Az önce Instagram'da gördüm.. Gözüme hem farklı, hem de tatlı gözüktü. En azından alışagelmiş bir şey değil :D Tavsiye değildir fdgh

Az önce Instagram'da gördüm.. Gözüme hem farklı, hem de tatlı gözüktü. En azından alışagelmiş bir şey değil :D Tavsiye değildir fdgh

Evet bence güzel bir fikir olabilir. yani sonuç olarak hediyenin büyük küçüğü ya da iyisi kötüsü olmaz. düşünmek yeterli olurdu. ayrıca hediye alınacak kişiye göre de değişebilir bence. ayrıca iyi paketlenmiş olması da lazım yoksa zarar görebilir ve bozulur gidene kadar. ben hediye olarak genelde karşımda ki kişiye özel bir yaptırmak isterdim sadece ona özel yani.. ama lego da oldukça iyi bir fikirmiş.
Cevap
8Cevap
Letgodan çiçek diye okudum mk, konuya o derece uzağım asdjdk
En ufak harekette paramparça olur. İnsanın sinirini bozar. Bana göre pek mantıklı değil.
Canlı çiçekler bir süre sonra solup gidiyor, bence daha güzel. Bir erkek arkadaşım 2. resimdekine benzer bir tane hediye etmişti.
Eğer farklı ilgi alanlarına meraklı bir insana alınıyorsa bence harika bir hediye.
Daha kalıcı bir hediye ama kişinin kim olduğu ve bakış açısı da önemlidir.
Bence degil gerçegi varken legodan yapinca dagilir ama gercegi yinede 1 hafta uzun gider
Gerçeği varken legodan yapılmış pek bir anlam ifade etmez
Hoş fikir bence. Görüntü olarak da iyi duruyorlar 😃
Güzel ama baya tuzlu bı fiyatı vardı 😅
Ve küçük bir tane çiçek içindi o fiyat galiba 😅
ne bu ya hiçte sevinmem şahsen
dsghsdgh o kadar da kötü değil be
kötü dedim 😒
Ben gayet beğendim çok hoş
Ilginc ve tatliymis
Çok güzell keşke bana da hediye gelse
Gerçeği kadar sevimli değildir..
Ayy çok güzelmiş bayıldım, çok severim 😊
Sevmediim gerçeğini tercih ederim sjsjs
Çok iyi ama çiçek şekli istemezdim
Tercihim taze çiçekler.
Fena değil güzel duruyor ama tercihim olmaz :)
Bence de farklı bir hediye olabilir güzel yani
Caner alma sakın cjf
güzel gözüküyor aslında
Çok güzel bence.
Beğenemedim gibi😂
Bence çok güzle ya
Evet güzel bir fikir
İlginç ve güzel
Bence tatlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?