Pahalı markalar ne zaman indirime giriyor? Nasıl oluyor çoğu insan bu markalardan alışveriş yapabiliyor?

Herkesin önünden geçip de o pahalı markalar hiç indirim günü yapıyor mu? Yapıyorsa bu günler genelde ne zaman oluyor?

Bir evimiz bir arabamız var eşim çalışıyor sadece ve aslında orta hal geçinen bir aileyiz. Eşim de son zamdan sonra 53.000 - 54.000 tl arası bir maaş almakta.
Ancak hiç Zara dan giyinmedik. Bekarken çalışıyordum o zaman da aynıydı. Ruhumuz fakir biraz o da bir gerçek ama geçen lise arkadaşımı sosyal medyada gördüm yani o zamanlar aynı maddiyat gücüne sahip ailelerden gelmekteydik fakat bir baktım sürekli Zara , bershka.. tarzı yerlerden giyiniyor.
gittiği mekanlar bile lüks benim için.

bir şeyleri ben mi kaçırıyorum yani bu değirmenin suyu nerden gelir diye sorarım?

fiyatları en düşükten yükseğe yaptığımda bile pahalı geliyor her şey ya da zaten almayacağım ürünler oluyor.

dedim bari indirim günleri pahalı da olsa yine bir iki çorap alayım da hiç marka giymedim demem dedim 😀

Pahalı markalar ne zaman indirime giriyor? Nasıl oluyor çoğu insan bu markalardan alışveriş yapabiliyor?