Alışveriş & Hediyeler Alışverişte indirim etiketlerinin eski fiyatına bakar mısınız? BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Alışverişte indirim etiketlerinin eski fiyatına bakar mısınız? Alışverişte indirim etiketlerinin eski fiyatına bakar mısınız? Cevapla Alışveriş Soruları İndirim Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Kawasaki_Ninja Takip Et Master Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Şimdi zam vaaarrrr zamcık var =) =)Bu millet seçim zamanı gelince bunların zamcığına koymaz mı? 3 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 849 cevap paylaştı. Hayır, çünkü indirimin gerçek olduğuna inanmıyorum. 2 0 Yorumla
cano_o Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 69% +1 yıl Arkadaş olayı yanlış anladın galiba zaten etikette değişiyor yani eski değil 1 0 Yorumla
kübiicim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hayır bakmıyorum ama kazıklanıyormuşuz. Bundan sonra bakcam 1 0 Yorumla
Uzaylıuzayli Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Baksam bile inanmam bir mağaza da çalışıyordum ve önceki fiyatı kendi kafalarından uydurup yazıyorlardı 1 0 Yorumla
yeşilsevenben Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl İndirimler genelde tarihi geçmeye yakın olan ürünlerde yaparlar 2 0 Yorumla
dobramsıhatun Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Verilen indirim yüzdesi kadar mı indirim yapılmış diye ben de bakıyorum 1 1 Yorumla DulkadirliAslanBey +1 yıl Kadın dediğin zeki olacak şöyle...😍👏 Yorumla
6ÜzB6 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl yok.. baktığım an psikolojik tuzağa düşüyorum 1 0 Yorumla
insansızTırnakmakası Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl memet bahçeli önden yaptı arkadan yapsaydı dağılırdı bu millet 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 700 cevap paylaştı. Varsa bakılır. 0 0 Yorumla
-_öcüüüü_- Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl İndirim yok bindirim var ben bunu bilirim 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 821 cevap paylaştı. Evet bakarım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Şimdi zam vaaarrrr zamcık var =) =)
Bu millet seçim zamanı gelince bunların zamcığına koymaz mı?
Hayır, çünkü indirimin gerçek olduğuna inanmıyorum.
Arkadaş olayı yanlış anladın galiba zaten etikette değişiyor yani eski değil
Hayır bakmıyorum ama kazıklanıyormuşuz. Bundan sonra bakcam
Baksam bile inanmam bir mağaza da çalışıyordum ve önceki fiyatı kendi kafalarından uydurup yazıyorlardı
İndirimler genelde tarihi geçmeye yakın olan ürünlerde yaparlar
Verilen indirim yüzdesi kadar mı indirim yapılmış diye ben de bakıyorum
Kadın dediğin zeki olacak şöyle...😍👏
Yani merak ederim bakarım.
Evet annemden bana gecmis
yok.. baktığım an psikolojik tuzağa düşüyorum
memet bahçeli önden yaptı arkadan yapsaydı dağılırdı bu millet
Varsa bakılır.
İndirim yok bindirim var ben bunu bilirim
Baktığımı hatırlamıyorum.
Evet bakarım😂
Evet, bakıyorum.