Alışveriş & Hediyeler Birine/birinden aldığınız en pahalı hediye neydi? YağızSZ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Guncel Birine/birinden aldığınız en pahalı hediye neydi? Cevapla Hediye Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. mont aldım 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl 2 sene oldu abime araba aldık , tamamı benim olmasada büyük çoğunluğu bendim 1 0 Yorumla
8Lilith8 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bugüne kadar aldığım en pahalı hediye bir kazaktı. 1 3 Yorumla YağızSZ 1 yıl Verdiğin Yorumla 8Lilith8 1 yıl Altın künye almıştım benim verdiğim en pahalı hediye de buydu Yorumla YağızSZ 1 yıl Güzel Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kendime yıl dönümü hediyesi almıştım bikac ay önce pırlanta yüzük:))) 0 14 Yorumla YağızSZ 1 yıl Evlilik mi var Yorumla YağızSZ 1 yıl Kendinle 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 17 yıldır var evet Yorumla YağızSZ 1 yıl Eşin almadı mı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yorulmasın o diye ben aldım 😀😀😀 Yorumla YağızSZ 1 yıl Fedakarligin böylesi 😀 kaç yaş aranda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? Yorumla YağızSZ 1 yıl Eksik gitmiş, kaç yas var aranda demek istedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 7 deNeden Yorumla YağızSZ 1 yıl Büyükse ondan almamıştır senden öyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşla alakası olduğunu sanmıyorum Ben zor beğenirim gittim istediğim modeli seçip aldım Yorumla YağızSZ 1 yıl Güle güle kullan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler Yorumla YağızSZ 1 yıl Rica ederimm Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hiç hediye almadım 1 7 Yorumla YağızSZ 1 yıl İlk hediyeni ben alsam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler ama alsan ne alırdın mesela Yorumla YağızSZ 1 yıl Şık bir çanta? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çiçek çok severim papatya özellikle en iyi hediyedir Yorumla YağızSZ 1 yıl Papatya kopegin olsun yahu bir kamyon yollarım 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler 😇 Yorumla YağızSZ 1 yıl Rica ederim gizlilik ilkesine uyan kız 😀 Yorumla
eskilerdentuba Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Hmmm saat sanırım 0 3 Yorumla YağızSZ 1 yıl Aldığın mi sana alınan mi Yorumla eskilerdentuba 1 yıl Bana alınan Yorumla YağızSZ 1 yıl Anladım:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
mont aldım
2 sene oldu abime araba aldık , tamamı benim olmasada büyük çoğunluğu bendim
Bugüne kadar aldığım en pahalı hediye bir kazaktı.
Verdiğin
Altın künye almıştım benim verdiğim en pahalı hediye de buydu
Güzel
Kendime yıl dönümü hediyesi almıştım bikac ay önce pırlanta yüzük:)))
Evlilik mi var
Kendinle 😀
17 yıldır var evet
Eşin almadı mı?
Yorulmasın o diye ben aldım 😀😀😀
Fedakarligin böylesi 😀 kaç yaş aranda
?
Eksik gitmiş, kaç yas var aranda demek istedim
7 de
Neden
Büyükse ondan almamıştır senden öyle
Yaşla alakası olduğunu sanmıyorum