Bizimki aile apartmanı olduğu için herkes kendine birşeyler katabildi babam sayesinde e artık adam istabulda yaşamak istemiyor evlende gideyim diyor bende evlenmiyorum 😂 yazlığa gittiklerinde yakın zamanda taşınacaklarının mesajınk veriyor ama arayıp sen kendi evindesin ben kendi evimdeyim diyor
Teşekkür ederim kıymetlerini biliyorum bende onlar için sırf istedikleri yere rahat gidebilsinler diye iyi kötü bi araba aldım nereye ne zaman isterlerse götürüyorum vazifelerimi yerine getiriyorum. Darısı başına diyeyim
Bize denk gelemedi maalesef o şans doğuştan kaybedenler kulübü üyesiyim. Ama mutlu oldum senin adına olması gerektiği gibi sevgi ve değer veriyorlar evlatlarına ülkede bu bile tuhaf geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kıyafet almıştım
Babam bana doğum günümde 1.000 TL vermişti 😂
Bizim de peş para etmez iskele babamız da yediğimiz yemeğin hesabını yapıyor
Doğum günümde bana da 1000 tl verilmişti en pahalısı o bir de en önemlisi annemin öpücüğü en pahalı en güzel hediyem bana göre
Kardeşim termos, defter, kalem ve kupa olan bir hediye seti yollamıştı
Para biriktirip babama telefon almıştım eskiden. O da 700liraydı ama o zamanlar çok da değersiz bir para değildi 😀
Telefon olmuştu uzun zaman önce, hâla aynı telefon var bozulmadıkça değiştirmeyi düşünmüyorum
En korktuğum şeylerden biri telefonumun bozulması şu ekonomide nasıl alınır😑😑
Benim telefonun ekranı bazen takılıyor umarım tamamen bozulmadan kullanırım yoksa yandım 😒😒
Telefon , tatilve sınırsız alışverişlerimm oldu 😍💅🏻🤌🏻
Ne güzel valla beni gören elini cebine koyuyor hiç şansım yok😂
Ahaha umarım olurrr
Babam yazlık alınca oturduğumuz evi bana hediye etti kendisi yazlığa taşınacakmış
Şöyle bi babamız olmadı
Bizimki aile apartmanı olduğu için herkes kendine birşeyler katabildi babam sayesinde e artık adam istabulda yaşamak istemiyor evlende gideyim diyor bende evlenmiyorum 😂 yazlığa gittiklerinde yakın zamanda taşınacaklarının mesajınk veriyor ama arayıp sen kendi evindesin ben kendi evimdeyim diyor
İmrendim maddi manevi her türlü değeri vermiş sana şanslısın kesinlikle kıymetini bil
Teşekkür ederim kıymetlerini biliyorum bende onlar için sırf istedikleri yere rahat gidebilsinler diye iyi kötü bi araba aldım nereye ne zaman isterlerse götürüyorum vazifelerimi yerine getiriyorum. Darısı başına diyeyim
Bize denk gelemedi maalesef o şans doğuştan kaybedenler kulübü üyesiyim. Ama mutlu oldum senin adına olması gerektiği gibi sevgi ve değer veriyorlar evlatlarına ülkede bu bile tuhaf geliyor
Sandığın kadar şanslı değilim bir çok şeyi teptim bunada şükür ama benim bi kardrşim var ve evin birisini ona vereceğim
Oyuncu kulaklığıydı.
Çok büyük bir ayıcık almıştım oydu sanırım
Ben ayıcık insanı değilim ama hoşmuş yine de romantik
Pek hediye almadım
almadım hiç