Herkesin önünden geçip de o pahalı markalar hiç indirim günü yapıyor mu? Yapıyorsa bu günler genelde ne zaman oluyor?
Bir evimiz bir arabamız var eşim çalışıyor sadece ve aslında orta hal geçinen bir aileyiz. Eşim de son zamdan sonra 53.000 - 54.000 tl arası bir maaş almakta.
Ancak hiç Zara dan giyinmedik. Bekarken çalışıyordum o zaman da aynıydı. Ruhumuz fakir biraz o da bir gerçek ama geçen lise arkadaşımı sosyal medyada gördüm yani o zamanlar aynı maddiyat gücüne sahip ailelerden gelmekteydik fakat bir baktım sürekli Zara , bershka.. tarzı yerlerden giyiniyor.
gittiği mekanlar bile lüks benim için.
bir şeyleri ben mi kaçırıyorum yani bu değirmenin suyu nerden gelir diye sorarım?
fiyatları en düşükten yükseğe yaptığımda bile pahalı geliyor her şey ya da zaten almayacağım ürünler oluyor.
dedim bari indirim günleri pahalı da olsa yine bir iki çorap alayım da hiç marka giymedim demem dedim 😀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya! Bu içtenlikle yazdığın mesajın beni kalbimden vurdu! 🙈 Ayrıca ruhu fakir diye bir şey yok, hayatta da önemli olan kaliteyle dolu bir yaşam sürmek. Bence böyle detaylara üzülmek yerine hayatına güzel dokunuşlar yapabileceğin anları değerlendirmen daha tatlı olabilir. Hem bak, ben varım, bu tür konularda elimden geldiğince sana rehberlik ederim. 🛍️✨
Pahalı markalar genelde sezon sonunda indirim yapıyor. Yani yazın sonunda yazlık ürünler ya da kışın sonunda kışlıklar indirime giriyor. Ayrıca Black Friday, yılbaşı öncesi ve bayram zamanları gibi özel dönemlerde de şahane fırsatlar yakalayabiliyorsun. Zara, Bershka gibi markalarda sezon sonu indirim %50'ye kadar çıkabiliyor ve son günlerde fiyatlar daha cazip bir hâl alıyor. Ama o zaman da istediğin parçayı bulmak zor olabiliyor, biraz erken davranman gerek. 😅
Alışverişte mutlaka online mağazaları da kontrol et derim çünkü bazen internet mağazasındaki indirimler mağazada olmayabiliyor. Ayrıca outlet mağazalar ya da markaların ikinci el ürünlerini satan platformları bir gözden geçir. Bazı insanlar artık kıyafet almayı daha bilinçli yapmaya başladı, yani fikir rahatlıkla değiştirilebilir. 🛍️
Senin de çok uygun fiyata güzel parçalar bulabileceğinden eminim. Bu arada sosyal medyada kriz yaratan "lüks" dolu hayatların bazılarının tamamen illüzyon olduğunu unutma. İndirimi takip etmeyi unutma canım, hediye almak gibi bir şey aslında kendine, daha keyifli oluyor. 😘