil benimle çok yarışıyor beni üzünce egosunu tatmin ediyor sonra gönlümü almaya çalışıyor garip biri ya çözmek zor bir gün seviyor bir gün sevmiyor gibi
- 1 yıl
Hangi şehirde yaşıyorsun
Soran1 yılKonya
- 1 yıl
Kardeşim sen bilirsin ben tercihi sana bırakıyorum Sen zaten bunun nasıl bir insan olduğunu çözmüşsün Ben insanlar hakkında yorum yapmayı sevmiyorum bununla bir ömür geçireceksen buna katlanacaksin
Sence bir ömür böyle bir insanla geçer mi
Soran1 yılGeçmez haklısın çok bağlandım ayrılamıyorum soğursam ayrılırım ancak ya
- 1 yıl
Benim dediğim kızı da erkek böyle kendisine bağladı şimdi kız bu yüzden dolayı ayrılamıyor bir tane de çocukları var köpek gibi pişman
- 1 yıl
Artık sen bilirsin Ondan sonra kaderini ağlama üzülme sonra ben ne hata yaptım diye isyan etme
- 1 yıl
Sen kapalı biri misin
- 1 yıl
Peki şimdi ne yapmayı planlıyorsun onu söyle
- 1 yıl
Bacım sen adamdan ustunsun seni ezmek istiyor seni asagiliyor bırak bu herifi narsisti
- 1 yıl
Bağlandım soğursam ayrılırım demişsin. Manipüleye bu kadar maruz kalmış birinin canına tek etmeden soğuyabileceğine inanmıyorum
1 yılErkegin enistesi ile oturup cicekli lego yapmasi nasil bir kafa xD
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılSenin niye hevesin kırılıyor ki o eniştesiyle yaptı diye. Yani bana komik geldi biraz 😆
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHaklıyken haksız olmuşsun, o ben yenisini alırım dediğinde tamam deseydin ya da bu legolar yeniden yapılamıyor mu?
00 YorumlaKesinlikle haklısın, beraber yapmak için almışsın sonuçta ne alaka ki beraber yapiyor eniştesiyle. Tamamen heve kırıcı bir hareket. Karı gibi de trip atmasın o senin gönlünü alsin
10 YorumlaEniştesi ne alaka aq canım mı bu adam? Dayanamadım ne demek.. Tepkin bence yerinde, onun düşünmesi lazımdı.. Sevgilinin aldığı şeyi enişteyle yapmak nasıl bi boyut.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılben böyleyim diyen birinden olmaz zaten prenses kalsın öyle
00 Yorumla
1 yılYa senin hevesini kaçırmış bende hiç hoşlanmam böyle şeylerden yenisini alsın da beraber yapın
03 Yorumla
Soran1 yılEvet ya diycem alsın
Soran1 yılAlcam dese de almaz biliyorum
Soran1 yılNeyse
1 yılAşırı tepkıye gerek yok aştı ustu lego tolere edilmeyecek bişi degil
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle tabi ki
1 yılBence komik askim ya gül geç yenisini alır yaparsınız. bence asıl sorun hep ev araba da vakit geçirmeniz.
00 Yorumla
1 yılKirici olan sensin. Huysuz kavgaci ve gecimsizsin kusura bakma. Gercek bu
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ya başta fazla tepki verdim ama özür diledim sonradan uzatan oydu daha kırıcı şeyler söyledi yok birdaha gelmem yanına birdaha böyle şeyler alma attım bunu da gibi şeyler
- 1 yıl
O da uzatmis ayh ikiniz de gecimsizsiniz
1 yılSaygısızlık yapmış, amaç onu birlikte yapıp zaman geçirmek deseydin
04 Yorumla
Soran1 yılDedim yenisini alırım diyor ama hevesim kırıldıktan sonra ne anlamı var ki
Soran1 yılReglsın ondan böylesin sen diyor bir de
- 1 yıl
Hayır regl e alakası yok, nerden bakarsan bak saygısızlık, şahsi düşümcem aynı düşüncesiz davranışları tekrarlar ise ilişkiyi gözden geçirmen iyi olur
Soran1 yılHaklısın
1 yılbu erkekler ne zaman slklk beyinlerini kullanacak
00 Yorumla
1 yılBir köprüde karşılaşmış iki inatçı keçi
11 Yorumla
Soran1 yılAhhshahsha gerçekten erkek dediğin alttan almalı bence ama çoğunlukla ben onu alttan alıyorum alttan alacaksın diye kızıyor bana çoğu zaman
Hayır bence haklı tepki vermişsin..
01 Yorumla
Soran1 yılYenisini al o zaman dedim kaç para verdin söyle iki katını atıyım diyor sorun bu mu sence dedim gülüyor sinirlendim engelledim heryerden bitti artık
çok saçma bir nonoşluk sezdim
01 Yorumla
Soran1 yılNonoşluk ne ya düşüncesizlik ediyor al yenisini dedim kaç para söyle iki katını atıyım diyor gülüyor bir de dalga geçer gibi off sinirlerim bozuldu ya
1 yılBen soğurdum tam bi odun
014 Yorumla
Soran1 yılGerçekten
- 1 yıl
Daha tanımadan tiksindim sevgilinden o derece. Ciddiyetsiz dalgacı biri belli. Bu senin moralin bozulsa canın sıkılsa da anlamaz seni
Soran1 yılÖyle valla tartışıyoruz mesela üzüldüğüm bi konu kafama taktığım konu bir şeyler yapmıyor geçiştiriyorlar
- 1 yıl
ayrıl
- 1 yıl
düzelmez o tecrübe konuşuyor
Soran1 yılAyrıldım şimdi
Soran1 yılAl yenisini dedim
Soran1 yılKaç para söyle iki katını atıyım dedi önemli olan mu cidden dedim ağladım güldü dalga geçer gibi
Soran1 yılHiç bir şey için değmezsin sen dedim engelledim heryerden
- 1 yıl
Baksana asla anlamıyor. Anlayişsiz ve ciddiyetsiz parasini vereyim ne ya ıyy
Soran1 yılGerçekten ya şaka gibi
- 1 yıl
Yeminle tanidigim birisine benziyor kusam geldi
Soran1 yılSen kurtulduysan ne mutlu
- 1 yıl
kurtuldum
Gizli Üye(25-29)1 yılİkinizde çirkinsiniz kesin kapalı yerlerde oturduğunuza göre
07 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSeni hiç alakadar etmez
Cevap sahibi1 yılSen rahat ol tipten yana sıkıntım yok benim kendine güvenin olsaydı bok suratını koyardın profile; rahatsız etme beni
Cevap sahibi1 yılTamam uzatma arkadaşım ben senin gibi çoluk çocuk değilim defol kovuyorum gitmiyorsun
Soran1 yılAhshahshhahah avelmisin arkadaşım
Erkek adamın ne işi olur çiçekli lego falan ya
03 Yorumla
Soran1 yılYa hahahaha ben seviyorum birlikte yapmak için aldım Buda eniştesi ile ne bu diye yapmışlar
Soran1 yılAminn
1 yılKarşılıklı trip ve sidik yarışı iliski bu değil
03 Yorumla
Soran1 yılGönlümü alması gerekirken bana trip atıyor alttan almak yerine oysa iki güzel şey dese ben unuturdum hemen
- 1 yıl
Adam yenisini alırım demiş sonra sen yine trip atmışsın ne yapsin
Soran1 yılEvet sinirlendim ama ben düşünüp alıyorum gidiyor eniştesi ile yapıp foto atıyor yenisini alırım diyor kendini yerime koy alınmazmıydın
Yanına git önce sen ağla sen sus o ağlasın
00 Yorumla
1 yılİkinizde gereksiz tepki vermişsiniz
00 Yorumla
1 yılİkinizde fazla tepki vermişsiniz
00 Yorumla
1 yılBildiğin çilek mi, başka bi çağrışmı war mı
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBu nasıl ilişki xd
00 Yorumla
1 yılBence biran önce kurtul o çocuktan.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 584 cevap paylaştı.
s 1 yılTamamen manipülasyon yaptığı.
00 Yorumla
1 yılYav ayrıl bitsin gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen haklısın sevgilin Odun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet fazlasıyla hem de
00 Yorumla
1 yılManipüle ediyor seni. Manipülesine gelme.
10 Yorumla
1 yılHaklısın demek ki eniştesi senden değerli
10 Yorumla
1 yılasenasuskun
00 Yorumla
1 yılAyrıl yani bu ne
00 Yorumlasacmaa
00 Yorumla
1 yılKendi dengini bulmuşsun
00 Yorumla
1 yılBacim ağir işsiz kalmissin hata o 2 siz
00 Yorumla
1 yılSevgilin çok haksız bu konuda
00 Yorumla
1 yılAyıp etmiş kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKarsindaki sende ergensiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılIyy ergenler sizi
00 Yorumla
1 yılayrıl ayrıl
01 Yorumla
Soran1 yılDemesi kolay
1 yılSen haklısın ya
06 Yorumla- 1 yıl
Kral konudan bağımsız seni alabilir miyim ya?
- 1 yıl
@Neyimyokki hayır
Soran1 yılDemi ya
- 1 yıl
Bi dene derim...
- 1 yıl
Sevgilin erkek dimi bu arada
Soran1 yılBenden daha kız gibi Ahhahah
1 yılSüründür
00 YorumlaEnişte
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Sevgilimle yaparız diye Çiçekli Lego almıştım ama eniştesi ile yapmış. Çok mu tepki vermişim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler